vrijdag 11 juni 2021

TRIP: Zomerse picknick met Bunzlau Castle servies bij Soesterduinen,..


Een paar weken terug (en om precies te zijn had het die nacht nog gevroren), vulde ik de picknickmand en stapte we in de auto op weg naar Soesterduinen. Ik ben dol op picknicken en toen de vraag kwam of ik een picknick wilde fotograferen voor het blog van Bunzlau Castle, zei ik uiteraard geen `nee`. Om te gaan picknicken neem ik steevast het melamine servies van Bunzlau mee, dit servies was net uitgebreid met een nieuw decor en ja raad vast wel, die wilde ik ook gebruiken voor de shoot. Ik wist nog niet om welk decor het ging, maar benieuwd was ik wel en liet me verrassen! Al snel kwam het nieuwe decor mijn kant op en jawel hoor, helemaal mijn smaak! Echt heel tof!

Benieuwd geworden naar het nieuwe decor van Bunzla-melamine-servies?! Lees dan verder,..

Het was behoorlijk fris buiten, het windje was echt koud en de zon wilde niet echt doorkomen. Aangekomen bij Soesterduinen maakte ik een gezellige setting en begon met fotograferen. Plots kwam het zonnetje door en die is blijven schijnen tot ik klaar was met fotograferen, zo heerlijk! Ik vind dat de foto`s daardoor super goed gelukt, echt een zomers sfeertje! 

Voor het blog van Bunzlau maakte ik verschillende recepten. Hieronder kun je al wat lekkers bewonderen en wil je nu ook een heerlijk gezonde picknick klaarmaken?! Lees en bewonder dan zeker het blogbericht die ik schreef voor Bunzlau op de blog, klik `Bunzlau Picknick` en bewonder!


Zie je de kaasstengels in het koekjesblik? Deze maakte ik zelf, het idee had ik al een poosje in m`n hoofd en toen ik deze vraag kreeg voor de fotoshoot, wist ik dat ik ze daarvoor zou gaan maken. De middag voor de shoot maakte ik ze en ze roken zo lekker dat ik er één probeerde, daarna moest ik de deksel erop doen, want ze waren zo lekker dat ik er eigenlijk niet vanaf kon blijven. Bij thuiskomst van Manlief vroeg hij, wat ruikt het hier lekker, hij mocht er één proberen, maar wilde er eigenlijk nog wel  één, dus..lees echt het blogbericht van Bunzlau en maak vooral de kaasstengels en ik waarschuw je, hihi, je eet ze achter elkaar op! Mjammieeee!

Onderstaande foto vind ik super leuk! Speciaal voor deze shoot hebben we ons gekleed op de setting. Ik ben dol op spijker en wit gecombineerd met witte sneakers. Het zonnetje doet ook wonderen, het zijn zulke prachtige lichte foto`s geworden, zo enorm blij mee. De dag van de shoot plaatste ik op Instagram al een `behind the scenes` en hierop werd ook zo leuk gereageerd. Manlief ging mee en die maakte een grappig filmpje van mij in actie, wil je deze stories bewonderen?! Klik dan `Bunzlau Picknick Stories` en bewonder!


Het nieuwe decor kun je goed zien in de drinkbeker die ik vast hou en links in beeld. Een lichte achtergrond met donkerblauwe bloemetjes, nu al mijn favoriet. Ik wilde graag de verschillende decors hutselen voor de fotoshoot, toch merk ik dat ik ongemerkt veel het nieuwe decor erbij gepakt heb. Ik ben echt blij met dit servies, het kan tegen een stootje en is zo leuk om te gebruiken. En zie je het picknickkleed, deze ontving ik als tafelkleed, maar zo als picknickkleed kan ze ook goed door, toch?! Ik krijg wel gelijk nog meer ideeën om te fotograferen met dit picknickkleed, want ons favoriete plekje is een picknicktafel, wat zal het picknickkleed daarop ook leuk zijn. Zo fijn dat het picknickseizoen is aangebroken, helemaal zin in! 

En dat was het niet alleen, we waren zo lekker bezig met foto`s maken dan ik gelijk een shoot plande met foto`s van Manlief en me. Voor mijn verjaardag heb ik een super statief gekregen die je overal mee naar toe kan nemen met zo`n schuifsysteem waar je de camera/telefoon in kan vast klikken. Ideaal en ook hier super goed gebruikt, blij met m`n verjaardagscadeau dus! Onderstaande foto hoorde nog bij de shoot van de Bunzlau picknick, maar we maakte ook nog super leuke foto`s samen. Ik heb ze gelijk uitgeprint thuis en in verschillende lijstjes gedaan, zo leuk vind ik ze gelukt. Vooral het licht ben ik heel blij mee, ik hou daar zo van!


Wat zo ideaal is van dit melamine servies, je kunt het gewoon in de vaatwasser doen en whalla, volgende dag weer gebruiken! En weetje wat nog leuk is om te vertellen, de picknickmand hebben we gekregen op onze bruiloft, bijna 9 jaar geleden en deze gebruiken we nog steeds. In de mand zat het ontbijt voor ons, zo lief en leuk! Ik hou van deze dingen met een verhaal. 

En dat was nog niet alles, nee, ik mag iets leuks weggeven! Zo leuk! Wil jij ook uit zo`n super gezellige beker drinken tijdens je picknick en wil je de zelfgemaakte kaasstengels ook opbergen in de koekjestrommel van Bunzlau Castle?! Dat kan! Ik mag namelijk 4 drinkbekers en een koektrommel weggeven! Hoe leuk is dat?! Zo kun je ook in stijl picknicken! Doe je mee?
✄ Laat een reactie achter onder dit bericht dat je mee doet.
✄ Volg @bunzlaucastle en @vestywo op social media.
Volgende week vrijdag, 18 juni as. maak ik de winnaar bekend in dit blogbericht en op social media.

Ik ben benieuwd of je ook van picknicken houd, laat je het me weten in een reactie?! En vergeet niet het blog te lezen op de blog van Bunzlau hé?!

Fijne dag!

Lieve-Groetjes,
Verie

12 opmerkingen:

  1. Wat een mooie foto's heb je gemaakt. Ze stralen zo'n fijn sfeertje uit. Je straalt helemaal. De foto's laten zien wat jij beschrijft. Leuk!
    Ben dol op picknicken en nog gekker op blauw. Doe graag mee!
    Mag graag lekkers bakken, dus ik klik nu vlug door naar je recepten.
    Fijn weekend! Groetjes, Ilse

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Super leuke reactie, Ilse! Ik vond het ook echt heel tof om te doen. Buiten m`n comfortzone, maar het resultaat is helemaal leuk! Picknicken is zo fijn en ontspannen, echt genieten! Leuk dat je mee doet! Fijn weekend!

      Verwijderen
  2. Dat ziet er als een topdagje uit en wat wordt je vrolijk van dat servies. Sinds dit jaar spaar ik blauw voor in ons 2e huisje dus wie weet?!
    Mooie foto van jullie samen hoor.
    Fijn weekend, groetjes Coby

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel, Coby! En een tweede huisje, wat moet ik me daarbij voorstellen?! Klinkt heel leuk en ja, blauw in het interieur doet het altijd goed. Geeft inspiratie hé?! Leuk dat je mee doet! Fijn weekend!

      Verwijderen
  3. Wat een heerlijk verslag, je laat je lezers met je meegenieten. Picknicken is zo gezellig, zeker met zo'n prachtig servies. Ook superleuk voor in de tuin, want ik zou het het liefst iedere dag gebruiken, wie wordt daar nu niet vrolijk van?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Klopt helemaal! Ik heb het zelfs nu naast me staan met een kan water erbij, het is gewoon super fijn servies en het maakt me vooral heel vrolijK! Fijn weekend!

      Verwijderen
  4. Picknicken, ik ben er dol op. Liefst op het strand, maar in een park in de stad is ook goed hoor.
    Leuk servies, altijd fijn om zoiets weg te mogen geven.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Heerlijk hé?! Zo leuk ook om te lezen dat je graag op het strand picknickt, ik vind het heerlijk bij het water, maar dan wel met gras. Zand vind ik zo verschrikkelijk, hihi! Super inderdaad om zoiets moois weg te mogen geven! Fijn nieuwe week!

      Verwijderen
  5. Hoi Verie,

    ik volg je blog sinds kort omdat ik enorm graag haak. (ik heb inmiddels 2x je tas gehaakt die in terdege stond, 1 voor mezelf en 1 weggegeven, ze zijn zo leuk geworden met die franjes eraan!) Wat schrijf je heerlijk, ik leef me altijd helemaal in in je verhalen, en wat een lekkere dingen had je gemaakt voor de picknick! Wij picknicken ook heel graag met ons gezin, gewoon op de fiets stappen, ergens een kleedje langs de kant van de weg, en zitten maar... En met zo'n leuk servies moet dat helemaal leuk zijn.

    groetjes Hilde

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat een super leuke reactie, Hilde! Doet me heel goed om te lezen! Super leuk dat je de tas al zo veel gehaakt heb, ik ben ook bezig op het moment met die tas, in het roze, zo leuk! Ja, picknicken is echt heel leuk en zo gezellig! Fijne zonnige dag!

      Verwijderen
  6. Picknicken is bij ons favoriet. Het hoeft niet luxe te zijn. Pannenkoeken, drie in de pan, wraps...het gaat om het gezellig en ontspannen samenzijn. Wat een leuk servies, zou graag mee doen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Kleine pannenkoekjes is ook leuk om mee te nemen ja! Goed idee, hihi! Leuk dat je mee doet met de give-away! Fijne zonnige dag!

      Verwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat!