✄ Vestywo CAL

Ik vind het super leuk om aan een groot project te haken in verschillende delen en laat dat nou net een CAL inhouden. Samen haken aan een mooi project! Vestywo organiseert verschillende CAL`s. Ik vind het heerlijk om andere te inspireren en om zelf haakpatronen te ontwerpen. Hieronder vind je de zelf-ontworpen CAL`s van Vestywo. Je kunt ze bestellen door een e-mail te sturen naar vestywo@hotmail.com. Je krijgt het haakpatroon via de e-mail op een PDF-document. Net als bij m`n andere haakpatronen geldt: Vestywo`s patronen zijn met grote zorg gemaakt en ontworpen. Mocht er toch iets niet kloppen, meld dit alsjeblieft direct. Vestywo patronen zijn uitsluitend voor privégebruik. De patronen/ontwerpen van Vestywo mogen niet worden verkocht aan derden of gebruikt worden voor commerciële doeleinden. Voor vragen en/of opmerkingen mag je mij ook altijd e-mailen.

__________________________________________________________

#letitgocal2021
Let It Go CAL 2021
De Let It Go CAL 2021! Een heerlijk project om te leren loslaten! Liefdevolle herinneringen in een lapjesdeken, gehaakt in één jaar! Doe jij gezellig mee met deze nieuwe CAL?! We haken samen, 4 weken lang ontvang je een deel van het haakpatroon in je mailbox en je steunt met dit haakpatroon ook nog een goed doel, Stichting Alzheimer! Je kunt je tot 19 november as. inschrijven door te klikken op deze link: Studio Vestywo. Hierbij staat ook nog meer informatie!  

Ik wens je heel veel haakplezier aan de Let It Go CAL2021 en kom je er niet uit? Stuur dan een email naar vestywo@hotmail.com met een foto. 

LET IT GO CAL 2021     € 5,95

__________________________________________________________

#happybeecal2020
Happy Bee Deken CAL2020
De Happy Bee Deken CAL2020! Een heerlijk zomers project met een zomerse naam! De deken is gehaakt in blokken en totaal heb je (voor een 1 persoonsdeken) 12 blokken nodig. (Voor een 2 persoonsdeken, 24 blokken en voor een baby deken 6 blokken). 
Wat heb je nodig om aan de slag te gaan met de Happy Bee Deken CAL2020? Een goed humeur met een vleugje blijdschap, 17 bollen garen in kleur naar keuze, haaknaald 5mm, schaar, toerenteller, een stompe naald en het haakpatroon (deze kun je in de Blogshop, Studio Vestywo bestellen).
Voor het ontwerpen van de Happy Bee Deken CAL2020 heb ik ook haakpakketten mogen samenstellen in maar liefst 4! verschillende kleuren combinaties. Wil je ook een haakpakket bestellen en ben je enthousiast geworden?! Klik hier: Terdege Haakpakket en bestel!

Ik wens je heel veel haakplezier aan de Happy Bee Deken CAL2020 en kom je er niet uit? Stuur dan een email naar vestywo@hotmail.com met een foto. 

Haakpatroon Happy Bee Deken CAL2020     € 4,95

_____________________________________________________________


#lovelydeercal2019
LOVELY DEER CAL2019
In de Winter 2018/2019 organiseerde ik een CAL voor de Wintermaanden. Zelf ben ik dol op omslagsjaals haken, het liefst in een punt. Zo ook deze Lovely Deer CAL2019. De bijbehorende blogberichten kun je HIER! vinden en op social media kun je al heel wat Lovely Deer CAL2019 bewonderen. De #lovelydeercal2019 wordt goed gebruikt.

Haakpatroon Lovely Deer CAL2019  € GRATIS

__________________________________________________________________________


#sunshineflowercal2017
SUNSHINE FLOWER CAL2017
In de Zomer van 2017 organiseerde ik een CAL waarin de zon en bloemen centraal stonden. Je kunt deze prachtige deken (of kussen/sjaal) helemaal maken in de afmetingen die jij mooi vind. Het patroon bestaat uit een granny en de techniek om deze aan elkaar te haken. Bovenstaande kleuren zijn m`n 2e deken die ik in opdracht haakte in prachtige Herfst-kleuren. Voor de CAL gebruikte ik Zomerse-tinten, zoals je in dit blogbericht kunt bewonderen; Sunshine Flower CAL2017 (<KLIK). Op Social Media is deze CAL te vinden onder de #sunshineflowercal2017. 

Haakpatroon Sunshine Flower CAL2017   € GRATIS