vrijdag 26 februari 2021

TRIP: Boeklanceringsfeestje Studio Hip en Stip,..


Vorige week donderdagmiddag lag er een brievenbuspakketje op mij te wachten nadat ik een dagdienst in de zorg gewerkt had. Ik maakte een vreugdedansje na het zien van wie het pakketje was, Studio Hip en Stip. Op mijn verjaardag kreeg ik een Insta-berichtje van Annemarie met de vraag `mag ik jou binnenkort wat leuks opsturen?` Natuurlijk dacht ik, altijd leuk, iets leuks, hihi! Niet meer echt aan gedacht en daar was het pakketjes opeens. Ik kon me niet bedwingen en maakte het doosje open. Bij het zien van de inhoud werd ik wel eventjes stil. Ik zag allemaal toffe kleurrijke items en een cadeautje in de vorm van het boek. Nadat ik Insta openende en Annemarie een berichtje wilde sturen, zag ik in de stories al verschillende die het brievenbuspakketje geopend hadden en inderdaad, het was het boek `Haak je restjes op`. Super gaaf natuurlijk, nu was het bij mij al wat gaan schemeren en kon ik niet echt lichte foto`s maken, dus..dat moest een dagje wachten!

Benieuwd naar de inhoud en wat ik maakte voor Annemarie?! Lees dan verder,..

De volgende dag kon ik niet meer wachten en ben ik gaan kijken wat er allemaal in dat gezellige en vrolijke doosje zat. Echt super verwend. Ik maakte een fotocollage waar je de gekregen items kan bewonderen. Bij het openen van het doosje viel gelijk de kleuren op en de confetti. Er zaten magneten in met een stip-design van StipStijl. Het prachtige pakketje in het blauw met het super mooie boek `Haak je restjes op`. De geur was al zo enorm lekker, moet altijd even ruiken aan een nieuw boek, ruikt zo lekker! Ik ontving een tas met de tekst `het komt goed`. Toepasselijk tekst! En ik strooide nog even met confetti (er is er één op m`n haar terecht gekomen, zie je dat?)


In het haakboek staan 18 toffe projecten en 4 verschillende thema`s. Ik vind ze allemaal leuk en kan eigenlijk niet kiezen. Zoals ik altijd doe, is hier mijn top 3 van (voor mij) leukste haakprojecten uit het boek:
1. Crossbody Bag, ik ben een echte tassenliefhebber en heb er nooit genoeg, oeps! Dit tasje kun je zo leuk haken in verschillende kleurtjes en je kunt heerlijk zelf een toertje bij voegen of eraf halen.
2. Lolypop Doily, deze is zelfs al gemaakt van `t weekend en af! De foto dat ik ermee bezig ben kun je hieronder bewonderen. Een super heerlijk project in favoriete kleuren.
3. Het zonnetje in huis, deze blijft een verassing in wat voor haakpatroon dit is, maar ga ik zeker haken, zo vrolijk! Ik word er blij van en ik denk jij ook!

Heb jij het boek al in huis? En wat zijn jouw favorieten? Laat je het me weten in een reactie?!

Van `t weekend heerlijk in de tuin gewerkt en gehaakt. Steeds zaten er lieveheersbeestje en nadat ik even naar binnen gelopen was en weer terug kwam bij m`n haakwerkje zat er een lieveheersbeestje op m`n haaknaald. Ik bleef foto`s maken totdat ze op m`n haakwerk ging zitten, super leuk toch?!


Voor Annemarie wilde ik wat moois maken, als bedankje, voor het gekregen moois! Het was zoveel en zo leuk, echt heel bijzonder! In het boek staat heel mooi beschreven bij het `dankwoord` `dank aan God, mijn vader..` Ik vind dit zo mooi en waardevol om te mogen lezen. Daarom bedacht ik een DIY die hiermee te maken had. Ik maakte een kruisje van takjes uit de natuur, verfde deze in een favoriet kleurtje van Annemarie en stipte deze met witte stipjes. Ik haakte hartjes in roze en rood en plakte deze een een kaartje, zodat het net bloemetjes leken. Dit alles stopte ik in het gekregen papiertje en stuurde ik op met de post. Inmiddels is het pakketje bij Annemarie aangekomen en bedankte ze mij voor het leuke pakketje en de lieve kaart. 

Wil je ook dit kruisje maken?! Deze DIY schreef ik vorig jaar uit voor Pasen (Blogbericht met DIY, klik). Zoals je kunt zien kun je het kruisje in jou favoriete kleurtjes maken en past deze zeker in je interieur.


En dat was het nog niet eens, afgelopen dinsdagavond mocht ik aanwezig zijn op de boeklancering van Studio Hip en Stip. Samen met Nienke verzorgde ze live (via Instagram) een uitzending die in het teken stond van het nieuwe boek `Haak je restjes op`. Ik nam er een roze koek met geel kaarsje bij om zo te proosten met hun. Ondertussen haakte ik aan de haarband uit het boek. Heel gezellig en super leuk was het!

Ben je enthousiast geworden over het boek van Studio Hip en Stip, je kunt het boek bestellen door te klikken op de bestelbutton hieronder links.




Fijne dag!

Lieve-Groetjes,
Verie

12 opmerkingen:

  1. Wat een mooi kado heb je gekregen! Ik zie al veel leuke berichten voorbij komen en zit te bedenken of ik het boek zal bestellen. Ik heb best nog veel projecten af te maken en denk dat ik dat eerst ga doen. Anders wordt de verleiding waarschijnlijk te groot om een nieuw project uit het boek te kiezen, ik ken mijzelf. ;-) Maar het boek gaat er zeker nog eens komen. :-))
    Wat heb je een lieve verrassingen gemaakt! Het kruisje vind ik ook zo'n mooi project! Mijn kleindochter zegt 'Jezus' als ze het kruisje om mijn nek ziet.
    Groetjes en fijn weekend, Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh, wat mooi, Marijke! Kinderen zijn zo puur! Ik snap je keuze en voel je zeker niet verplicht hoor! Maak eerst af waar je mee bezig ben. Ik merk dat dat voor mij ook beter werkt! Wie weet kun je het boek op een later moment aanschaffen of op je verlanglijstje plaatsen! Fijn weekend!

      Liefs, Verie

      Verwijderen
  2. Heerlijk, al die verwennerij! Genieten is dat. En een mooi cadeautje maakte je voor Annemarie.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel, een heerlijke DIY om te maken! En vooral omdat het nu in een (voor mij) knalkleurtje mocht, wat ik super leuk vind uitpakken! Ja, echt verwend hé?! Heel dankbaar voor! Fijn weekend!

      Liefs, Verie

      Verwijderen
  3. wat een vrolijke blog post en wat leuk dat jij er bij mocht zijn!
    leuk boek je heft je niet te vervelen en in de zon haken buiten wie wilt dat nu niet?
    liefs van mij

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Heerlijk hè?! Net opnieuw even kunnen genieten van de zon en een haakwerkje, zo fijn! Inderdaad een kleurrijke en vrolijk blogbericht geworden! Fijn weekend!

      Liefs, Verie

      Verwijderen
  4. Een heerlijk feestje was het uitpakken van dit pakketje. Leuk hoor!
    Wat een mooi cadeautje heb je voor Annemarie gemaakt. Met veel zorg bedacht en uitgewerkt. Dat zijn de meest waardevolle cadeautjes.
    Groetjes, Ilse

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel! Met liefde gemaakt en gegeven inderdaad! Echt een feestje, zo mooi bij elkaar en zo kleurrijk en vrolijk allemaal! Fijn weekend!

      Liefs, Verie

      Verwijderen
  5. Zulke pakketjes zijn altijd welkom toch in de brievenbus. Maar zeker in deze tijd is het een feestje. Wat lees ik nu heb je gewerkt in de zorg? Je bent toch juf?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Heerlijk, echt een feestje in de brievenbus!
      Hihi..ik werk nog steeds in de zorg, ben wel net afgestudeerd, maar omdat de scholen dicht gingen, heb ik niet gesolliciteerd. In de zorg hadden ze me op dat moment meer nodig! Dus ja..ik ben 'juf', maar werk op het moment nog in de zorg! Fijne dag!

      Liefs, Verie

      Verwijderen
  6. Wat een mooi cadeau! Wel erg kleurrijk voor je, of niet?
    Nu fijn je restjes ophaken.
    Geniet ervan.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik werd er heel vrolijk van, al die kleurtjes! Toch blijf ik wel in m'n eigen favoriete kleurtjes haken, dat is juist zo leuk aan dit boek! Dankjewel, komt goed!

      Liefs, Verie

      Verwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat!