vrijdag 3 december 2021

CROCHET/CAL: Lapjesdeken, Let It Go CAL, stap 4,..


De haaksters van de Let It Go CAL zijn aangekomen bij stap 4 `liefdevolle herinnering`. En dat is het, de lapjesdeken zit strakjes vol met liefdevolle herinneringen! Ik heb al heel wat mooie granny`s voorbij zien komen en wat ik zo leuk vind is dat ieder zo haar eigen kleuren gebruikt heeft. Dat maakt de lapjesdeken al heel bijzonder! Vorige week werd de uitslag van de give-away bekend gemaakt, ik ben benieuwd of alle winnaars gezien hebben wat ze gewonnen hebben?! In het vorige blogbericht kun je dit terug lezen! De winnaars die het wel gezien hebben waren heel blij en enthousiast, zo leuk om te merken! Deze week gaan de cadeautjes met de post mee en ook de andere haaksters die niet iets gewonnen hebben kunnen hun brievenbus in de gaten houden! Zo leuk om te doen dit! Dit is wat helemaal past bij mij, ik blijf het herhalen (hopelijk word je het niet niet zat, hihi), maar ik word er echt heel blij van en het geeft zoveel energie! Kan ik wel gebruiken nu we de decembermaand ingaan. Ik merk dan toch dat iets van down-heid over me heen valt. Herken je dat?! Haak dan heerlijk mee met de Let It Go CAL! Dat is voor mij echt een project geweest waar ik zo ontspannen van geworden ben! Ik heb alweer een toffe kleurencombinatie in m`n hoofd! 

Benieuwd naar meer?! Klik dan verder,..


Ik heb elke week een kleine mini cursus meegestuurd naar de haaksters van de Let It Go CAL. Een mini cursus die gaat over `loslaten`. Deze week deelde ik doe tips die ik je graag mee wil geven. Ook zodat je een beetje kunt zien wat de haaksters meekrijgen en wie weet jij vanaf 2022 dv ook mee wilt haken aan deze geweldige bijzondere lapjesdeken! Het thema die ik uitwerkte is liefde tot jezelf, ik spoorde de haaksters aan om;
✄  Een boswandeling te maken, neem een picknickset mee en laat je heerlijk leiden door het bos, over de paden vol bladeren, laat je gedachten gaan, niks moet, laat letterlijk los in het bos!
✄  Ben je meer van het actieve?! Hier en daar zijn er weer schaatsbanen open, reserveer een tijd wanneer het niet te druk is en laat je betoveren door het ijs, de baan en alles om je heen! Bestel warme chocolademelk en geniet!! 
Dit zijn twee ideeΓ«n in de natuur (of daarbuiten) met de seizoenen herfst/winter! De lenteversie en zomerversie ontvangen de haaksters volgende week, ik heb er stiekem een weekje aan vastgeplakt, ik vind het veelste leuk en kan de haaksters eigenlijk niet `loslaten`, hihi!

Ik ben benieuwd welk team jij bent, team boswandeling of team schaatsen?! Ik kan niet kiezen, dat mag natuurlijk ook!

Fijne dag!

Lieve-Groetjes,
Verie

4 opmerkingen:

  1. Weer zo blij met deel 4 van de CAL vanochtend in mijn mailbox! Eerst moest er nog een paar uurtjes worden gewerkt, maar daarna kon ik er weer heerlijk mee aan de slag! Genieten!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dankjewel weer voor het volgende haakpatroon en de fijne inspiratie erbij.
    Ik haak nog even verder aan de vrolijke randjes voordat ik mijn haakreis vervolg met de liefdevolle herinneringen. Het is zo'n heerlijke haakreis!
    Leuke post lag er vandaag op de deurmat. Gezellig hoor! Bedankt!
    Groetjes, Ilse

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Graag gedaan! Zo fijn om te lezen dat het een echte 'haakreis' voor je is! Geniet er fijn van! Xx

      Verwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat!