✂ About meMijn naam is Verie, 27 jaar, getrouwd en eigenaresse van het blog Vestywo.


in 5 woorden die het beste bij mij passen vertel ik je iets over mezelf:


Blogliefde
Schrijven doe ik graag, ik heb zo een a4-tje vol, ook is het een uitlaatklep die ik kan verwerken  in mijn blog, ik vind het heerlijk om jou te mogen inspireren! Via mijn blog heb ik al heel wat leuke en leerzame samenwerkingen mogen aannemen en nog steeds geniet ik daar zo van, geweldig! Daarnaast wordt ik zelf ook geïnspireerd door mede-bloggers en volg ik diverse blogs/bloggers. Ik ben dankbaar voor alle mooie dingen die op mijn pad gekomen zijn.

Creatief
Met mijn handen mooie dingen maken is het allerliefst wat ik doe, ik wordt zo blij van DIY en deze wil ik dan zo mooi mogelijk uitwerken. Sinds kort maak ik DIY-videoclipjes die ik up-load op mijn eigen Youtube-Kanaal. Alleen al de voorbereidingen en de uitwerking daarvan vind ik onwijs leuk om te mogen maken en doen.

Zoetekauw
Ik ben een echte zoetekauw, voor snoepjes ben ik altijd te porren, heerlijk, ik vind ook bijna alles lekker op suiker-gebied. Zo nu en dan deel ik een recept op mijn blog, niet teveel want het blijft een woon-interieur-tuin-diy blog. Daarnaast ben ik een grote thee-fan, vooral Herfst-Thee en verse Munt -thee met honing zijn mijn favoriete.

Interieur
Mijn favoriete woonmerken zijn Riviera Maison en VT Wonen, daarnaast vind ik het heerlijk om uren te struinen in gezellige, sfeervolle (web)shopjes! Onze woonstijl is Scandinavisch, Industrieel,  Landelijk en een beetje Urban Jungle. De laatste tijd ben ik dol op planten en cactussen, vooral het hart-vormig cactusje is mijn favoriet! Ook ben ik aan het stekken geslagen, naast dat ik in de tuin veel te vinden ben, en dat is me toch leuk. Ik heb een eigen moestuin waarin ik om het jaar probeer groente of bloemen te kweken. 2017 was het jaar van de groente, voor 2018 dv staan de bloemetjes op de planning. Een eigen pluktuin wil ik gaan realiseren, hoehoee..of het lukt?!

Zorgzaam
Ik werk als zorgassistente op een zorgboerderij in het dorp met dementerende, 16 uur per week. Dit werk mag ik doen met veel liefde en plezier. Ik vind het fijn om de mensen bezig te houden en voor ze te zorgen. Ik geniet van de aandacht die ik hun kan geven, maar ook zeker wat ik ervoor terug krijg! Daarnaast heb ik ruimte/tijd voor mijn blogliefde, want ook mijn blog heeft liefde en zorg nodig!

Hopelijk lees je mijn blog met net zoveel plezier als dat ik ze schrijf!


Liefs, Verie