vrijdag 5 november 2021

CROCHET/CAL: Lapjesdeken, Let It Go CAL informatie & inschrijven,..


Het is zover, vanaf vandaag start de inschrijving om mee te doen met de nieuwe CAL 
`Let It Go`. Liefdevolle herinneringen in een lapjesdeken. Vorig jaar begon het te kriebelen om een jaar lang granny`s te gaan haken en hiervan eind van het jaar een lapjesdeken te haken. En dat is gelukt! Het was niet zozeer mijn idee om er een CAL aan vast te plakken, maar doordat ik zulke toffe reacties kreeg op de plaatjes die ik deelde van de lapjesdeken in wording, bedacht ik dat dat wel super leuk zou zijn. Samen haken aan liefdevolle herinneringen die samen een lapjesdeken vormen. De CAL is ontworpen voor 4 weken, maar bedenk gerust hierbij, dat is een tof idee voor 2022. Elke maand wat granny`s haken wat je eind 2022 aan elkaar haakt tot een lapjesdeken. Haak de granny`s op verschillende plekken zodat je ook daardoor herinneringen hebt en die zo in de lapjesdeken verweven zitten. Ik wilde ook wat sprankeltjes bij de lapjesdeken bedenken en dat is best gelukt, hihi! Je kunt namelijk naast 4 weken lang een haakpatroon verwachten in je mailbox, ook nog een mini cursus `loslaten` verwachten in de CAL. Ik ben geen professional, ik zeg het gelijk, maar ik vind het super tof om mijn ideeën te delen met jou en wie weet heb je er wat aan?! Het zijn vooral praktische ideeën, want weet dat als je echt ergens mee zit, er genoeg professionals zijn die jou daarmee willen helpen! Mijn ideeën zijn vooral geïnspireerd door de natuur! Daarbij ontvang je ook elke week een Bijbeltekst die te maken heeft met het thema. De thema`s wil ik graag met je delen, zo is er een thema `Onbezorgde Bloemenpret`, `Strooi met confetti`, `Vrolijke randjes` en een thema `Liefdevolle herinnering`. Aan de hand van deze thema`s neem ik je mee. Oja, je kunt ook nog kleureninspiratie verwachten, maar liefst 4 kleurencombinaties heb ik gemaakt van de lapjesdeken `Let It Go`. Wederom geïnspireerd door de natuur, de seizoenen! Je bent nu vast benieuwd! Hihi..

De lapjesdeken `Let It Go` is ontworpen voor de gemiddelde haakster. Ben je net begonnen met haken?! Schroom dan niet om mee te doen. Via Youtube kom je een heel eind en lukt het echt niet, help ik je met alle liefde totdat het je lukt! Jij kan dit! Ik noemde het net al, het thema `Strooi met confetti`, nou wanneer dit thema aan de beurt is, is het feest! Ik geef dan zulke toffe producten weg die je kunt winnen! Ook echt een reden om mee te doen met deze leuke en gezellige CAL `Let It Go`.

De CAL begint op vrijdag, 12 november 2021. In de ochtend kun je een e-mail verwachten in je mailbox met daarin alle informatie die je nodig hebt om te starten met week 1. Vrijdag, 19 en 26 november en 3 december ontvang je eveneens een e-mail in je mailbox voor de weken 2, 3 en 4. Een week daarna ontvang je nog eenmaal een e-mail in je mailbox. Wanneer je je inschrijft ontvang je een bevestigingsmail, wanneer het bedrag op mijn rekening staat ontvang je een e-mail met informatie wat je nodig hebt om de lapjesdeken te haken. Zodat je ruim op tijd ben (of je moet 1 dag te voren inschrijven) om de bwolletjes te bestellen/kopen. Je kunt je inschrijven tot 19 november. Daarna zal de inschrijving sluiten en komt het haakpatroon in de Blogshop Studio Vestywo te staan (dit zal waarschijnlijk begin 2022 zijn)

Een paar jaar terug deed ik het ook al en dit jaar staat de stichting weer in de spotlights! Schrijf je je in voor de CAL `Let It Go` dan gaat er 1,- van jouw inschrijving naar stichting Alzheimer. Ik werk zelf met mensen met dementie en weet hoe vreselijk deze ziekte is. Hoe fijn zou het zijn om hiervoor een medicijn te kunnen ontwikkelen. Het bedrag wat opgehaald is zal ik eind november bekend maken en op de rekening van stichting Alzheimer storten. 

Misschien nog wel goed om te benoemen waar de naam `Let It Go` vandaan komt. Elk jaar neem ik een woord mee het nieuwe jaar in. Vorig jaar bedacht ik het woord `loslaten` voor 2021. Ik probeer daar dan ook echt wat mee te doen. Loslaten is echt een super moeilijk iets, niet alleen voor mij, ik denk dat je dit met mij wel kan beamen. Daarom bedacht ik allemaal ideeën om loslaten makkelijker te maken. Toch kom ik er ook steeds weer achter dat ik helemaal geen loslaat-persoon ben, hihi! Ik merk het direct wanneer ik weer iets wil vasthouden. Mijn lichaam geeft dit goed aan. En dan is het de kunst om ernaar te luisteren, hoe ga je ermee om. Dit probeer ik je in verschillende ideeën uit te leggen en wie weet zit er wat voor je tussen dat jij kan gebruiken en wat jou iets meer lucht kan geven om dingen los te laten. 

Best veel informatie hé?! Ik hoop ook echt dat ik niks vergeet! Heb jij nog een vraag, stel deze gerust in een berichtje hieronder, dan reageer ik! 

De laatste vraag die ik heb:
  DOE JE MEE MET DE LAPJESDEKEN LET IT GO CAL?
Ik zou het ontzettend tof, gezellig en leuk vinden! Klik hier:

Fijn dag!

Lieve-Groetjes,
Verie

4 opmerkingen:

  1. Op dit moment ben ik op 4/5 deel van een deken. Hij wordt heel mooi, maar iedere keer als ik een deken haak, zeg ik tegen mezelf: dit doe ik nooit weer ... Dekens haken is een grote klus. Ik ben meer van de kortere projecten. En toch ... als ik mooie dekens zie ... gaat het weer kriebelen ... hihihihi!
    Zo ook met deze. Vooral het verhaal en het goede doel erbij spreken me zo aan. Dus ja, ik ben om ... ik ga me inschrijven ;-)
    Fijn weekend verder! Groetjes, Ilse

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi..dit is zooo herkenbaar! Het lijkt wel of ik deze reactie naar mezelf gestuurd heb! Weet dat je niet verplicht ben om een deken te haken. Een tas, sjaal, kussen, etui of wat dan ook is ook mogelijk! Super tof dat je ingeschreven heb!! Fijn weekend! X

      Verwijderen
  2. Een heel mooi initiatief en een prachtige deken!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel! Het is zo`n super project! Heel tof ook dat je mee doet!! Fijne nieuwe week! X

      Verwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat!