vrijdag 17 november 2017

♡ RIVIERA MAISON: Amazing Allure & Kerst Collection 2017,..


Het duurt nog een paar weekjes, maar voordat we het weten zitten we er al midden in, KERST!
Vaak zijn de dagen er om heen rijk gevuld met afspraakjes en andere dingen, daarom breng ik dit jaar Kerst wat eerder onder de aandacht en wel met de prachtige Kerst Collection van Riviera Maison. Vorige week brachten Manlief en ik een bezoekje aan de Concept Store in Laren waar de hele Store al in Kerst-sferen is gestyled, geweldig! Voor mij was het alweer even geleden dat ik op het Pers-ontbijt aanwezig mocht zijn om de nieuwe Herfst/Winter Collection te bewonderen en ook daarom wilde ik nog even met eigen ogen de nieuwe Collection bewonderen. En dat ze mooi is, echt waar! Dit komt ook mede door de geweldig styling die echt, steeds opnieuw, verbluffend geweldig is. Ongeveer 2 weekjes terug kon je bij de Concept Store in Laren genieten van  wat Kerst-dagen in de Herfst, een sneeuw-kanon zorgde ervoor dat er sneeuw voor de deur lag, de Kerstman was aanwezig en verzorgde de liedjes en je kon warme chocomelk krijgen. 

De eerste Collection die ik je laat zien kreeg de naam Amazing Allure, de naam is al geweldig en staat garant voor chique, luxe en verfijnde materialen, die verwerkt zijn in prachtige kussens en plaids. Organza, velvet en wol in prachtige groentinten, denk ook aan winter-olijf en vergrijsd eucalyptus. Deze Collection laat het einde van het seizoen zien en geeft je interieur een speciale allure.

Kom ik neem je mee in de Winter-wereld..
En..krijg je er ook zo`n zin in om je huis gezellig te maken en de warmte naar binnen te halen, waar het buiten koud is?! Ik wel! De kleine, mini boompjes vind ik ook zo leuk. Ik liet bij de Concept Store in Laren mijn gekochte item inpakken als 1e cadeautje voor de Kerst en dat doen ze toch mooi en leuk! Ze ligt alvast klaar op het schapenvelletje bij de kachel! ;) 
De kussens zijn ook favoriet, ik ben dol op glittertjes (helaas Manlief niet) en goudtinten, Vooral het laatste mag ik Manlief nog subtiel over halen, ik vind goud een warme uitstraling hebben en daarom kies ik sneller voor gouden items als bijvoorbeeld voor zilveren, die ogen zo koud en hard! Herkenbaar?
De combinatie die je veel ziet terug komen bij Riviera Maison is het gebruik van houten materialen, zoals hierboven de tafel, het plateau en de vloer, in combinatie met het groen, servies van aardewerk en de verschillende stoffen vind ik geweldig. De Landelijke style is niet weg te denken bij Riviera Maison, terwijl ze toch ook een nieuwe lijn gelanceerd hebben, namelijk de Loft-styling. In deze style zie je vooral staal en wat meer robuuste materialen voorbij komen. Wat ik overigens ook echt niet lelijk vind. De combinatie van, vind ik wel leuk! en Manlief ook! :)


Zoals je hierboven kan zien heb ik de woon-style-kamer gefotografeerd met verschillende goud-tinten en glitters! Super leuk en mooi! Ook de details bij Riviera Maison zijn geweldig, zoals het kaartje aan het kussen met een stukje garen en bij het kussen met de fiets erop vanuit de Collection Amsterdam Loft waaraan een klein mini fietsje vast zit. Net dat extra, daar houd ik van! Vandaar mijn grote liefde voor Riviera Maison. Ik houd ervan als items aandacht krijgen, en dat ze dat krijgen is te zien hoe het gestyled is en hoe ze ermee omgaan!

De nieuwe Kerst Collection is maar liefst uitgebreid met, jaha, houd je vast, 150 verschillende Kerst ornamenten, mini Kerst boompjes in talloze maten en ontwerpen, buitengewone kransen en decoratie materialen. Ik kan hier nog een heel blogbericht van vol schrijven, maar ga fijn bewonderen en ontdekken wat Riviera Maison allemaal heeft, klik HIER! om naar de Kerst Collection te gaan. 

Met al dit moois kom je er niet om het `echte` Kerst-feest te vieren. Met Kerst mogen we gedenken dat Koning Jezus geboren werd in een stal. Vanmorgen kreeg ik een videoclipje van Riviera Maison waarin op een liefdevolle wijze een oude heer omringt werd met een liefde van een mini meisje. Hierin komt duidelijk na voren dat we ook de oude, maar vooral de eenzame mensen niet mogen vergeten. Nodig ze uit rond Kerst, ga bij ze langs en drink een kopje koffie/thee of stuur een kaartje met de uitnodiging om op een later tijdstip (niet iedereen kan/wil Kerst met vreemde doorbrengen) bij elkaar te komen. Zeker eenzame mensen waarderen dit, gewoon een kaartje is al vaak goed, er wordt aan ze gedacht! :)
Het desbetreffende videoclipje kun je hieronder bekijken!


Vind je het echt nog te vroeg en wil je nog graag genieten van de Herfst, neem dan een kijkje in het online Magazine waarin je nog veel inspiratie krijgt om de Herfst nog gezelliger te maken! Klik HIER! om naar het online Magazine te gaan!

Fijne dag!

Lieve-Groetjes,
Verie

www.rivieramaison.nl
Dit blogbericht is DEELS gesponsord door Riviera Maison!

4 opmerkingen:

 1. Ha Verie! Wat een mooie spulletjes allemaal, echt fijn om je huis gezellig te maken in deze donkere tijd van het jaar. Ik vind goud ook een mooie warme gloed hebben! Wat mooi van je dat je ook vertelt over de echte glans van het Kerstfeest: Jezus, Die voor ons naar deze donkere wereld wilde komen, zodat iedereen die in Hem gelooft voor eeuwig Gods kind mag zijn! Wat een heerlijk wonder, hè? En de oprechte aandacht voor mensen om ons heen is ook superbelangrijk!
  Bedankt voor je fijne blog, het is er één om op veel manieren van na te genieten...
  Lieve groetjes van Marjet!🌹

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat een super lieve woorden, Marjet! Dankjewel, doet me goed om zo`n reactie te lezen! :)

   Verwijderen
 2. Ik vind het gewoon heel bijzonder dat je ook over de ware betekenis van Kerst schrijft, dat geluid hoor je lang niet overal meer en het deed me goed om dat te lezen! En je stuk over Riviera Maison is natuurlijk ook super, het is tenslotte iets fijns om je huis gezellig te maken, daar mogen we ook dankbaar van genieten, toch?!🌹

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dankjewel,ik voel dat dit ook mijn plicht is, naast dat ik geniet van ons huisje gezellig maken is er meer en dat wil ik ook graag meegeven! :) En daar mogen we zeker dankbaar voor zijn, zeker weten, want helaas is dat ons niet allemaal gegund! :(

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat!