vrijdag 19 februari 2021

WEDDING: The Wedding of Willeke & Jasper,..


Het heeft even geduurd, maar ik kan het blogbericht met een gerust hart publiceren. Het liep namelijk allemaal anders en nu bijna een half jaar later is ze hier dan eindelijk. Het blogbericht over de trouwdag van Vriendinlief met haar man. Wij waren uitgenodigd, maar konden er helaas niet bij zijn en door alle maatregelen die daarna nog strenger werden, kwam het er ook niet van om af te spreken. Toch hebben Vriendinlief en ik een gaatje weten te vinden in onze agenda`s en hebben we elkaar onlangs ontmoet. Super tof om dan eindelijk die prachtige, zelfgemaakte cadeaus te kunnen overhandigen! Zo gaaf! Ik had echt uitgepakt en was reuze benieuwd wat ze ervan zouden vinden.

Ook benieuwd?! Lees dan verder,..

Van de zomer maakte we op een avond zomaar spontaan een boottochtje en wat was dat genieten! We kwamen heel wat zwanen stelletjes tegen met hun kroost. Zo mooi om te zien. Ik ben dan gelijk geïnspireerd. Ik maakte een haakpatroon van een zwaan. Het liefst natuurlijk heel groot, want daar houd ik zo van. Ik bedacht me, want hoe leuk zou het zijn om twee zwanen te maken voor de bruiloft van Vriendinlief en haar man. Bruiloftszwanen zouden het worden. Ik bestelde garen en ging aan de slag.


Hihi..best wel kouwelijke foto`s hé?! Zo met m`n beentjes in het zonnetje, nu zijn ze niet meer zo bruin hoor! Hopelijk kunnen we snel genieten van het prachtige lenteweer en kunnen onze beentjes weer wat bijkleuren. Naast dat ik aan de slag ging met een haakpatroon, had ik het idee om de zwanen ergens in te stoppen om zo te kunnen geven. Ik bestelde online een wijnkistje voor 2 flessen wijn, die ik er niet in deed. Ik had namelijk hele andere plannen met dit wijnkistje..


Ik schuurde het wijnkistje en gaf deze een laklaagje in de favoriete kleur van Vriendinlief. Zij houd erg van vintage en zo wilde ik het ook over laten komen. Ik maakte zelf een lettersjabloon met het lettertype wat ook op de trouwkaart bedrukt stond en ging aan de slag op de voorkant van het wijnkistje. Een heel precieze werkje, maar het resultaat vind ik echt super gaaf! Het lijkt op de foto gebrand hé?! Dat is niet zo, met de hand erop geschilderd. 


Alles stond klaar, zelfs onze feestkleding hing klaar, nieuwe schoentjes gekocht, maar helaas..het feest (letterlijk) ging niet door. Super jammer! Vriendinlief en haar man hadden een idee hoe we er toch een beetje bij konden zijn. Ze belde ons op met whatsapp-video-bellen en zo konden we toch een beetje meegenieten. De foto linksboven ontving ik later en deze hangt te pronken in onze keuken. Super leuk dat we er toch zo een beetje bij konden zijn. 

Bij het zien van de zwanen werd Vriendinlief helemaal enthousiast. Ze appte gelijk, met een foto, haar man, die ook enthousiast reageerde. Zo leuk om te zien en horen. Daar word ik echt blij van. Wil je de zwanen ook haken?! Het haakpatroon vind je in m`n Blogshop, Studio Vestywo. Het is echt een feestelijke bruispaartje geworden. Het leuke was dat ik het vrouwelijke zwaantje een soort bloemenkransje gaf en dat Vriendinlief ook een bloemenkransje op had. Super toepasselijk en helemaal leuk!

Ik ben benieuwd wat je ervan vind, laat je het me weten in een reactie?!

Fijne dag!

Lieve-Groetjes,
Verie

6 opmerkingen:

  1. Zo jammer allemaal zeker als jij zo je best hebt gedaan op een mooi cadeau. Maar goed de liefde gaat door covid niet verloren.
    groetjes Coby

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Heel mooi verwoord, Coby! We hadden geen COVID-19, maar alsnog heel jammer idd, 'k had er zo'n zin in, echt een teleurstelling, maar..dan is het extra mooi om te zien dat ze de cadeaus heel erg waarderen! ♡

      Liefs, Verie

      Verwijderen
  2. Wat jammer dat jullie er niet bij konden zijn bij zo'n bijzondere dag.
    Je cadeau is prachtig. Met heel veel liefde zelfgemaakt; dat maakt het cadeau extra bijzonder.
    Heb jij dat ook? ... Doordat je mooie foto's van je zelfgemaakte cadeaus maakt, kun je steeds blijven nagenieten van wat je weggaf. Ik vind dat zo leuk!
    Fijn weekend. Groetjes, Ilse

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Zeker, het is zo leuk om te maken en weg te geven. En extra nagenieten, ze zijn zo mooi!

      Liefs, Verie

      Verwijderen
  3. Een prachtig cadeau heb je voor je vrienden gemaakt! Duidelijk met heel veel liefde. ♡

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel en ja zo is het! Met liefde gemaakt en gegeven!

      Liefs, Verie

      Verwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat!