vrijdag 27 maart 2020

ACTIE: Eva`s bakje vol liefde,..


Vorige week werd ik benaderd door de redactie van het magazine Eva, een christelijk magazine voor vrouwen. Een aantal jaren geleden organiseerde zij een actie die de naam kreeg `Eva`s bakje vol liefde`. Wie herkent het nog? Wie mij al een poosje volgt heeft deze blogberichten vast voorbij zien komen. Ik deed elk jaar mee, wat een leuke actie vond ik dit. Nu er zoveel zorgen in Nederland (en daarbuiten) zijn wilde `Eva` de actie weer oppakken en de vraag was of mijn foto ervoor gebruikt mocht worden. Natuurlijk! Super leuk! 
In het blogbericht op hun site vertellen ze wat de actie precies inhoud, ik vertel het in het kort. Eva`s bakje vol liefde betekend dat je een heerlijke taart maakt met liefde voor een ander. De taart pak je mooi in met een labeltje eraan (de label is te downloaden op de site van Eva) en deze geef je weg. Vooral in de tijd waarin we nu leven is het zo fijn als er aan je gedacht wordt. Houd wel aub rekening met de voorzorgsmaatregelen die het RIVM adviseert. Hierbij wil ik benoemen dat het ook super leuk is om een bakblik te vullen met artikelen om een taart te maken en deze mooi in te pakken, zodat de ontvang(st)er zelf de taart kan maken. 


Hierboven een idee`tje van een taart die ik maakte en weggegeven heb, gezellig ingepakt. Zo geeft het ook nog eens heel leuk! Wat ook super leuk is om op de achterzijde van het labeltje een gezellig, bemoedigend berichtje te schrijven. Vooral als je de taart bij iemand gaat bezorgen die ziek is (of klachten heeft)

Ik vind het zo`n tof initiatief en ik hoop jij ook?! Doe je mee?
Het blogbericht waarin alles staat over Eva`s bakje vol liefde vind je hier: Eva`s bakje vol liefde 2020. Laat je me weten in een reactie of je mee doet, wie jij gaat verrassen en wat je gaat bakken?!

Fijne dag!

Lieve-Groetjes,
Verie

2 opmerkingen:

  1. Wat een lief gebaar!
    Dochterlief bakte gisteren koekjes vol liefde en geluk om uit te delen.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat!