woensdag 12 april 2017

♡ Riviera Maison: RM Magazine Spring 2017,..


Vandaag een extra blogpost met een review over het Spring 2017 Magazine van Riviera Maison.
Het Magazine kwam eind Februari binnen (als ik me niet vergis) en ik heb er al heel wat gebladerd, het blijft leuk en steeds zie ik weer nieuwe dingen.
Hieronder laat ik je verschillende beelden zien en daarover geef ik mijn mening, ik heb uiteraard niet alles gefotografeerd want dan hoef je het Magazine zelf niet meer te bekijken of aan te schaffen, want dat is wel wat ik hiermee wil bereiken, dat er meer RM-fans komen en dat het RM Magazine bij nog meer Club Members op de deurmat gaat vallen in de toekomst.

Ga je mee, dan vertel ik je nog veel meer over dit gave RM Magazine Spring 2017!



Het Magazine staat boordevol met de nieuwe Collection voor de Spring 2017, daarnaast vind je er verschillende recepten, leuke weetjes, tips&tricks en echt nog veel meer.
Het inleidend stukje waarin Henk Teunissen (Directeur) verteld hoe het Magazine vorm gekregen heeft en daarbij een heel verhaal over zijn privé-situatie weergeeft vind ik echt persoonlijk en super leuk om te lezen.
Ook vind ik het erg leuk om te lezen de kleine informatie-stukjes over de nieuwste thema`s die je terug ziet komen in de Spring Collection.
Zomaar wat plaatjes met tekst geeft heel veel meer over een Collection als dat ik alleen maar de Collection zelf zie, heel goed gedaan dit!


In het Magazine staat een stukje over het RM Cafe in Arnhem, hier ben ik zelf ook geweest en daarover heb ik een blogpost geschreven, vind je het leuk om deze nog eens terug te lezen, klik dan HIER! en bewonder.
Zoals ook beschreven wordt is het zeker de moeite waard om eens langs te gaan en ik heb nog iets leuks op de planning staan voor in het RM Café, wie weet kan ik daar binnenkort meer over vertellen.
Daarnaast heeft Nico Tijsen (Creatief Directeur) er een gezellig shoppings-route voor je uitgezocht en zoals ik dit gelezen en een beetje gezien heb, ziet dat er zeker uit als de moeite waard!
Zo kun je er een gezellig dagje `Arnhem` van maken en gelijk een bezoekje brengen bij de Riviera Maison Store en daarna (of ervoor) genieten van een heerlijke lunch in het RM Cafe (zit er gelijk naast/in het pand van de Riviera Maison Store).

De pagina`s waarop je verschillende items bij elkaar ziet staan/liggen zijn bij mij ook favoriet, Mix&Match wordt het ook wel genoemd, geweldig leuk.
Zie je het lampje rechts in de hoek, super gaaf vind je niet?!

Gistermorgen ben ik opnieuw naar het RM hoofdkantoor geweest om de nieuwe collection voor de herfst/winter 2017 te bewonderen en heb ik genoten van een heerlijk ontbijt.
Zo gaaf is de nieuwe collection weer, ik heb duidelijk voorkeur, maar ik mag en kan nog niks verklappen, okee, ik doe het en klein beetje, het heeft te maken met mijn naam en de zaak waarin Manlief werkt, okee, raad maar, ik zeg lekker niks! 
Het eerste thema van de nieuwe collection verschijnt ongeveer 22 Augustus hier op het blog.
Ook heb ik mogen genieten van een fantastiche ontbijt, echt super lekker en zo verwend dat we zijn, wil je weten hoe het er ongeveer uit zag, neem dan een kijkje op mijn IG-acount, daar heb ik een feed geplaatst met daarin ook een artikel vanuit de nieuwe collection!


En weer terug naar het review, nieuw bij Riviera Maison zijn de babykamers, zowel voor lieve kleine jongetjes als meisjes, zoals je hierboven afgebeeld ziet is dit de collection voor de lieve kleine meisjes.
Er is gebruik gemaakt van de kleur wit en rattan mandjes, echt deze collection vind ik zo schattig en lief tegelijk en dan het poefje en vloerkleedje, echt als je in verwachting bent en je weet nog niet zo goed wat je leuk vind, ga dan zeker eens kijken in één van de RM Stores voor inspiratie.

Voor de jongetjes bestaat de collection uit stoer hout met sterren, geen rattan of lieflijke wit, echt stoer en robuust!
Daarnaast ook eventueel een blauw poefje en een blauw vloerkleedje en er is ook een super leuke stoere beer die je dan gezellig in bijvoorbeeld de vensterbank kan plaatsen.

De kinder-collections bestaan uit een bedje, een kledingkast en een commode, klik HIER! om al wat te bewonderen!

Daarna komt er een interview met prachtige foto`s van Laura Ponticorvo en echt wat is deze woonkamer prachtig gestyled, heerlijk licht en ruim opgezet en de cactussen, ik ben verliefd!
Dit is echt zo mooi gedaan, hiervan krijg ik de kriebels, ennuh..als je een beetje wil weten hoe onze woonkamer eruit ziet, nou zo iets dus..ook veel licht en wij hebben ook gebruik gemaakt van de lichte kleuren, als ik dit zo zie dan heb ik er nog steeds geen spijt van.
Vooral nu de zomer eraan komt vind ik het super fijn licht in huis, de cactussen vond ik zo leuk dat ik gelijk nadat ik het Magazine had bewonderd de krijtmarker tevoorschijn haalde en op het raampje bij de voordeur cactussen op het raam getekend heb, hihi..heel inspirerend dit Magazine!


Als je mij al een beetje kent weet je dat ik van bakken houd, zo nu en dan blog ik hierover, net als laatst waarin ik mijn gekregen Goody-Bag van Riviera Maison een review gaf, klik HIER! en bewonder!

Er staan deze keer weer heerlijke recepten in en ik ga zo eens proberen, in het vorige nummer stond het recept met worteltjes, in ons moestuintje heb ik worteltjes gezaaid als deze geoogst kunnen worden vind ik dat een leuk idee om mee aan de slag te gaan, een worteltjestaart en als ze goed gelukt is promoot ik haar op dit blog, hihi!
In de nieuwe collection vind je ook verschillende bakartikelen, zoals het bakblik, bakkwastjes en ook een schattig klein bakblikje, zo sweety!

Op blz. 72/73 staat een stukje over `van idee tot uniek meubelstuk` waarin Henk verteld hoe hij van idee tot uniek meubelstuk gekomen is en wat daar allemaal bij komt kijken en hoe dat tot uitwerking komt, deze stukjes vind ik gaaf om te lezen, zo gaat een artikel leven voor je.
De artikelen zijn (veel) handgemaakt en dat kun je ook goed zien door bijvoorbeeld hoogteverschillen of bubbeltjes in de glazen, i love it!

Het is weer een prachtig Magazine en echt een feestje om in te bladeren, je hebt h`m niet zomaar uit want het Magazine telt maar liefst 99 pagina`s.
Helemaal achterin staat een gave kortings-actie voor een nachtje weg naar het gerestyled RM Bilderberg Hotel `t Speulderbos, het ziet er heel goed uit, dus wie weet!


Hieronder nog even de +-punten en de --punten op een rij voor je.

+-punten:
Een heerlijk dik Magazine waarin je wel even zoet bent met prachtige artikelen.
Leuke weetjes over de nieuwe collections met daarbij veel plaatjes, hierdoor krijg ik zin om de nieuwe collection in het echt te bewonderen en weet ik waar het bijvoorbeeld naar verwijst.
De vormgeving wordt ik blij van, niet te druk qua kleuren en teksten, heel rustig en een goede styling.
Eigenlijk vind ik het hele Magazine top en voor deze keer krijgt ze dan ook het cijfer 10!

--punten:
Geen --punten deze keer!

Ben je benieuwd geworden door dit blog naar het RM Magazine Spring 2017, loop dan zeker even bij één van de Rivièra Maison-Stores binnen voor een prachtige exemplaar!

Het Magazine (t.w.v. 5,95) is verkrijgbaar in de stores.
Ben je Club-Member? Dan krijg je het Magazine GRATIS thuisgestuurd.

Fijne dag!

Lieve-Groetjes,
Verie

Dit blogbericht is NIET gesponsord!

4 opmerkingen:

  1. Wat leuk, je enthousiasme werkt aanstekelijk!!!🌞 Ik heb verhuisplannen, dus wat inspiratie komt goed van pas...
    Groetjes van Marjet!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat is de bedoeling, Marjet! Leuk om te horen. Ik ben benieuwd wat je ervan gaat maken, heel veel plezier met je verhuisplannen, spannend, maar ozo leuk! :)

      Verwijderen
    2. Dank je wel, Verie! Het huis moet nog gebouwd worden, duurt nog wel meer dan een jaar voor het klaar is, dus kan ik rustig van de voorpret genieten...🌷

      Verwijderen
    3. Heerlijk een nieuwbouwhuis, genieten van de voorpret! :)

      Verwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat!