vrijdag 30 augustus 2019

TRIP: Terdege zomerfair 2019 & Workshop Bloemenslinger haken (haakpatroon),..


Het is alweer even geleden dat ik aanwezig mocht zijn op de Terdege zomerfair in Barneveld! Wat heb ik het geweldig na m`n zin gehad. Zo genieten, zo geweldig leuk was het en zo gezellig! Ik ben reuze enthousiast en ik heb heel wat (stille) volgers mogen ontmoeten in m`n tipi! Want zoals ik al in een vorig blogbericht schreef, ik zat in een tipi. Nu ben ik al weg van de `Sweedse` style en dat ik er dan helemaal in ondergedompeld werd is een waar feestje! En een feestje was het echt! In dit blogbericht neem ik je mee en laat ik je heel wat foto`s zien. Dus, ik zou zeggen, neem een kopje thee (of als je lieve koffie drinkt, een kopje koffie) erbij en wat lekkers en daar gaan we dan..




Voor mij begon het feest dinsdag, 30 juli al. Samen met Manlief brachten we een bezoekje aan de Terdege zomerfair. Aangekomen bij het Terdege Camp werd er druk geklust en gestyled, maar tipi 3 stond fier overeind en helemaal gestyled door de getalenteerde Tineke (van de blog Happymondayblog)

Bovenstaande foto maakte Manlief van mij voor de tipi en onderstaande foto`s maakte ik van de workshoptafel. Zo zag het eruit, minimaal gestyled en heerlijk zomers en op z`n Vestywo`s! Hihi! De bloemenslinger die gehaakt kon worden tijdens de workshop lag op de tafel zodat je werd geïnspireerd om aan de slag te gaan en eventueel voor het kleurgebruik. De haakpatroontjes liet ik drukken op echte flyers en dat zag me er toch profie uit, zo gaaf! Voor mij was dit de eerste keer dat ik voor zoveel mensen een workshop zou geven en ik wist echt niet wat ik kon verwachten. En dat heb ik geweten..


Woensdag, 31 juli jl. rond 10.30 (de fair begon om 10.00u) kwam de eerste deelneemster, een bekende, Arjo (van de blog Vlijtige Lies) `hoihoi` zeggen. Ijverig ging ze aan de slag en maakte een geweldig mooie bloemenslinger. Als één schaapje over de dam is, komen er meer en ja hoor, in een mum van tijd zaten er nog een aantal vrouwen te haken. Zelfs een meisje van 10 jaar die niet kon haken, maar met een bloemenslinger de tipi uitgegaan is, geweldig! Ik vind dit zo tof! Hier doe ik het voor!

Woensdag had ik goede assistentie van m`n schoonzusje en dat was ook wel nodig. Naast de workshop leek het me wel leuk om wat haakpatronen mee te nemen die ik zelf ontworpen had. Ik nam de Lovely Deer CAL2019, Sunshine Flower CAL2017, Christmas Sparkle Bag, Fem Flamingo en de Zomerse Vlaggenlijn mee! Daarnaast had ik wat beginners haakpakketjes gemaakt en konden bezoekers de haakpatronen in het `eggie` bewonderen. Hieronder zie je een foto dat ik alles gezellig neerleg om te bewonderen. De haakpatronen gingen als een malle, dezelfde avond moest ik ze uitprinten, omdat ik anders bijna niks meer had voor de volgende dag! Zo tof!


Hierboven zie je de verkooptafel, schoonzusje was hier heel goed in, zij assisteerde de verkoop super goed! Echt heel blij mee, aangezien ik donderdag, 1 augustus alleen stond in m`n tipi! Het was zo druk dat ik geeneens meer kon nadenken. Wat een boel bezoekers die graag wilde `leren` haken en als dat er 2 per keer zijn, is dat goed te overzien, maar als dat er 6 per keer zijn, wordt het toch een dingetje! Hihi! Het is gelukt en ik hoop echt dat ze allemaal het blijven proberen en dat de bloemenslinger thuis afgehaakt is, in positieve zin! ;)

Het thema van dit jaar was `Zweden` en samen met Tineke heeft Janneke (van de blog Jansontwerpfabriek) de gehele styling bedacht en uitgewerkt. Echt ik vond het gaaf en ik ben enorm geïnspireerd om aan de haak te gaan met nieuwe haakpatronen! Renate (van de blog Nate`s World of Photography ) was op de dagen dat ik er was de fotograaf en zij maakte onderstaande twee plaatjes van mij in actie en hakende handen, zo geweldig hoe ze dit kan vastleggen! Aangezien ik zelf echt geen tijd gehad heb om foto`s te maken (schoonzusje heeft woensdag nog wat geklikt, maar donderdag echt niks) vind ik het extra leuk om deze beelden te mogen bewonderen en te ontvangen. 


Alle deelneemsters die meegedaan hebben met de Give-Away (om 1x2 kaartjes te winnen om naar de Terdege zomerfair te kunnen) kwamen `hoihoi` zeggen en zelfs een paar kwamen aanhaken. Bovenstaand plaatje heb ik wel zelfgemaakt van moeder en dochter aan de haak, zo`n fijn plaatje om alleen al naar te kijken! :) Kijk ook hoe gefocust het meisje bezig is, super leuk om te zien! Ik word daar heel blij van! Ik werd van alle twee de dagen super blij, heel veel gekletst en ik zeg eerlijk, ik ben helemaal geen prater, dus je snapt vast wel dat ik eind van de twee dagen geen stem meer over had. Hihi.


Ik wil iedereen heel hartelijk bedanken voor je komst en aanwezigheid! Ik heb het zo gewaardeerd! Speciaal een bedankje voor Vlijtige Lies, zij maakte, speciaal voor mij een sleutelhanger (deze kan je bewonderen op m`n IG-account @vestywo). Als ik terug kijk naar deze twee dagen dan krijg ik automatisch een grote glimlach op m`n snoet, het was GEWELDIG!! 

Hieronder drie foto`s die ik doorgestuurd kreeg van volgers die de bloemenslinger gehaakt hebben en er een mooi plekje voor gevonden hebben! Zo leuk om te zien, één patroon met verschillende uitwerkingen, super! 

(De eerste foto is van @vlijtigelies6, de tweede foto is van José en de derde foto is van @haakhobby.)

Ben je niet in gelegenheid geweest om te komen en/of wil je ook graag de bloemenslinger haken?! Dat kan, vanaf vandaag staat het haakpatroon bloemenslinger in de Blogshop. Klik hier: Haakpatroon Bloemenslinger en bestel!

Oja, bijna vergeten! Samen met schoonzusje hebben we woensdagavond het eerste #doosjespeciaalvoorjou verstopt! En dat was me toch spannend (zie vlog) en de volgende dag was het doosje weg, maar de bloemenslinger lag er wel?! Wie o wie heeft het doosje meegenomen?! 
Donderdag heb ik het doosje verstopt in de tipi waar ik zelf gestaan had en ik was benieuwd wie het eerste bij het doosje zou zijn. Ik kreeg via IG een berichtje, super leuk! Benieuwd wie deze gevonden heeft, bekijk dan bij opgeslagen stories `doosjespeciaalvoorjou` wie de dankbare vinder is.

Ik maakte van deze fantastiche dag een gezellige vlog, benieuwd geworden, hierin zie je goed hoe we het doosje hebben verstopt en mijn reactie als ik iets heel spannend vind, hihi! Klik hier: VLOG #8 Terdege zomerfair 2019 en bewonder!

Dat was me een lang blogbericht hé?! En heb je op alle linkjes geklikt?! Echt de moeite waard om te doen!

Fijne dag!

Lieve-Groetjes,
Verie

Dit blogbericht is NIET gesponsord!

10 opmerkingen:

  1. Wat een gezellig bericht om te lezen!
    Ik kan me helemaal voorstellen dat je zo enorm genoten hebt.
    Het ziet er zo leuk uit allemaal.
    Groet, Ilse

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel, Ilse! Het waren inderdaad dagen om van te genieten! Fijne zaterdag! Liefs, Verie

      Verwijderen
  2. Oh Verie voel me nog steeds schuldig hoor, maar dat komt vast ook goed want ik ga volgend jaar weer hoor. Deze foto's zijn prachtig in het zonnetje en nu zie ik je tafel ook pas goed. Toen ik er 2x stond was het vol meet schuilende mensen voor de regen. Jij hebt in ieder geval leuke dagen om op terug te kijken want de Zweedse sfeer was ook zo goed. Nu weer nieuwe patroontjes bedenken. Lieve groetjes van Coby

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ha lieve Coby, voel je vooral niet schuldig! Het waren drukke dagen en ik ben zo blij dat je het samen met je jongens zo leuk gehad hebt op de fair. Dat is voor mij al goed! :) Wie weet hoop en mag ik volgend jaar weer staan en dan kom je gezellig `aan`. Heerlijk, het eerste patroon is bijna klaar en met de tweede ben ik alweer lekker bezig! Zo`n inspirerende omgeving! Fijne zaterdag! Liefs, Verie

      Verwijderen
  3. Leuk om te lezen, dit enthousiaste verslag! Ik denk dat jij nog heel lang nageniet van dit mooie evenement.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel en inderdaad, elke keer als ik de foto`s bekijk of iets terug lees over de Terdege zomerfair geniet ik weer! Fijne nieuwe week! Liefs, Verie

      Verwijderen
  4. Marieke Roodenburg02 september, 2019

    Wat leuk om te lezen en de foto's terug te zien!! Het was heel gezellig om samen met mijn dochter in de tipi te komen haken bij jou! En een ontzettend leuk patroontje, die bloemenslinger !

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat leuk dat jullie het zo leuk gevonden hebben! Geheel wederzijds, leuk dat jullie samen aanschoven aan de haaktafel. Dankjewel voor het compliment! Geniet van de bloemenslinger! Fijne nieuwe week! Liefs, Verie

      Verwijderen
  5. Wat een mooi verhaal met prachtige foto's. Leuk je ontmoet te hebben. De slinger hangt in zijn eenvoud mooi te zijn hier in onze slaapkamer & nu heb je een gezicht bij een blog. Groet van mij.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Heel gezellig om je ontmoet te hebben! Dankjewel voor de complimenten! Geniet van je prachtige bloemenslinger! Liefs, Verie

      Verwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat!