vrijdag 31 augustus 2018

♡ TRIP: Terdege Insta-Date & Zomerfair,..


Wauw, wat veel lieve en leuke reacties ontving ik op het haakpatroon Fem Flamingo! Geweldig leuk en hartelijk bedankt! Weet je nu niet waar ik het over heb, klik dan HIER! en bewonder het patroon!

Vandaag neem ik je mee naar de Terdege ZomerFair en m`n aller-eerste georganiseerde InstaDate. Wat was ik zenuwachtig, maar wat had ik er super veel zin in en deze combinatie maakte het tot een waar feestje! Ik heb heel wat beelden gemaakt, en zelfs een vlog, die je onderaan dit blogbericht kunt bewonderen, dus ga er fijn voor zitten en ga mee naar de Terdege ZomerFair in beeld. De Terdege ZomerFair werd georganiseerd op landgoed de Schaffelaar in Barneveld. Een prachtig landgoed met heel veel tuin. Ik was er nog niet eerder geweest, wel vaak langs gereden, maar wist niet dat het zo groot was en mooi. Op de fair kon je van alles bewonderen, zo begon de fair met een brocante-markt, een home-made-markt, waar allemaal zelfgemaakte artikelen te koop aangeboden werden, standjes met kleding, fruit, boeken, muziek en voor de kinderen waren er dieren, een kabelbaan, kano varen, flamingo/zwaan waterfietsen en nog veel meer. Midden op het landgoed stond een grote schuur, de barn, waarin verschillende workshops en lezingen gehouden werden. Ik heb maar liefst 3 workhops gevolgd en in de barn werd ook de InstaDate gehouden. Ik neem je fijn mee, het zijn heel wat beelden hoor, hihi!




Het landgoed, oh, en wat was zulk mooi weer, wel bloedheet en voor foto`s maken soms een beetje overbelicht, maar dat drukt de pret niet. Het was fantastische. Hierboven de oprijlaan met de brocante markt aan de linkerzijde en als je helemaal aan het einde kijkt, zie je de barn al staan. Overal was het ook geweldig gestyled, dit alles door de creatieve Jansontwerpfabriek, klik HIER! om naar haar website te gaan, aanrader!


Dit is de barn, onwijs groot en zo mooi! Diep, vergrijst rood van kleur en overal de prachtige Terdege tekst. Hooibalen erbij, mooie bloemen, er was ook een bovenverdieping. Helaas door de warmte was deze afgesloten. En in de barn hield ik m`n eerste InstaDate en dat was ook zo mooi gestyled. Zeer inspirerend en heerlijk om daar te mogen staan!


Wapperende witte kledingstukken uit grootmoederstijd hingen boven de witte-tafels voor de InstaDate. Aan de kopse kant nog zo`n mooie witte tafel met daarop een mand met bloemen, kannen voor het water en verschillende lekkere dingen. Op grote beamers in de barn werd m`n Insta-Date angeprezen en jawel, 15 vrouwen streken neer om te horen wat ik te vertellen had. Gisette de redacteur van Terdege stelde vragen aan mij zoals; Wat deel ik op m`n IG-account, waar haal ik m`n inspiratie vandaan, wat is m`n grootste project geweest, wat zit er aan te komen voor leuks en wat vind ik het leukste om te doen?! Daarnaast deed Gisette ook leuk een inter-actie met de deelneemsters om te vragen wie mij volgde, waarom ze mij volgde en of ze nog vragen hadden aan mij. Met de laatste vraag liep ik rond of zat ik bij de deelneemsters en stelde ik vragen aan ze. Dit alles heb ik op de vlog vast kunnen leggen (of te wel, alleen op beeld, want het was te rumoerig om ons goed te kunnen verstaan) doordat ik de vlog maakte ben ik vergeten om foto`s te maken en heb ik alleen een foto van de laatste 5 vrouwen die heerlijk genieten van hun gekregen mini goody. Ik maakte speciaal voor de InstaDate een mini goody met dararin een bolletje garen, een theezakje en een bloembolletje. Dit alles past precies bij mij en dat is wat ik ze mee wilde geven, blijf bij en wees jezelf!


Je ziet helemaal rechts onderin beeld een stukje van m`n DIY tas met goody`s erin. Wat was het leuk! Als ik erop terug kijk wordt ik echt vrolijk en hopelijk mag ik nog meer van deze toffe samenwerkingen meemaken. Nadat de Insta-Date erop zat had ik tijd voor mezelf, letterlijk, want ik voelde dat de druk eraf was en ik heb heerlijk 3 workshops gevolgd. 


Hierboven kun je zien hoe mooi het podium is gestyled. Eigenlijk was het de bedoeling dat ik hier m`n presentatie/interview zou uitwerken, doordat er gedacht werd aan weinig animo en ik dit zelf ook veel leuker vond hebben we de presentatie/interview gelijk bij het Insta-Date-hoekje gehouden. En de animo vond ik helemaal prima, 15 deelneemsters is voor mij echt voldoende voor de eerste keer, hihi! Ik wil jullie hier allemaal (nogmaals) bedanken voor jullie komst! Ik heb het echt gewaardeerd dat jullie speciaal voor mij zijn gekomen of voor de leuk aanschoven aan de InstaDate-tafel. Dankjewel en wie weet zien we elkaar snel weer eens!

Ik volgde de eerste workshop bij Tineke van Spagetti en de blog happymonday. Een workshop om te fotograferen met je telefoon. Ik heb sinds kort een nieuwe telefoon, een heel hippe en deze kocht ik om niet steeds m`n camera overal mee naar toe te zeulen. Tjah, dat laatste is niet echt gelukt, want het lukte gewoon-weg niet om mooie plaatjes te maken met m`n telefoon. Ik zocht functies die ik niet kon vinden en klikte maar wat raak. Nou, en nu weet ik alles! ;) Geintje! Ik weet wel veel en ik heb ook heerlijk geoefend in de vakantie, het gaat al stukken beter, toch vind ik m`n camera nog steeds m`n beste vriend! ;)

De tweede workshop volgde ik bij Ineke van Uniekmetstijl. Zij vertelde iets over als je de juiste kleur en pasvorm draagt. Interessant, het lijkt me namelijk erg leuk om ooit eens een kleuren-analyse te laten doen. Ik heb er eens een gedaan en deze is goed uitgepakt, aangezien daaruit de kleur dark green naar voren kwam en deze kleur draag ik nu best veel. Tenminste niet in de zomer, maar voor de winter staat het me zeker heel goed. Ook vind ik het heel leuk om je eigen stijl te creëren, vooral niet wat al zoveel andere dragen. Het hele leuk van de Terdege ZomerFair is dat je creatievelingen leert kennen, zoals de Stijljuf, zij heeft ook een eigen bedrijf waar kledingstijl een onderdeel van is. Heel bijzonder hoe we elkaar hebben leren `kennen`. In m`n vlog heb ik een heel stuk van de workshop van Ineke gefilmd, zo leuk!

De derde en laatste workshop, ik kan je vertellen dat ik behoorlijk moe was, dus heb ik bijna niet gefilmd en volgens mij maar 1 beeld gemaakt, hihi, heel vermoeiend hoor een eerste InstaDate. Deze workshop ging over zelf limonade maken. Nu dacht ik dat ik echt ging zien hoe limonade gemaakt werd en daarmee bedoel ik super makkelijk en lekker simpel. Dat was niet zo. Je moet namelijk een super grootte ton hebben om limonade te kunnen maken. Oeps, laat ik die nou niet hebben! Het was een leuke workshop om te zien, maar limonade zelf maken laat ik toch nog even zitten of heb jij een simpel recept om zelf limonade te maken?! We mochten op het eind proeven en ik heb rabarber-limonade geproefd, lekker jo! Echt een aanrader!

Nadat ik de workshops gevolgd had ben ik naar huis gegaan. Moe maar voldaan!


Voordat ik de InstaDate begon heb ik een rondje ZomerFair gemaakt en kwam ik 2 toffe stands tegen die ik even in de spotlight wil zetten. Waaronder CAPAS, gespecialiseerd in gezond slapen en hoofdborden. Dat laatste sprak me wel aan en de styling in de stand ook. Wauw, wat een mooie opgemaakte bedjes. De dekbedovertrek-lijn is van het merk Oilily, zou je niet zeggen hé?! Ik denk bij Oilily direct aan druk geprint en veel kleur, maar dit kan het dus ook zijn. Zo mooi! Wat ik ook zo leuk vond waren deze twee mannen, zeer enthousiast, helaas konden ze dan niks aan mij kwijt en om hun beteuterde gezichten toch wat op te vrolijken heb ik ze m`n dienst bewezen om een mooi blogbericht over hun bedrijf te schrijven. CAPAS levert van alles op het gebied van gezond slapen. Denk hierbij aan bedsystemen, zelfontwikkelde matrassen en lattenbodems en hoofdborden. CAPAS geeft graag advies op maat, want, geen mens is hetzelfde. Daarnaast houden ze ook party`s aan huis waar je een wolton t.w.v. 200,- kan ontvangen. Ben je enthousiast geworden, neem dan zeker een kijkje op hun website en maak een afspraak! Klik HIER! om naar de website te gaan.


Nog een stand wil ik graag in de spotlight zetten, namelijk de stand met de naam Halfweg Brocante. Deze stand stond bij de brocante markt en sprak me aan door de materialen, plantjes en rustige basic tinten. Dan ben ik verkocht. Hieronder maakte ik een plaatje van een favoriet plantje, het Chineese Lantaarnplantje, zo leuk! Ook hadden ze super leuk een cactusje in een hoge vaas, echt ideeën genoeg gezien, zo leuk! Maar waar ik eigenlijk voor naar binnen liep waren de prachtige kasten (zie vlog) met hun prachtige matte kleuren. Ik werd spontaan verliefd op de kleur eucalyptus green en de black-versie. Wauw, wat waren die kleuren mooi. Ik kon het niet laten om dan ook een pot verf in de eucalyptus kleur mee te nemen. Gelukkig zitten ze niet ver bij ons vandaan, dus dat wordt een keertje een bezoekje Ederveen. Ook zin gekregen om eens langs te gaan, klik dan HIER! voor het adres en een impressie.


Waar ik ook blij van wordt is m`n BulletJournal, mijn dagboek en meer. Hierin maakte ik speciaal voor de Terdege Zomerfair een pagina en daarin zetten ik van alles wat ik niet vergeten moest of waar aan ik wilde denken. Hieronder zie je h`m.


Wat een lang blogbericht hé?! Heb je het blogbericht helemaal tot hier gelezen? Dankjewel dat je de moeite nam! Bovenstaande foto maakte ik toen ik naar huis ging, zo mooi met de avondzon op de letters Terdege! Ik mag terug kijken op een gezellige inspirerende fijne mooie dag! Op de site van de Terdege Zomerfair staan de foto`s, klik HIER! om ze te bewonderen en als je nog zin hebt, bekijk dan onderstaand de vlog die ik maakte over deze bijzondere dag!

Veel kijk en luisterplezier!



Als je de vlog leuk vond zou ik het leuk vinden als je je abonneert op mijn kanaal, dat kan HIER! en geef ook het duimpje omhoog! Alvast bedankt! 
Nu ga ik even genieten van een kopje thee en wat lekkers!

Fijne dag!

Lieve-Groetjes,
Verie

www.terdege.nl
www.terdegezomerfair.nl
Dit blogbericht is DEELS gesponsord door Terdege (Zomerfair).

6 opmerkingen:

  1. leuke blog en fijn dat het allemaal goed en leuk was.
    zo kunnen wij ook nog meegenieten!
    groetjes Esther

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel! Het was een leuke dag en inderdaad kun je toch een beetje meegenieten! Liefs

      Verwijderen
  2. Ziet er sfeervol uit! Knap hoor dat je het gedaan hebt. Ontzettend spannend. Maar jammer dat er zo weinig mensen waren, dat hoorde ik ook van en andere IG-er. Het was vast te warm voor een fairbezoek. Moet bekennen dat ik er ook voor koos om thuis te blijven. Leuk vlog, wist niet dat je dat ook deed.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Klopt, het was één en al sfeer! Het was misschien minder druk (waarschijnlijk door de warmte) maar zeker niet minder gezellig. Je kon zo goed overal kijken en lopen en dat vind ik ook wat waard als dat je mutje op mutje loopt! Jammer, had je graag gezien en gesproken, wie weet de volgende keer DV. Ik vlog al een poosje en maak ook DIY videoclipjes, kom gerust even langs op m`n youtube-kanaal om ze te bewonderen! Fijne dag! Liefs

      Verwijderen
  3. Het klinkt als een hele fijne dag en wat zag het er allemaal prachtig uit! Daar zul je vast nog lang van nagenieten!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Helemaal, Daphne! Zo gezellig en leuk, als ik het blogbericht of de vlog terug kijk, krijg ik spontaan een glimlach op m`n gezicht! Dankjewel! Fijne dag! Liefs

      Verwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat!