vrijdag 2 oktober 2015

♥ Riviera Maison: Dierendag,..



4 oktober is het weer zover, Dierendag!

Nu moet ik eerlijk bekennen dat ik geen dierenvriend ben of ja.. nou maybe een heel klein beetje.
Ik vind kleine diertjes super schattig en lief en zou ze dan graag willen aaien en knuffelen, maar als ze gaan likken/happen vind ik het iets minder leuk.

Net als het super, schattige hondje van mijn ouders (11weken jong).
Ik kan hem heel lang aaien als hij maar rustig blijft zitten.
Hier en daar een likje is niet zo erg, zolang het maar niet in mijn gezicht is vind ik het best.
De laatste weken wordt hij steeds groter en wil hij alleen maar spelen, zo leuk om te zien.
Hij komt dan met een speeltje die je weg moet gooien en dan rent hij er achteraan en al grommend komt hij het speeltje terug brengen waarop ik het weer moet weggooien.



Ben ik nu een dierenvriend?
Tja, net hoe het uit komt denk ik, als het maar veilig is en niet te druk doet gaat het net. ;)

Toch heb ik een blogpost gewaagd voor dierenvriendjes onder ons, want dat die er zijn dat weet ik zeker..
En ook ik droom wel eens weg..een schattig, zwart, klein poesje zou ik wel willen, die zo ini-mini blijft en heel lief is,.. (ik moet maar naar de bart.smit denk ik).
Of nee, een nep-hondje die je als deurstopper kunt kopen bij de Rivièra Maison, super leuk!
Als ik bij de Rivièra Maison ben en die prachtig, ratan kattenmandje met een echt dakje zie, en potjes om het voer in op-te-bergen, schaaltjes voor water en brokjes, dan begint het wel even te kriebelen.
Er is zoveel te verkrijgen voor de lieve diertjes.



Ben je beniewd geworden?
Neem dan een kijkje op de website van Rivièra Maison voor mooie accessoires voor je hond of poesje.

Geniet jij van je dierenvriendjes?

Lieve-Groetjes,
Verie

18 opmerkingen:

  1. Hier een dierenvriend en heb zelf 4 grote katten. Beetje een tussenweg, hond versus kat. Ze miauwen maar zijn dol op aandacht. De spullen van riviera maison zijn supergaaf maar ook behoorlijk aan prijzig.
    Fijn weekend

    grtzz Brigitte

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ..leuk, Brigitte! Hihi..grappig verwoord en ik zie het al helemaal voor me. Geniet van ze..

      Verwijderen
  2. Een dierenvriend wil ik mij wel noemen, met hier in huis een lief konijn van 10 jaar (niet ín huis, maar op de veranda in zijn hok dan) en 4 superzachte poezevoetjes van onze Polleke (5 jr). die hier gezellig over de vloer lopen, maar meestal uitsteken als ze heerlijk in dromenland ligt in haar mandje...Maar toch herken ik ook jouw verhaal van honden die dan zo'n natte snuit in je gezicht willen duwen...niet zo'n fan van...Of die heel enthousiast komen aanrennen om je te verwelkomen terwijl ze net door een modderpoel hebben gerend...niet zo'n fan van...haha. Maar ik smelt wel van die leuke snoetjes met hun trouwe honden-ogen die je vertedert aankijken...En dat een hond toch meer een vriendje van de baas is, terwijl dat bij een kat net andersom is...;-))
    Fijn weekend!
    Liefs, Peetje

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ..gelukkig ben ik niet de enige die daar geen fan van is! Dat heb ik ook wel eens gehoord ja dat de hond echt je vriendje wordt, toch maar een hondje dan! ;) Hihi..geniet ervan, Peetje!

      Verwijderen
  3. Oh Verie..moest even gniffelen om je Bart Smit grapje..ik zie je al in de winkel staan twijfelen welk diertje met snoertje uit gaat kiezen hahaha...
    Wij hebben een inmiddels grote hond..een kruising Berner Sennen met een Labrador dus dan kun je een beetje indenken..
    De kussen van RM zijn super gaaf,lekker dik ook maar helaas niet voor mijn budget..
    Liefs Chris

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi..leuk hé, Chris?! ;) Bij de RM hebben ze ook een hondje, helaas geen aaifactor, meer een waakhondje, daarom de BS. :) Geniet van je hond!

      Verwijderen
  4. hier ook een sneeuwwit hondje(kruising kooikerhond,is afkomstig v nederland,langharig),pittig hondje die de dochter uit het asiel haalde als puppy voor revalidatie na zware operatie(wandelen),ons dochter is gehuwd en het hondje is bij ons gebleven(ons beste vriendje),hij heeft ook een superschoon mandje maar op dit moment ligt hij naast me,ik onder de plaid,hij erop.hij heeft zelfs zn lievelingsplaid(de zachtste).het is superleuk in huis hebben maar...ook negatieve kantjes zoals hier veel witte haartjes waarop ik soms sakker vooral op zwarte kledij,2maal per dag stofzuigen,natte pootjes bij zn ochtendplasje....maar je krijgt er zoveel vriendschap van terug!!!groetjes debora

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik ben gek op honden en katten, altijd al geweest. We hebben een superklein mopshondje/chihuahua kruising en een grote rode kater, ik ben stapelgek op ze!! De kat is een stuk groter dan ons hondje.
    Helaas, kleine poesjes blijven niet klein, maar ze worden echt niet minder lief hoor als ze eenmaal groot zijn. Dieren in huis hebben is gewoon supergezellig, maar je moet er wel goed voor zijn, dan krijg je zoveel liefde terug!!

    Liefs Monica

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Gaaf, Monica! Ik vind chihuahuas super leuke/lieve hondjes! Leuk dat je zo blij er van wordt! :)

      Verwijderen
  6. Verder dan een valkparkiet, een hamster en een cavia zijn wij hier nooit gekomen. Valkparkiet Pino was tam, maar maakte ook veel rommel dus toen onze oudste dochter begon te kruipen en van alles in haar mond ging stoppen, hebben we voor hem een goed thuis gezocht. De hamster en de cavia kwamen later op verzoek van de meiden, maar toen het nieuwe eraf was, werd de zorg van hen uit ook minder. Maar het waren wel hele lieve dieren hoor.

    Ik heb net als jij dat een hele leuke honden- of kattenmand mij in de verleiding kan brengen. Tegenwoordig hebben ze daar hele mooie spullen voor.

    Fijn weekend en liefs, Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wij hebben twee poezen van 6 jaar, zusjes van elkaar en een dwergkonijntje van 1.5 jaar. Alle gezinsleden zijn dol op ze. Het konijn heeft een mooi wit gebeitst hok zodat het matched met onze tuin. Tja en onze katten, die wisselen nog wel eens van slaapplek maar dekentjes zijn favoriet. Ik durf eigenlijk nooit iets geel duurs aan te schaffen, bang dat ze er toch niet in gaan liggen. Pascale x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Leuk, poesjes en een konijntje, dat laatste lijkt me ook leuk! Hihi..zo te horen heb je al een konijnenhok in RM-stijl. Het is het proberen waard, maybe? ;) Hihi..

      Verwijderen
  8. Hahah, ja ik vrees dat je naar de speelgoedwinkel moet, voor zo'n poesje! Maar kleine dieren zijn altijd leuk he! Die hond op je foto's is ook erg leuk trouwens..leuk dat je me volgt, ik ga je ook volgen...je hebt nog steeds een mail tegoed van me!
    Lieve groetjes
    Cora

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Een mail? Je maakt me nieuwsgierig. Bedankt voor je volgsterschap, super leuk en welkom op mijn weblog!

      Verwijderen
  9. Zo leuk dit blog! Hier een halve kinderboerderij haha, dus jouw post bekijk ik met buitengewoon veel aandacht, hele mooie spullen van RM!
    Liefs,Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Leuk, Yvonne! Ik vind jou blogposten ook altijd zo gezellig om te lezen met de dieren-familie! Geniet ervan..

      Verwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat!