✄ Over mij


Mijn naam is Verie den Boer, 32 jaar en eigenaresse van het blog Vestywo en blogshop, Studio Vestywo (haakpatronen).
Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op m`n blog. Schenk een lekker bakkie in en laat je verrassen door de verschillende blogberichten over zelfm(h)aakgeluk en heerlijke wandelingen.

Vestywo betekend, Verie's styling en wonen, zo begon ik als woon- en stylingsadviesblogger en voel ik nu meer voor zelfmaakgeluk! Van niets, iets moois maken met m'n handen, oftewel, creatief bezig zijn doe ik graag! Naast het creatief bezig zijn, wandel ik met veel liefde voor de natuur, in de natuur. Klompenpaden zijn mijn favoriet. De wandelingen geven mij inspiratie, ontspanning en tegelijkertijd is het de sport die ik elke dag beoefen. Wil je m'n wandelavonturen bewonderen? Klik dan in het menu 'wandelingen' aan.

Naast creatief bezig zijn en wandelen in de natuur vind ik het fijn om in de tuin bezig te zijn. Achter ons huis ligt een diepe tuin waar een moestuinbak staat en een stukje grond voor een pluktuin. Elk jaar start ik in februari met voorzaaien en kan ik genieten in de lente- en zomermaanden van groente, fruit en bloemen uit eigen tuin. Wil je de dagboekavonturen in de tuin volgen?! Volg dan het account: moestuinbloemenmeisje op Instagram.

Nog wat leuke weetjes, Ik ben een enorme zoetekauw. * Ik ben een echte theeliefhebber, het liefst verse muntthee met honing. * Ik ben ambassadeur voor Bunzlau Castle, een prachtig handgemaakte servieslijn in m`n favoriete kleuren. * Ik ben ambassadeur voor Annie Sloan, een mooi verfmerk waar ik de mooiste creaties mee kan maken. * Ik ben HSP, wat voor mij betekend dat ik snel overprikkeld ben, maar ook intens kan genieten * Ik kan opleven van een fijne sfeer en mooie dingen om mij heen.

Elke vrijdagmiddag kun je een blogbericht verwachten om 16.00u. De foto`s in de blogberichten mogen zonder toestemming NIET gedeeld worden!
Vind je het leuk om Vestywo te volgen op Instagram voor dagelijkse stories, etc.?! Klik dan hier: Vestywo, volg en bewonder!
Voor vragen, opmerkingen en/of ideeΓ«n mag je een mailtje sturen naar: vestywo@hotmail.com.

Leuk dat je aan kwam op m'n blog, ik hoop dat ik je mag inspireren en wie weet tot snel!


Liefs, Verie