vrijdag 22 oktober 2021

DIY: Cadeautjes inpakken met eigen logo,..

 


Alweer een poosje geleden werd ik benaderd door drukwerknodig.nl met de vraag of ik visitekaartjes wilde laten drukken. Nu ontwerp ik m`n eigen visitekaartjes en deze zijn nog steeds up-to-date, dus, nee, dat hoefde niet! Toch kriebelde het en ik begon op de website te snuffelen. Ik zag dat je zelf cadeaupapier kon ontwerpen en kaarten, dat is wat ik nog eens wilde proberen. Ik mailde terug met de vraag of dat mogelijk was en ja, dat was zeker mogelijk. In samenwerking met drukwerknodig.nl ontwierp ik prachtige cadeaupapier en kaarten. Ik kreeg er nog ronde logo stickers bij ook! Zo leuk! Ik had, uiteraard, wat in gedachten en begon met ontwerpen. M`n eigen logo op cadeaupapier, wat zou dat gaaf zijn.

Benieuwd of het gelukt is?! Klik dan verder,..

Ik stuurde het ontwerp in en wachten geduldig af. Net op de dag dat ik het binnen zou krijgen ontving ik vroeg in de morgen dat het niet goed gegaan was en dat ik nog even geduld moest hebben. Oei, dat is best moeilijk, want ik was zo benieuwd! Een paar dagen later viel er alsnog het pakketje op de deurmat. Het pakketje, super plat en ik dacht, dit niet goed, dit is verkeerd. Ik maakte het voorzichtig open en zag dat het vellen cadeaupapier zijn, ik dacht aan rollen cadeaupapier. Oeps, ook de glans wat er op het papier zat, wist ik niet goed of ik dat nou mooi vond. En daarbij waren de logo`s best groot uitgevallen. Het cadeaupapier bleek best stug te zijn, allemaal minpunten. Hoe kan ik hier een tof blogbericht mee maken, dacht ik nog?! 

Een paar dagen later wilde ik het weten, zou het papier echt zo stug zijn en is het echt zo niet hoe ik in gedachten had?! Ik maakte een cadeautje, ik pakte willekeurig wat in, niet echt, maar dat bleek verrassend goed te gaan. Het papier is stug, maar daardoor ook heel stevig. Het plakband blijft goed kleven, ook iets waar ik bang voor was door de glans die erop zit. Ik ben eigenlijk super tevreden. Okee, de logo`s vind ik nog steeds te groot, maar lelijk is het niet. Grappig om te merken dat zoiets dan toch anders uitpakt, hihi! Voor het mooie zou ik wel kiezen voor mat cadeaupapier of echt papier, juist het matte geeft een rustigere uitstraling, vind ik. De finish and touch maakte ik met tuinkoord, een veer en een gedroogd bloemetje. Op het tuinkoord plakte ik een rond logo stickertje. Hier ben ik zeer tevreden over. In fris wit en het logo staat er mooi op gedrukt. De sticker plakt ook goed, echt een aanrader.


..en dat was het nog niet eens! Ik mocht ook kaarten ontwerpen. Ik koos voor vier verschillende plaatjes, wel allemaal zelf gefotografeerd. Dat was ook mijn wens, kaarten maken van zelf gefotografeerde plaatjes. De kaarten die je ziet op de foto vind ik het mooiste, ik had ook nog een kaart met een plaatje waarop de herfsthaaksels te zien zijn, deze vind ik te dof uitgevallen, niet professioneel, zeg maar. De andere kaart is ook super tof geworden, maar heeft een zomerse uitstraling. Ik vind de kaarten ook echt een aanrader. Lijkt toch net uit de winkel?! Alleen mijn logo zou leuk geweest zijn als deze er nog op zou staan. Ik had heel klein Vestywo neergezet, en ook deze is vergroot en ziet er niet professioneel uit. Daar hou ik best wel van, het moet wel kloppen, hihi! 

Ik ben heel kieskeurig, maar ook zeker verrassend tevreden met het resultaat! De eerste kaartjes zijn al de deur uitgegaan en binnenkort hoop ik ook de cadeautjes extra tof te pimpen met m`n zelf ontworpen cadeaupapier, sticker erop en iemand blij maken!

Ben je nu ook nieuwsgierig hoe jou ontwerp zal staan op cadeaupapier, kaarten of een sticker? Maak dan kennis met drukwerknodig.nl

Fijne dag!

Lieve-Groetjes,
Verie

Dit blogbericht is tot stand gekomen door een samenwerking met drukwerknodig.nl, bepaalde producten zijn gesponsord!

6 opmerkingen:

  1. Dat is toch echt heel leuk om te mogen doen en mee samen te werken!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Echt hΓ©?! Super tof inderdaad! Zo leuk om dit te ontwerpen, echt met eigen logo! Het wordt steeds echter! Fijn weekend!

      Verwijderen
  2. Wat gaaf je eigen inpakpapier, stickers en kaarten.
    Leuk met het bruine touw. Veel inpakplezier!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Echt hΓ©?! Ik ben er ook zo blij mee! Super tof om dit te mogen ontwerpen, ik kan nu m`n eigen winkeltje openen, hihi! Fijn weekend!

      Verwijderen
  3. Erg leuk geworden allemaal! Kaartjes en stickers liet ik al eens maken, maar nog nooit gedacht aan cadeaupapier, wat een tof idee!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat super leuk! En ja, cadeaupapier is zo leuk om zelf te ontwerpen. Ik zat ook nog te denken om iets met verschillende teksten te gaan doen, woorden die ik bijvoorbeeld vaak zeg! Ik heb de smaak te pakken! Fijn weekend!

      Verwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat!