vrijdag 14 januari 2022

CROCHET: Pied de poule wanten,..


Daar zijn ze dan, de beloofde wanten met het Pied de poule printje. Ik haakte vorige maand de sjaal met pied de poule patroon en ik vond deze zo gaaf dat ik er graag wanten bij wilde maken. Laura van Basic Lodge stuurde mij het garen op en ik ging aan de slag. Hihi..in één dag waren de wanten ontworpen en af, ik vind ze zo geweldig tof geworden! Ik heb twee verschillende gehaakt, de keuze is dus aan jou of jij dit ook leuk vind of dat je voor twee dezelfde gaat. Ik ben benieuwd welke jou favoriet is. Aan de zijkanten maakte ik gezellige pompoms vast, ze matchen echt perfect bij de sjaal en ze zitten super lekker warm! Daar was ik nog een beetje bang voor, dat ze niet warm genoeg zouden zijn, ik kan uit ervaring vertellen dat ze super zacht en warm aanvoelen en dat je handen niet bevriezen, hihi!

Benieuwd naar het haakpatroon, klik dan verder,..

Ik kreeg van verschillende privéberichten dat ze ook aan de sjaal begonnen zijn, echt super leuk! Ik ben benieuwd of je voor dezelfde kleuren koos of dat je je eigen draai aan gegeven hebt, laat je het me weten?! Vind ik echt leuk!


Hierboven nog even een plaatje van de sjaal, echt super blij mee! Wil je het bijbehorende blogbericht lezen, klik dan hier: `Pied de poule sjaal` en bewonder! Ik vind het super tof dat ik de shop van Laura, Basic Lodge bij toeval gevonden heb. Er staan prachtige haakpatronen en ja, er staat zelfs een haakreis gepland. Het kriebelt wel bij mij, maar met heimwee kom ik denk ik niet echt ver, hihi en om nou Manlief mee te nemen op haakreis met allemaal vrouwen, dat doe ik h`m maar niet aan! Gelukkig hebben wij ook nog een mini reisje geboekt staan. Vorig jaar kon dat niet doorgaan. Ik heb er heel veel zin in en kijk er echt naar uit! Fijn samen met Manlief eropuit! Liefst wat ik doe!

De pied de poule wanten haakte ik met een heerlijke dikke haaknaald en hetzelfde garen als de sjaal. Ik had niks meer over van de sjaal, maar kreeg deze bolletjes thuisgestuurd door Laura. Super lief! Je kunt uit 3 bolletjes 2 wanten haken en dan hou je ook nog over. Ik heb daar pompoms van gemaakt, deze had ik ook op de sjaal bevestigd en om het helemaal matchie te maken, ook bij de wanten. Ik gebruikte één kleur, super leuk om meerdere kleuren te gebruiken!


Zie je het hartje, deze is echt mijn favoriet! Ik ben dol op hartjes, daarom moest er ook want met hartjes ontworpen worden! Ze zijn super strak geworden, ook lijken het net kleine v-tjes, van Vestywo en Verie. Super leuk, toch?!
Wil je ook aan de slag met deze toffe wanten?! Het haakpatroon staat in m`n Blogshop, Studio Vestywo! Je kunt je bestelling mailen naar vestywo@hotmail.com! Ik kijk er naar uit om jouw versie van de pied de poule wanten te bewonderen!

Fijne dag!

Lieve-Groetjes,
Verie

6 opmerkingen:

  1. Wat een toffe wanten! Heel mooi.
    Leuk dat ze beiden anders zijn en lief met die hartjes!
    Ik ga je mailen. Groet, Ilse

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goeiemorgen Verie, nou hiervoor krijg je dus een dikke 10 van mij. Wanten en sokken dat is nou iets waar ik me geloof nooit aan zou wagen. Dat lijkt me toch het allermoeilijkst wat er is. Ik heb ze vorig jaar bij iemand besteld die ze voor mij wilde maken. Wanten vind ik helemaal te leuk en lekker warm. Helaas fiets ik tegenwoordig op een ebike en tja dat schakelt een beetje moeilijk hi hi
    Fijn weekend lieverd, groetjes Coby

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ha Coby, super leuk jouw reactie! Ze zitten fantastisch lekker warm! Ze zien er misschien moeilijk uit om te maken, maar ik heb het juist heel eenvoudig gehouden, met goed lezen kom je een heel eind, maar..lekker haken wat je leuk vind hoor!! Dank voor de 10, die steek ik in m'n zak! Zo leuk! Fijn weekend nog!

      Verwijderen
  3. Superleuke wanten, wat passen ze mooi bij de prachtig sjaal!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel! Echt ze zijn zo tof inderdaad, heel veel plezier aan! Fijne nieuwe week! X

      Verwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat!