✂ About meMijn naam is Verie den Boer, 27 jaar, content creator, crochet designer en eigenaresse van het blog Vestywo.


In 5 woorden vertel ik iets over mezelf:


Blogliefde
Ik hou van schrijven en ik hou van blog`s lezen en bekijken. Hoe kon het dan ook anders dat ik in 2011 de virtuele deuren opende naar een eigen weblog genaamd, Vestywo! Vestywo staat voor VErie STYlen en WOnen. Zo ik eerst veel blogberichten schreef over wonen en interieur zie je nu vooral veel DIY voorbij komen. Daaruit haal ik mijn energie en daarvan wordt ik blij.

Creatief
Ik hou ervan om mooie dingen te maken met mijn handen. Daar wordt ik zo blij van! Wist je dat ik zo nu en dan een DIY videoclipje maak? Hierin leg ik je stap-voor-stap uit hoe je de DIY zelf ook kunt maken. Ook vind ik het leuk om creatieve uitjes te filmen, deze verwerk ik in een vlog die je op m`n Youtube-kanaal kan bewonderen. Vestywo Youtubekanaal (<KLIK). In opdracht maak ik haakpatronen (verkrijgbaar in de shop, Pattern (<KLIK) en tekstborden (op aanvraag in de shop, Studio Vestywo (<KLIK).

Zoetekauw en een beetje gezond
Ik ben een echte zoetekauw, voor snoepjes sta ik altijd open, letterlijk! I Now! Het is niet goed, dus hou ik er ook van om heerlijke smoothies te maken met fruit en groente. Heel soms deel ik een recept op m`n blog, want eten is ook creatief toch?! Ik heb een grote liefde voor donuts, bananen en verse muntthee met honing. De verse munt komt uit de moestuin, want jah, dat is ook een hobby, tuinieren! Heerlijk met m`n vingers in de grond en hoe tof als je uit de tuin kan eten. Ook hier deel ik wel eens een blogbericht over!

Interieur
Onze smaak is echt mengeling, we houden van Landelijke, Scandinavische en Industriële styling met een tikkeltje Vintage. Ik vind het heerlijk om uren te struinen in kringloopwinkels om daar m`n #kringloopgeluk te vinden. Ik vind het fijn om in een geordend huis te komen met items waar ik blij van wordt. Rust, veel wit, hier en daar een tikje zwart, hout en veel planten maken mij blij als het om interieur gaat. Een Urban Jungle look creëren doe ik graag!

Zorgzaam
Naast m`n hobby, Blogger zijn, werk ik met dementerende op een zorgboerderij. Dit werk mag ik doen met veel liefde en plezier. Ik vind het fijn om de mensen bezig te houden en voor ze te zorgen. Ik geniet van de aandacht die ik hun kan geven, maar ook zeker wat ik ervoor terug krijg! Daarnaast heb ik ruimte/tijd voor mijn blogliefde, want ook mijn blog heeft liefde en zorg nodig!

Hopelijk lees je mijn blog met net zoveel plezier als dat ik ze schrijf!


Liefs, Verie