✄ CAL/CHALLENGE

Dit jaar geen CAL, maar een challenge, de
 #heerlijkewintersedagen challenge 2023

Voor de wintermaanden heb ik iets leuks uitgedacht, de #heerlijkewintersedagen – challenge. Deze challenge is bedoelt om leuke tips en ideeën voor jezelf te creëren om de winterdip (herfstdip) een beetje tegen te gaan. Weten wat je leuk vind en dit daadwerkelijk ook gaan doen. Kom dus van de bank af en je bed uit, ook wanneer het buiten regent, waait of super grijs en donker is. Met toffe ideeën en tips die te maken hebben met wandelen, DIY, uitgaan en relaxen hoop ik dat er iets voor je tussen zit waar jij ook blij van wordt?! Want niet alleen binnen kun je het gezellig maken, ook voor buiten heb ik wat toffe ideeën en tips uitgewerkt. Naast de tips en ideeën zijn er ook give-aways en die zijn leuk! Ben je enthousiast geworden en wil je meedoen? Eenvoudig, blijf (of wordt) volger van Vestywo en Moestuinbloemenmeisje op Instagram en je ziet de berichten vanzelf voorbij komen. We starten op 10 november, waarbij er ongeveer 2 á 3 berichten online komen en eindigen op 22 december, de dag dat de winter begint. Zodat jij een persoonlijke lijstje hebt met leuke ideeën en tips om te gaan doen wanneer de winterdip om het hoekje komt kijken. Ik zeg steeds  `een beetje`, want ik weet uit eigen ervaring dat er echt dagen zullen zijn dat je in je bed wil blijven of op de bank wilt hangen en dat is voor een dag ook prima, maar ik weet dat wanneer ik toch iets ga ondernemen mij dit vaak het zetje geeft in de juiste richting. Eerder dacht ik vaak dat ik er alleen mee worstelde, nu weet ik dat er meer zijn. Aan de buitenkant vaak nauwelijks iets te zien, maar van binnen gebeurd er veel. Met dat ik bezig was met de voorbereidingen voor deze challege kwam steeds een Bijbeltekst in gedachten (Psalm 23:4): `Al gaat mijn weg door een donker dal, ik vrees geen gevaar, want U bent bij mij, Uw stok en staf, zij geven mij moed.` Dat bid ik je toe. Ik hoop dat je erbij bent, tot 10 november, dan gaan we van start! 

__________________________________________________________

Ik vind het super leuk om aan een groot project te haken in verschillende delen en laat dat nou net een CAL inhouden. Samen haken aan een mooi project! Vestywo organiseert verschillende CAL`s. Ik vind het heerlijk om andere te inspireren en om zelf haakpatronen te ontwerpen. Hieronder vind je de zelf-ontworpen CAL`s van Vestywo. Je kunt ze bestellen door een e-mail te sturen naar vestywo@hotmail.com. Je krijgt het haakpatroon via de e-mail op een PDF-document. Net als bij m`n andere haakpatronen geldt: Vestywo`s patronen zijn met grote zorg gemaakt en ontworpen. Mocht er toch iets niet kloppen, meld dit alsjeblieft direct. Vestywo patronen zijn uitsluitend voor privégebruik. De patronen/ontwerpen van Vestywo mogen niet worden verkocht aan derden of gebruikt worden voor commerciële doeleinden. Voor vragen en/of opmerkingen mag je mij ook altijd e-mailen.

__________________________________________________________

#letitgocal2021
Let It Go CAL 2021
De Let It Go CAL 2021! Een heerlijk project om te leren loslaten! Liefdevolle herinneringen in een lapjesdeken, gehaakt in één jaar! Doe jij gezellig mee met deze nieuwe CAL?! We haken samen, 4 weken lang ontvang je een deel van het haakpatroon in je mailbox en je steunt met dit haakpatroon ook nog een goed doel, Stichting Alzheimer! Je kunt je tot 19 november as. inschrijven door te klikken op deze link: Studio Vestywo. Hierbij staat ook nog meer informatie!  

Ik wens je heel veel haakplezier aan de Let It Go CAL2021 en kom je er niet uit? Stuur dan een email naar vestywo@hotmail.com met een foto. 

LET IT GO CAL 2021     € 5,95

__________________________________________________________

#happybeecal2020
Happy Bee Deken CAL2020
De Happy Bee Deken CAL2020! Een heerlijk zomers project met een zomerse naam! De deken is gehaakt in blokken en totaal heb je (voor een 1 persoonsdeken) 12 blokken nodig. (Voor een 2 persoonsdeken, 24 blokken en voor een baby deken 6 blokken). 
Wat heb je nodig om aan de slag te gaan met de Happy Bee Deken CAL2020? Een goed humeur met een vleugje blijdschap, 17 bollen garen in kleur naar keuze, haaknaald 5mm, schaar, toerenteller, een stompe naald en het haakpatroon (deze kun je in de Blogshop, Studio Vestywo bestellen).
Voor het ontwerpen van de Happy Bee Deken CAL2020 heb ik ook haakpakketten mogen samenstellen in maar liefst 4! verschillende kleuren combinaties. Wil je ook een haakpakket bestellen en ben je enthousiast geworden?! Klik hier: Terdege Haakpakket en bestel!

Ik wens je heel veel haakplezier aan de Happy Bee Deken CAL2020 en kom je er niet uit? Stuur dan een email naar vestywo@hotmail.com met een foto. 

Haakpatroon Happy Bee Deken CAL2020     € 4,95

_____________________________________________________________


#lovelydeercal2019
LOVELY DEER CAL2019
In de Winter 2018/2019 organiseerde ik een CAL voor de Wintermaanden. Zelf ben ik dol op omslagsjaals haken, het liefst in een punt. Zo ook deze Lovely Deer CAL2019. De bijbehorende blogberichten kun je HIER! vinden en op social media kun je al heel wat Lovely Deer CAL2019 bewonderen. De #lovelydeercal2019 wordt goed gebruikt.

Haakpatroon Lovely Deer CAL2019  € GRATIS

__________________________________________________________________________


#sunshineflowercal2017
SUNSHINE FLOWER CAL2017
In de Zomer van 2017 organiseerde ik een CAL waarin de zon en bloemen centraal stonden. Je kunt deze prachtige deken (of kussen/sjaal) helemaal maken in de afmetingen die jij mooi vind. Het patroon bestaat uit een granny en de techniek om deze aan elkaar te haken. Bovenstaande kleuren zijn m`n 2e deken die ik in opdracht haakte in prachtige Herfst-kleuren. Voor de CAL gebruikte ik Zomerse-tinten, zoals je in dit blogbericht kunt bewonderen; Sunshine Flower CAL2017 (<KLIK). Op Social Media is deze CAL te vinden onder de #sunshineflowercal2017. 

Haakpatroon Sunshine Flower CAL2017   € GRATIS