woensdag 25 januari 2017

♡ Riviera Maison: Los Cabos Collection,..


Jippiee, en daar is dan het tweede thema voor de nieuwe Spring Collection van Riviera Maison.
Inmiddels staat de nieuwe Collection ook online, klik HIER! en bewonder!

Het tweede thema voor de Spring Collection vind ik persoonlijk wat minder, dit door het kleurgebruik, wie weet houd jij van kleur en juist van deze kleuren, dan ben je bij Riviera Maison dit seizoen goed op haar plek!

De Collection kreeg als thema `Los Cabos` een plaatsje aan de West Kust van Mexico, waar je kan genieten van de rust en luxe in één van de prachtige resorts.
Heerlijk met je voeten in het fijne zand, waarbij je vanaf het strand zicht hebt op het helder blauwe water.

Een heerlijk tropische zomergevoel zie je terug in de textiel-collection, welke bestaat uit prachtige kussens en trows in mooie combinaties.
De luxe Collection is verkrijgbaar in prachtige koraal-tinten als blauw en oranje, gecombineerd met een mooie grijs-tint.
De stoffen zijn verwerkt in gewaxed linnen en hoogwaardig katoen in mooie stucturen.

Kom ik neem je mee door de Collection `Los Cabos`.

Klik op de knop links hieronder om verder te lezen!


 

In dit thema zie je veel strand-accessoires terug komen, zoals schelpen, touw en de kleur blauw.
Hierboven zie je op beeld de kransen gemaakt met schelpen, het lijkt me erg leuk om ook zoiets zelf een keer te gaan maken, jou ook?
Kopen is natuurlijk makkelijker, maar zelf maken veel gezelliger en zo heerlijk ontspannen!
De schalen die je ziet op bovenstaand beeld doen me denken aan drijfhout wat net aangespoeld is en waar je dan zo heerlijk blij mee kunt zijn, hierin kun je bijvoorbeeld je fruit goed bewaren, maar wat groens in de vorm van een plantje staat vast ook niet verkeerd.

De windlichten lijken net mandjes van fruitverkopers op het strand, hoe sfeervol en romantische zullen ze staan op je veranda met kaarslicht te wachten op fantastische lente- en zomeravonden?!
Daarnaast zijn er windlichten te verkrijgen waar in het glas het touw verwerkt is, heel bijzonder.
De kaarsen in bijpassende kleuren zoals blauw en oranje matchen weer goed met de kussens.

 

Luchtige kaarsenstandaards op tafel geven een sfeervol gevoel om heerlijk lang te tafelen.
Met een grote bonheur waarin de DIY materialen niet mogen ontbreken, zoals schelpen, stukjes hout en touw maken het geheel compleet.
Het servies met de prachtige sierlijke letters in luxe teksten en zinnen maken het dinner nog fijner.
Daarbij het rattan bestek met passend een rattan onderbord, super gave styling zo.
Jaha..weer rattan he?! Ik krijg er geen genoeg van.
In de Collection zijn er nieuwe rattan of eigenlijk grof rattan noem ik het even hanglampen bij gekomen die zo mooi boven (bijvoorbeeld) je eettafel staan, zo heb je samen een mooi geheel.
Ook is er een flesje waar omheen een rattan `hoesje` zit, het doet me denken aan vroeger waar de mannen zo`n flesje met (meestal) sterke drank mee namen en deze zo nu en dan aan de lippen zetten, ik vind het wel wat nostalgische hebben, hihi..wie weet neem ik wel zo`n flesje! ;)

Aan tafel wil je het naast kaarsen, decoratie, servies en bestek ook gezellig hebben met serveren.
De nieuwe placemats in de kleuren van de zee maken dit goed en wat dacht je van de prachtige glazen waterkannen met hun kurken dopjes en de super mooie teksten?!
De kurk van de waterfles zit trouwens vast aan de waterkan met een touwtje, je hoeft dus niet bang te zijn dat je deze kwijt raakt of dat ze op de grond valt.

En ben je nou lekker buiten aan het BBQ-en neem dan de grote `summer-cooler` van zink, echt zo gaaf, gooi er heel wat ijsklontjes in en je hebt de hele avond heerlijke koude drankjes.
Om je terras verder mooi aan te kleden als de gasten komen zijn er nieuw in de Collection potten van rattan gekomen, heel stoer en sfeervol of wat dacht je van rattan-mandjes, oh..ik kan niet wachten tot de nieuwe Collection er is, jij ook?

De nieuwe Spring Collection `Los Cabos` is verkrijgbaar in alle Store na 27 februari.
En ben je nou heel benieuwd naar de Collection van de Summer 2017, deze hoop ik in de week van 17 maart online te plaatsen, blijf dus zo nu en dan even kijken op ons blog voor meer informatie en beeldmateriaal.
Vanavond is het de VIP Night bij de Riviera Maison Store in Laren en vanaf donderdag tot zaterdag is het de Grande Primiére waar ikzelf vrijdag naartoe hoop te gaan.
Deze dagen profiteer je van 10% korting op meubels en accessoires uit de Nieuwe Spring Collection en bij een besteding van € 250,- aan accessoires krijg je de Casablanca Pouf t.w.v. € 99,- cadeau.
Je hebt de keuze uit vijf verschillende poefs, zelf vind ik deze het mooist, klik HIER! en bewonder!
Alle acties en weetjes plaats ik op de pagina van Riviera Maison die je hierboven kan aanklikken of klik HIER! en bewonder.

Fijne dag!

Lieve-Groetjes,
Verie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achter laat!