✄ Vestywo CAL

Ik vind het super leuk om aan een groot project te haken in verschillende delen en laat dat nou net een CAL inhouden. Samen haken aan een mooi project! Vestywo organiseert om het jaar een CAL. De enen keer zal dit in de Zomer zijn en de andere keer in de Winter.  Ik vind het heerlijk om andere te inspireren en om zelf haakpatronen te ontwerpen. Hieronder vind je de zelf-ontworpen CAL`s van Vestywo. Je kunt ze bestellen door een e-mail te sturen naar vestywo@hotmail.com. Je krijgt het haakpatroon via de e-mail op een PDF-document. Net als bij m`n andere haakpatronen geldt: Vestywo`s patronen zijn met grote zorg gemaakt en ontworpen. Mocht er toch iets niet kloppen, meld dit alsjeblieft direct. Vestywo patronen zijn uitsluitend voor privégebruik. De patronen/ontwerpen van Vestywo mogen niet worden verkocht aan derden of gebruikt worden voor commerciële doeleinden. Voor vragen en/of opmerkingen mag je mij ook altijd e-mailen.

__________________________________________________________Happy Bee Deken CAL2020 / Deel 2
En we gaan weer verder. Dinsdag, 23 juni jl. werd het tweede deel in het Terdege magazine gepubliceerd, wat betekend dat je verder kunt haken aan de blokken. Deze keer ietsje-pietsje moeilijker, we gaan filet haken waarin een bij-tje zichtbaar word. Goed opletten dus, maar jij kan dat! Bekijk het tekenpatroon goed en lees goed wat er van je verwacht wordt. En wat heel belangrijk is, blijf tellen! Ook bij deze blokken mag je er weer 6 haken voor een 1-persoonsdeken (3 voor een babydeken en 12 voor een 2-persoonsdeken). Ik wens je heel veel succes! Heb je vragen stuur mij gerust een email (het liefst met foto van je haakwerk).

Ben je enthousiast geworden en wil je een haakpakket bestellen? Ik mocht maar liefst 4! haakpakketten samenstellen, klik hier: Terdege Haakpakket en bestel!Happy Bee Deken CAL2020 / Deel 1
Vanaf dinsdag, 9 juni 2020 starten we met een nieuwe CAL! De Happy Bee Deken CAL2020! Een heerlijk zomers project met een zomerse naam! De deken is gehaakt in blokken en totaal heb je (voor een 1 persoonsdeken) 12 blokken nodig. (Voor een 2 persoonsdeken, 24 blokken en voor een baby deken 6 blokken). De Happy Bee Deken CAL wordt in 3 delen gepubliceerd in het Terdege magazine. In het eerste magazine (die je gister, 10 juni, op de deurmat hebt ontvangen als abonnee) staat blok `Happy`, in het tweede magazine staat blok `Bee` en in het derde magazine staat de `afwerking en de honingdruppels`. Haak op jouw tempo, het maakt dus niet uit dat je nog niet klaar bent wanneer het volgende deel al op je deurmat ligt. Het is een heerlijk project voor de zomermaanden en wanneer de kou zijn intrek doet, ligt er een heerlijke warme deken klaar om onder weg te kruipen!

Wat heb je nodig om aan de slag te gaan met de Happy Bee Deken CAL2020? Een goed humeur met een vleugje blijdschap, 17 bollen garen in kleur naar keuze, haaknaald 5mm, schaar, toerenteller en een stompe naald. Voor het ontwerpen van de Happy Bee Deken CAL2020 heb ik ook haakpakketten mogen samenstellen in maar liefst 4! verschillende kleuren combinaties. Hieronder kun je de kleuren/haakpakketten bewonderen. Wil je ook een haakpakket bestellen, klik dan op de foto!


Ik wens je heel veel haakplezier aan de Happy Bee Deken CAL2020 en kom je er niet uit? Stuur dan een email naar vestywo@hotmail.com met een foto. Het 2e deel komt dv woensdag, 24 juni online! Tot dan!

Haakpatroon Happy Bee Deken CAL2020

_____________________________________________________________


#lovelydeercal2019
LOVELY DEER CAL2019
In de Winter 2018/2019 organiseerde ik een CAL voor de Wintermaanden. Zelf ben ik dol op omslagsjaals haken, het liefst in een punt. Zo ook deze Lovely Deer CAL2019. De bijbehorende blogberichten kun je HIER! vinden en op social media kun je al heel wat Lovely Deer CAL2019 bewonderen. De #lovelydeercal2019 wordt goed gebruikt.

Haakpatroon Lovely Deer CAL2019  € GRATIS

__________________________________________________________________________


#sunshineflowercal2017
SUNSHINE FLOWER CAL2017
In de Zomer van 2017 organiseerde ik een CAL waarin de zon en bloemen centraal stonden. Je kunt deze prachtige deken (of kussen/sjaal) helemaal maken in de afmetingen die jij mooi vind. Het patroon bestaat uit een granny en de techniek om deze aan elkaar te haken. Bovenstaande kleuren zijn m`n 2e deken die ik in opdracht haakte in prachtige Herfst-kleuren. Voor de CAL gebruikte ik Zomerse-tinten, zoals je in dit blogbericht kunt bewonderen; Sunshine Flower CAL2017 (<KLIK). Op Social Media is deze CAL te vinden onder de #sunshineflowercal2017. 

Haakpatroon Sunshine Flower CAL2017   € GRATIS