woensdag 22 maart 2017

♡ Riviera Maison: Cote d`Azur Collection,..


Afgelopen maandag begon de LENTE en weet je wat ik je vandaag laat zien?!
De nieuwe Collection van Riviera Maison voor de ZOMER, hihi..we zijn er vroeg bij hé?!
De nieuwe Collection Summer 2017 is gekleurd in veel roze-tinten en maakt het zo heerlijk fleurig en vrolijk, ik krijg er echt helemaal zin, zonnetje erbij, geweldig!

Zoals ik je vertelde in de vorige blogposten (klik HIER! en HIER! om terug te lezen/bewonderen) komen er in het totaal vier Collections dit jaar bij Riviera Maison, extra shop-plezier!
Het thema voor de ZOMER Collection is; Cote d`Azur, proef de sfeer van de Côte d’Azur en voel je als een koning te rijk in Frankrijk, dat is wat Riviera Maison met deze Collection wil bereiken.




De kuststrook, die reikt van Saint Tropez tot aan de Frans-Italiaanse grens, is een aaneenschakeling van pittoreske dorpjes en prachtige badplaatsen.
Het Sur la Côte d’Azur thema is een fris zomerse collectie, waarbij het Franse joie de vivre gevoel wordt benadrukt.
Kussens, throws en accessoires zijn voorzien van het vichy ruitje, bekend geworden door
Brigitte Bardot in de jaren ’50, faded prints van palmbomen en een groot ruitpatroon, waarbij
gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige kwaliteit textiel en materialen. 
Vive la vie!

 

Heel veel roze, daarnaast rattan, en de nieuwe tassen-lijn mag ook niet ontbreken.
De tassen zijn zowel voor boodschappen, vakantie of weekendje weg, make-up-spulletjes en er zijn zelfs tassen die je drankjes lekker koel houden, hoe COOL is dat?!
Wil je deze tassen nu gelijk bewonderen en shoppen, klik dan HIER! en bewonder!

Daarnaast kwam dit jaar Riviera Maison met een geheel nieuwe stijl op de markt.
Waar in ze vooral veel aanbod hadden voor de Landelijke en/of Romantische interieur-fan, haken ze nu ook op de Strakke en/of Industriële fans aan die vooral naar een wat stadser, eigentijdser en moderner interieur zoeken.
Daarmee hebben ze gebruik gemaakt van strakke en robuuste materialen die samen tot een verrassend en moderne stijl zijn uitgekomen.
Neem bijvoorbeeld de nieuwe West Houston Sofa, klik HIER! in de kleur mint die door het stalen onderstel en de strakke vormgeving helemaal in het loftgevoel past.


Naast dat Riviera Maison vanaf 2017 elk jaar vier thema`s in de Stores presenteerd, bestaat er ook een levende website, hierop kun je (uiteraard) shoppen, ideeén op doen, het Magazine bewonderen, videoclipjes bekijken waarin Nico Tijsen je een DIY uitlegt en nog veel en veel meer.
De site is dan ook echt een bezoekje waard en neem lekker de tijd, klik HIER! om te bewonderen.

Vind je het leuk om op de hoogte gehouden te worden over Riviera Maison, meld je dan aan voor de nieuwsbrief en andere leuke weetjes.
De laatste e-mails die ik gekregen heb zijn in een heel vernieuwd jasje gestoken en zien er super profie uit, echt leuk om te ontvangen, klik HIER! om je aan te melden.
En vind je daarnaast ook leuk om Club Member te worden en het nieuwste Magazine als eerste op de mat te ontvangen GRATIS?! Ga dan naar één van de Stores en vraag naar de Member Card!

Oja, bijna vergeten wanneer deze nieuwe Collection Summer 2017 in de winkels ligt, vanaf 27 maart gaan de winkels om van Spring naar Summer, oftewel, we gaan de goede kant weer op! 

En als je dan toch lekker gaat shoppen, vergeet dan niet je huis te soppen, zodat alles er heerlijk fris bij staat, Riviera Maison maakte daarvoor een handig stappenplan, doe je mee?!


Geniet van de zon en tot vrijdag hopen we!

Lieve-Groetjes,
Verie

Dit blogbericht is niet gesponsord!

2 opmerkingen:

  1. Oeh wat een leuke spulletjes! Super leuk al dat roze, daar kan je mij wel blij mee maken :-) Toevallig wil ik binnenkort weer naar de Intratuin voor plantjes, maar dan kijk ik ook gelijk even om het hoekje bij Riviera Maison! Fijne dag!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Leuk dat er bij de Intratuin in de buurt van je ook RM verkocht wordt en dat je natuurlijk van roze houd, heel veel shopplezier! :)

      Verwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat!