vrijdag 20 maart 2020

TERDEGE: Bijbelhoes,..


In deze tijd van onzekerheid is het heel fijn als er afleiding op je pad komt. Deze kwam afgelopen dinsdag op m`n deurmat, het nieuwe Terdege magazine. Geheel in een nieuw jasje, met prachtige vormgeving en kleurgebruik. Ik hou zo van licht en een mooie vormgeving. Onlangs vroeg ik op Instagram om iets kenmerkend van mij te noemen. Ik kreeg hierop o.a. als reactie; je houd van licht. Nou dat dus, hihi! Sommigen kennen me beter als dat ik gedacht had. Maar weer terug,..  In het Terdege magazine staat m`n 3e haakpatroon, een gehaakte Bijbelhoes met de stersteek. Ik weet dat merendeel de stersteek best lastig vind of zelfs ingewikkeld, daarom heb ik een stap-voor-stap video gemaakt zodat je rustig de stappen kunt bekijken om zelf aan de slag te gaan met de stersteek. De Bijbelhoes is gemaakt voor de Bijbel-met-uitleg, maar als je een aanpassing doet in de lossen dan kun je de Bijbelhoes haken voor elke gewenst exemplaar. Ik ben zo `happy` met dit ontwerp. Ik gebruikte voor de Bijbelhoes Durable garen Forest in de kleuren taupe (4002) en bruin (4016). Het ontwerp had ik al eerder gemaakt in het zwart met goud, toch was dit niet helemaal mijn ding. Ik wilde graag een lichte versie met dit als resultaat! 
Hieronder kun je de publicatie in het Terdege magazine bewonderen..


Ik vind het nog steeds spannend om alle informatie en foto`s door te mailen naar Terdege, want wat als ik iets vergeet?! Hihi, beetje control-freak maar hoor! En ja we zijn wat vergeten, iets waar we pas achter kwamen toen de eerste abonnee`s een bestelling wilde plaatsen. Uhm, waar kan dat? Hihi, oeps, vergeten de link erbij te vermelden. Gelukkig is er social media, dus dat is snel verholpen. Want, hoe leuk is het dat ik mag vermelden dat er een haakpakket is gemaakt van het ontwerp `Bijbelhoes`?! Er is een haakpakket inclusief en exclusief haaknaald. In het haakpakket vind je het haakpatroon en 4 bollen garen om de Bijbelhoes te haken. Je hoeft zelf alleen nog wat kleine dingetjes erbij te voegen om aan de slag te gaan, zoals een schaar e.d. Het haakpakket is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren-versie`s, namelijk; taupe/bruin (zoals op de foto`s) en zwart/grijs. Wil je een haakpakket bestellen? Klik dan hier: Haakpakket Bijbelhoes!


De fotoshoot nam ik op onze slaapkamer, heerlijk op ons bed! Ons bed staat voor het raam waardoor er veel lichtval naar binnen komt. Een ideale plek om rustig te kunnen lezen in de Bijbel. Een mooie Bijbeltekst wil ik je meegeven voor deze onzekere tijd; `Werp al uw zorgen op Hem, want Hij zorgt voor u!` Deze Bijbeltekst staat in 1 Petrus 5 vers 7. We lazen deze Bijbeltekst deze week in het dagboek en vonden het zo`n toepasselijke en bemoedigende Bijbeltekst dat ik de Bijbeltekst op het tekstbord boven de piano heb geschreven. Daar mogen we aan vast houden, Hij zorgt!

Wat ik al eerder in het blogbericht bekend maakte is dat ik een video gemaakt heb met een stap-voor-stap uitleg over de stersteek. Hieronder kun je deze video bewonderen. 


Ik ben benieuwd wat je van de video vond en zou het leuk vinden als je de video liked en abonneert op mijn youtube-kanaal. Dit is geheel gratis en als je het belletje aanklikt, krijg je als eerste te horen wanneer er een nieuwe video online staat. 

Wil je aan de slag met het haakpatroon van de Bijbelhoes, maar heb je geen abbo op het Terdege magazine? Kijk dan bij de plaatselijke boekhandel (als deze nog geopend is) of bestel het Terdege magazine, nummer 13 online. Dit kun je hier doen: Terdege magazine, nummer 13

Als je de Bijbelhoes gaat maken en op social media deelt, zou ik het leuk vinden als je mij tagt, dan kom ik kijken (dit kan alleen als je account op `openbaar` staat, stuur mij anders, als je dit wilt, een privébericht met foto!). Voor deze prachtige creatie gebruik ik de #bijbelhoes en #bijbelhoesvestywo

Ik ben heel benieuwd wat je van het haakpatroon Bijbelhoes vind. Laat je het me weten in een reactie? 


Fijne dag!

Lieve-Groetjes,
Verie

6 opmerkingen:

 1. Hai Verie, wat een ontzettend leuk ontwerp heb je weer gemaakt. De video is ook heel duidelijk. Ik ben niet gelovig opgevoed toch zijn er hier wel bijbels in huis. Toen de kinderen kleiner waren werd de bijbel er wel eens bijgepakt. Ook ben ik geabonneerd geweest op de Terdege, zo'n leuk blad. Maar soms wissel ik weer eens naar wat anders. In ieder geval een compliment voor jou dat je weer met zo'n leuk ontwerp erin mag staan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel voor het compliment! 'k Ben zelf ook heel blij met het ontwerp. Ik snap dat je niet overal lid van kan zijn. Wat fijn dat je een Bijbel in huis hebt, 'k zou zeggen; 'lees erin!' De woorden van God kunnen op momenten zo'n troost geven. Ook staan er wonderlijke en bemoedigende verhalen in. Niet alleen voor kinderen, maar ook voor grote mensen! Hihi, wat houd je tegen? Als je wil mag je me hierover gerust een priveberichtje sturen (vestywo@hotmail.com). Leuk dat je de video bekeken hebt, 'k vind het zo leuk om uit te werken!!

   Fijn weekend!
   Liefs, Verie

   Verwijderen
 2. Knap hoor dat je elke keer weer iets weet je verzinnen en dan ook helemaal tot in de puntjes uitschrijft. Zodat andere het ook begrijpen en kunnen gaan maken. Ik begrijp dat je dan denkt, heb ik alles, maar inderdaad als er iets mist zijn de lijntjes kort tegenwoordig. Succes. En bedankt voor de mooie plaatjes.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ik vind het super leuk om te mogen en kunnen doen. Het is steeds opnieuw een mooie en leuke uitdaging!

   Fijne dag!
   Liefs, Verie

   Verwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat!