✄ Over mijMijn naam is Verie den Boer, 28 jaar, content creator, crochet designer en eigenaresse van het blog Vestywo.


In 5 woorden vertel ik iets over mezelf:


Blogliefde
Ik hou van schrijven, blog`s lezen en bewonderen. Hoe kon het dan ook anders dat ik in 2011 de virtuele deuren opende naar een eigen weblog genaamd, Vestywo! Vestywo staat voor VErie STYlen en WOnen. Zo ik eerst veel blogberichten schreef over wonen en interieur zie je nu vooral veel DIY voorbij komen. Daaruit haal ik mijn energie en daarvan word ik blij.

Vanaf april `19 is één van m`n grote dromen werkelijkheid geworden en mag ik zeggen dat ik in de Terdege-familie een plekje gekregen heb. Ik ontwerp voor in het magazine haakpatronen en ook mag ik workshops geven op de Terdege zomerfair. Van sommige haakpatronen worden haakpakketten gemaakt die te bestellen zijn via de website van Terdege bij Durable. Met het garen van Durable maak ik de mooiste ontwerpen!

Vanaf november `18 mag ik me ambassadeur noemen voor Flora Castle. Ik schreef DIY-blogberichten voor op hun blog en maakte stylingsfoto`s die ik plaatsten op social media. In oktober `19 kwam hier het broertje Bunzlau Castle bij en gooiden we de boel om. De stylingsfoto`s blijven, maar de DIY-blogberichten komen nu op m`n eigen weblog (hier dus) te staan. Zo nu en dan mogen we, samen met de andere FC-Bloggers, op kantoor komen voor feestjes en/of een lunch. Reuze gezellig en vol inspiratie ga ik dan naar huis. Ik hoop je met m`n ambassadeur-schap je `warm` te maken voor de prachtige merken Bunzlau en Flora Castle!

Creatief
Ik hou ervan om mooie dingen te maken met mijn handen. Daar word ik zo blij van! Wist je dat ik zo nu en dan een DIY videoclipje maak? Hierin leg ik je stap-voor-stap uit hoe je de DIY zelf ook kunt maken. Ook vind ik het leuk om creatieve uitjes te filmen, deze verwerk ik in een vlog die je op m`n Youtube-kanaal kan bewonderen. Vestywo Youtubekanaal . Ik ontwerp m`n eigen haakpatronen die je kan bekijken en bestellen op de pagina: Haakpatronen . Op aanvraag maak ik tekstborden voor een bruiloft, benieuwd welke ik al gepersonaliseerd heb? Bekijk dan de pagina: Tekstborden .

Zoetekauw en een beetje gezond
Ik ben een echte zoetekauw en dol op snoepjes! Het is niet altijd goed, dus hou ik er ook van om zo nu en dan een heerlijke smoothies te maken met fruit en groente. Heel soms deel ik een recept op m`n blog, want eten is ook creatief toch?! Ik heb een grote liefde voor donuts, bananen en verse muntthee met honing. De verse munt komt uit de moestuin, want jah, dat is ook een hobby, tuinieren! Ook hier deel ik wel eens een blogbericht over!

Interieur
We hebben een mix van een landelijk, industrieel en Scandinavisch interieur. Zo nu en dan vind ik wat moois bij de kringloop, ik vind het heerlijk om uren te struinen in kringloopwinkels om daar m`n #kringloopgeluk te vinden. Ik vind het fijn om in een geordend huis te komen met items waar ik blij van wordt. Rust, veel wit, hier en daar een tikje zwart, hout en veel planten maken mij blij als het om interieur gaat. Een Urban Jungle look (lees: heel veel plantjes) creëren doe ik graag!

Zorgzaam
Naast m`n hobby, Blogger zijn, werk ik met dementerende op een zorgboerderij. Dit werk mag ik doen met veel liefde en plezier. Naast m`n baan ben ik begonnen met de opleiding Pedagogische medewerker en hoop ik in de zomer van `20 de opleiding af te ronden. Daarnaast heb ik ruimte/tijd voor mijn blogliefde, want ook mijn blog heeft liefde en zorg nodig!

Hopelijk lees je mijn blog met net zoveel plezier als dat ik ze schrijf!


Liefs, Verie