vrijdag 6 januari 2017

♡ Riviera Maison: Shower Foam (in een nieuw jasje),..


Weer een nieuwe blog, nadat we een heerlijke vakantie hebben gehad heb ik echt weer zin in allemaal leuke en gezellige blogposten te maken en te organiseren!

In deze blogpost laat ik je zien en geef ik een review over de vernieuwde Shower Foam van Riviera Maison die eerst een knalkleurig jasje zat en nu in een prachtig pastel jasje geschoven is.
De review gaat niet alleen om de buitenkant, ik laat je zien hoe de Shower Foam eruit ziet en wat nou zo jammer is dat je het niet kunt ruiken, want wauwiee..wat ruikt ze lekker!

Klik op de knop links hieronder om verder te lezen!



De Shower Foam is verkrijgbaar is vier verschillende geuren, namelijk;
Mat Blauw ~ Capri Luxury
Roze ~ Happiness Ibiza ~
Helder Blauw ~ Freshness Sylt ~ NIEUW
Oranje ~ Sunshine Cote d`Azur ~ NIEUW

Eigenlijk had ik moeten kiezen voor een nieuwe geur, aangezien ik de laatste twee geuren nog niet gebruikt/roken heb, toch ben ik voor de Ibiza geur gegaan, een heerlijke sprankelende geur waar het lijkt of je op een zonovergoten strand ligt met het bruisende geluid van de golven en watervallen om je heen!
Voel je het ook, kom ik neem je mee zodat je zelf dat gevoel kan krijgen en wie weet ruik je toch (door het schermpje heen) de heerlijke geur van Ibiza!

 

Het vernieuwde label is in pastelkleuren en met een rustige uitstraling uitgewerkt.
De vorige editie was knallend en kon je niet omheen, vandaar dat ik bij die lijn de crème-kleurige Shower Foam nam, ik ben niet van de overheersende kleuren, ook al ruikt een Shower Foam nog zo lekker, ik kijk met alles wat ik koop vaak ook naar de uitstraling.
Zoals je weet is roze mijn lievelingskleur, naast dat de uitstraling van deze Shower Foam geweldig is vond ik de inhoud ook zo lekker ruiken.
Het etiket kreeg streepjes in roze en wit, daaroverheen een prachtig etiket met een uitstraling of het gestempeld is, net als vroeger, heerlijk overzichtelijk en toch boeiend om naar te kijken.
De prachtige tekst; `Piece of Happiness` (stuk van geluk) `Ibiza` klinkt uitlokkend en als je verder kijkt en leest wat de inhoud is van het flesje dan kan je het niet weerstaan om haar te laten staan.

De inhoud van dit flesje is geparfumeerd met cashmere (fijne, zachte stof van een cashmere-geitje), bergamot (kleine, peervormige, zure citrusvrucht) en jasmine (geurende, witte bloem).
Het ingrediënt wat is gebruikt in het flesje is `Happiness` (geluk) de naam is `Ibiza` (een eiland) en het effect is `Joyous` (vreugdevol).
In het flesje zit 200ml Shower Foam en met alle details die ik hierboven beschreven heb is dit echt een aanrader, vind je niet?
Daarnaast is de inhoud van het flesje, de Shower Foam reinigend, mild en hydraterend.
Dit kun je merken dat als je vanonder de douche vandaan komt je huid niet strak staat of trekt.
Je huid voelt lekker zacht aan en ruikt zo heerlijk fris en naar bloemetjes! ;)

Naast het etiket van de Shower Foam vind ik het extra labeltje, op kraftkarton ook een aanwinst, ik ben gek op labeltjes en teksten, voorop het labeltje staat hetzelfde als op de Shower Foam, op de achterkant staat een heerlijke tekst die ik vrij vertaal heb en net pas lees voordat ik het hierboven geschreven stukje schreef, het lijkt er namelijk heel veel op, komt ze;
`Stel jezelf voor op het prachtige Spaanse eiland Ibiza, de zeewind waait door je haar en het zachte zonlicht maakt je huid warm.
Deze geur geeft je dat stukje geluk waar we allemaal zo naar verlangen!`

 

De Shower Foam heeft een dof transparant, stevig dopje op het flesje, deze valt of klikt er niet zomaar af, door een zachte klik zit het dopje weer op haar plekje.
Het dopje is stevig, daardoor valt ze, met het gebruik, niet snel uit je hand, wat bij andere douchegels/showerfoams wel vaak gebeurd en wat ik echt onhandig vind.
Het spuitmondje is ook stevig en in de kleur wit, je hoeft maar zachtjes te drukken voor een klein toefje Shower Foam.
Je hoeft ook niet veel te gebruiken, het schuimt heerlijk en teveel dan wordt je super glad en je douchetegels ook..;)!
Het Shower Foam is zacht, wit en schuimend en ruikt gelijk al heerlijk in je hand, je kunt het Foam over beide handen wrijven en jezelf ermee in soppen, de geur van de Shower Foam blijft lang ruikbaar op je huid, ikzelf heb deze review alleen mijn handen ingesopt in de ochtend en `s avonds voordat ik naar bed ging rook ik het nog, terwijl je tussentijds toch ook nog vaak je handen wast e.d.!

Ik steek m`n duim omhoog voor dit product en geef er een dikke zoen op!

 

Ben je net zo enthousiast geworden als ik en wil je deze Shower Foam ook gaan gebruiken, scroll dan weer naar boven en klik op de links in het rijtje met de verschillende Shower Foams.

Ik werd er zo enthousiast van dat ik er gelijk een videoclipje over gemaakt hebt, vind je het leuk om deze te bewonderen en te bekijken, klik dan hieronder op het 3-hoekje of klik HIER! om naar mijn Kanaal te gaan voor meer videoclipjes van Vestywo.


Fijne dag!

Lieve-Groetjes,
Verie

2 opmerkingen:

  1. leuk dat je weer iets hebt van je allerliefste lievelingsmerk!!!ik gebruik deze van Nivea,ruikt ook lekker maar kan me zeker voorstellen dat de uwe ook superruikt!!!geniet ervan!fijn weekend!hier spekgladde wegen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Van het merk Nivea gebruik ik ook het één en ander, heel goed! Dankjewel, Debora!

      Verwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat!