vrijdag 20 april 2018

♡ TRIP: Haak-High-Tea-Insta-Meeting in Hoogezand,..


Afgelopen zaterdag mocht ik aanwezig zijn bij de Haak-High-Tea-Insta-Meeting die gehouden werd bij Suzanne`s Handwerk Shop in Hoogezand. Helemaal in Groningen inderdaad, voor mij best uit de buurt en toch had ik er heel veel zin in. En wat was het ook leuk en gezellig, ik kijk met heel veel plezier terug op deze fantastische dag en nog geniet ik. Wauw, wat kan je daarvan energie krijgen! Bovenstaande foto werd gemaakt door Suzanne (eigenaresse van Suzanne`s Handwerk Shop) waarop Carin (van @hipjufertje) en Hilda (van @puurhilda) te zien zijn, zij organiseerde deze leuke haakparty en hoe?! In de puntjes verzorgd en uitgedacht. Ook maakte ik van deze geweldige dag een vlog. Voor de eerste keer zelf in beeld, oeps, best spannend, toch gedaan en wat heb ik al veel lieve en leuke reacties mogen ontvangen. Ik houd er absoluut niet van om in de spotlights te staan, dus je zal me echt geen week-vlogs zien maken, zo nu en dan een gezellig uitje vind ik super leuk om te vloggen. Voor mij is het fotograferen en het filmen echt een hobby, ik wordt er blij van en hopelijk jij ook?! Onderaan dit blogbericht staat de vlog om te bekijken, kun je niet meer wachten en wil je deze graag nu al bekijken, klik dan HIER! en bewonder! Ik ben benieuwd wat je ervan vind. 

Kom ik neem je mee en laat je al het moois zien..




Bij binnenkomst stonden er prachtige gedekte tafels met daarop bolletjes garen in blauw/groen tinten en snoep tinten. Stiekem hoopte ik gelijk al dat ik aan tafel mocht gaan zitten bij één van de groen/blauw tinten, die vond ik toch mooi. Bij alle bolletjes lag een handmade houten labeltje waarop je naam gestempeld stond. En jah, wat een geluk! Ik mocht aanschuiven bij de groen/blauw tinten, helemaal blij! De bolletjes zijn met een lint aan elkaar vast gemaakt, zodat het net een plukbrood lijkt. Weet je wel, meestal eten we deze broodjes met feestdagen, je kan dan zelf je eigen broodje er van af plukken, hihi! Wie weet zie jij het er helemaal niet in?! ;) 
Op de tafel stonden verder nog kannen met warme koffie en thee, heerlijk als je zo`n lange reis achter de rug hebt, dan gaat het altijd wel wat in. Maar ook super schattige vintage kop en schotels, geweldig! Dat drinkt alleen al super gezellig en feestelijk. Dit idee ga ik echt onthouden, voor de volgende keer als ik bij de kringloop ben, even wat kop en schotels inslaan voor de tafelstyling! Boven de tafel hing een mooie tak met daarin zelfgemaakte slingers en flesjes met bloemen erin. Te mooi en leuk allemaal! Ik wordt zo blij als de styling helemaal klopt en het er zo feestelijk uit ziet.


Nadat iedereen binnen was en we onze plaatsjes opgezocht hadden, speechte Hilda en kreeg Carin alle lof voor haar creaties voor de hightea. Daarna mochten we proeven en pakken wat we lekker vonden. Nou, ook dat lieten we ons niet 2x zeggen, in een mum van tijd zat iedereen lekker te smikkelen, wat was het lekker!

Ondertussen vertelde Hilda dat ze speciaal voor de Haak-High-Tea-Insta-Meeting een sjaal hadden ontworpen. Hilda de sjaal LENTE en Carin de sjaal MADELIEF. Deze kun je terug vinden op IG onder deze #; #sjaalLENTE / #sjaalMADELIEF. Super leuk om even te kijken, want een aantal zijn al klaar en je ziet hoe de andere er nog mee bezig zijn en welke kleuren er gebruikt worden. Te leuk! We kregen voor de sjaal de bollen gesponsord door LangYarns, de bollen die ik kreeg in blauw/groen tinten. Daarnaast kregen we van Scheepjes de kans om onze eigen kleuren voor de sjaal te kiezen. We kregen 2 bolletjes van Scheepjes gesponsord en op de volgende bolletjes die je kocht kreeg je nog eens 10% korting. We mochten uit de collectie Scheepjes Cahlista kiezen, katoengaren in heel veel verschillende kleuren, heel veel warme tinten, prachtig. Je raad natuurlijk dat ik ook even bij de kast met Cahlista bolletjes heb gesnuffeld of er voor mij wat bijpassend was. Wauw, wat vind ik dat moeilijk, last van erge keuze-stress, ik zag mooie bolletjes en ook bij andere, wat vind ik leuk?! HELP! Hihi, nadat ik alle bolletjes weer terug gelegd had en even gewacht had tot het wat rustiger was rond de kast Cahlista bolletjes ben ik het nogmaals gaan proberen en met hulp van @cristelnolle is dat helemaal goed gekomen. Ik heb prachtige kleurtjes bij elkaar en het wordt me toch een mooie sjaal. Ik heb gekozen voor de sjaalLENTE van Hilda. Ik houd van volume in de sjaal en dat heeft deze sjaal absoluut. Ook de wieber in het patroon vind ik heel basic en mooi. De kleuren die ik uitkoos laat ik zien in mijn vlog, ben je benieuwd, kijk dan zeker de vlog die onderaan dit blogbericht staat.


Hier zie je mij fijn aan de haak met de uitgekozen kleuren voor de sjaal LENTE. Ik had m`n gehaakte omslagdoek om van byClaire, de #ibizaomslagdoek. Er waren heel veel vrouwen die de tas van byClaire meegenomen hadden, de #stippentas, die ik ook gemaakt heb in het zwart met zachtroze stipjes. Zo leuk en wat heb ik veel inspiratie opgedaan. Eén van de vrouwen had een prachtige omslagdoek om met huisjes erop, deze wil ik ook gaan maken, zo geweldig gaaf! Daarbij had ze zelf bedacht om onderaan een balletjes rand te maken en deze rand vind ik zo mooi dat ik de rand gefotografeerd heb om ze aan mijn sjaalLENTE te maken. Geweldig toch?! We mochten projecten meenemen die we gemaakt hadden, ik heb al vaker m`n zelfgemaakte en bedachte Sunshine Flower CAL2017 meegenomen, dus ik dacht dat het nu wel leuk zou zijn om een knuffeltje mee te nemen. Dit haak ik ook graag, ik nam Snorremansje mee. Het patroon komt uit het HandmadeLiving Magazine van Draadenpraat. Nu de Zomer in aantocht is, is het maybe wel leuk om te starten met de Sunshine Flower CAL2017. Klik HIER! voor alle informatie en begin fijn aan een zonnige ZOMERSE CAL. Van elk patroon schreef ik een blogbericht uit met veel foto`s, klik HIER! om alle blogberichten te bekijken. Ik ben benieuwd of je gaat beginnen aan de Sunshine Flower CAL2017, laat je het me weten in een reactie hieronder?!


We zijn mega verwend en dat is nog heel kalmpjes gezegd, wauw, wat een tas vol kregen we mee naar huis. Ik maakte een foto van alle gekregen items en dan voel ik me zo dankbaar dat ik hierbij aanwezig mocht zijn en hiervan mocht meegenieten. Voordat we de Goody-Bag ontvingen hielden Carin en Hilda nog een verloting met cadeautjes (te zien in de vlog), voor diegene die niks gewonnen hadden was er een troost prijs, zo gaaf! We kregen het patroon van @lidynooij om de prachtige Raffia tas te maken. Je mocht zelf een kleur uitkiezen en ik koos voor naturel. De tas wil ik gaan maken voor in de woonkamer met gezellige magazines of met een grote plant erin. Ik denk dat dit een Zomer-project gaat worden. Daarnaast werden we dik verwend door Borgo de Pazzi, Phildar, Lang Yarns, de Haakfabriek, Studio Hip&Stip, Studio Stip&Bloem, Craft Dates, byClaire en bij het naar huis gaan stonden 2 lieve vrouwen klaar om ons een cadeau-tasje mee te geven met daarin een memo-boekje, pen en magneet, zo lief! Echt geweldig! Voor allemaal nogmaals
  HARTELIJK DANK VOOR ALLES!

Hieronder heb ik de vlog geplaatst, wie weet dat je ze al gezien hebt, want ik kon het niet laten om ze woensdagmorgen al te publiceren. Kijk gerust nog een keer. Als je op de knop `YouTube` klikt in beeld dan kom je op mijn YouTubeKanaal, ik zou het leuk vinden als je abonneert en duimpje omhoog als je het videoclipje leuk vind. Heel veel kijkplezier!


Ik ben benieuwd wat je ervan vind en of je ook wel eens naar een haakparty geweest bent of dat je dat leuk lijkt. Laat het me weten door een reactie achter te laten. Ik ga nog even verder genieten van al dit moois en ik houd je op de hoogte via IG wat ik allemaal maak van het gekregen garen. Vind je het leuk om mij te volgen, klik dan HIER!

Fijne dag!

Lieve-Groetjes,
Verie

Dit blogbericht is door verschillende bedrijven/winkels/partners gesponsord, de linken zijn dik gedrukt in het blogbericht weergeven!

4 opmerkingen:

  1. Super geschreven en leuk om te lezen!
    Liefs Chantel

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow dat is ook bijzonder, je was gewoon bij mij in de woonplaats!
    Als ik dat had geweten hadden we wel even kunnen afspreken om ergens wat te drinken ofzo :)
    Maar zo te zien was het een geslaagde dag en erg leuk om te lezen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Meen je dat?! Wat zou dat leuk geweest zijn. Wie weet kom ik nog eens in de buurt (ik houd het in gedachten!). Jah, het was het echt een fantastiche dag, zo leuk ook om op terug te zien! Zeer geslaagd! Liefs

      Verwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat!