vrijdag 14 februari 2020

TRIP: Boeklancering-feestje Happy Handmade Fashion,..


Wat een feest! Afgelopen zaterdag mocht ik aanwezig zijn bij de boeklancering van Happy Handmade Fashion. Het boek gemaakt door Lisanne en haar Oma. De Oma van Lisanne is 97 jaar en ze er het hele feest bij, zo ontzettend leuk om te zien. Uiteraard heel tof dat je samen met je Oma een boek lanceert en ook nog eens op creatief gebied. Het feest werd gehouden bij Wolplein in Zaltbommel, al een feestje op zich om daar aanwezig te mogen zijn, maar nu helemaal op en top. Het was echt helemaal een party van Lisanne. Que kleuren, printjes en lekkers! Het leuke was dat iedereen zich had aangepast, of er een dresscode in stilte was afgesproken. Veel printjes kwamen er voorbij en ik hou daar zo van. Ik had m`n panterlaarsjes aangedaan en m`n pantersjaal om, zo leuk! Op de eerste foto kun je het boek al bewonderen! Echt een super tof boek met zelfs echte gouden letters, te gek toch?! En al die lekkernijen, mjammie, ik heb best gesnoept eerlijk gezegd! ;)




Op de foto hieronder kun je zien dat signeren een serieuze business is, hihi! Lisanne schreef een lief verhaaltje in het boek en Oma signeerde het. Ik vind m`n boek dan nog persoonlijker. Lisanne was ook helemaal in stijl voor hun feest, zoals je wel kunt zien! Ik gaf Lisanne en Oma nog een cadeautje, maar hierover schrijf ik later nog eens een blogbericht, tegelijk met een DIY, zodat jij dit cadeautje, als je het leuk vind natuurlijk, ook kan maken! Binnenkort dv meer.


Oh, en hierboven zie je de prachtig gedekte tafel met allemaal lekkers! Echt een verwennerij en kiezen word zo wel heel moeilijk! Ik wilde alles wel proberen. Ik ben een enorme snoepkont, lekker zoet daar hou ik wel van, hihi! Ik heb de foto zwart/wit bewerkt, omdat de kleur (het knalroze van Wolplein) me nog al aanschoot en ik het graag rustig hou op m`n blog. Je begrijpt vast wel dat het in het eggie helemaal geweldig uit zag. Zelfs de bordjes waren gematcht met het thema, panterprintje en ik zag zelfs prikkertjes gemaakt met een stukje dierenprint-washingtape. Zo geweldig en weer een idee!

Naast dat het boek Happy Handmade fashion (ik vertel je er straks meer over) verscheen, waren er nog veel meer leuke dingen georganiseerd. Een heuse bingo, waar ik echt niet goed in ben en wat ik veelste druk vond. Ik bedacht me (toen ik de eerste ronde nog mee deed) wat als ik nu bingo heb? Dan moet ik helemaal naar voren lopen, het was mega druk! Daar hou ik niet zo van! Hihi. Herken je dit of maakt jou dat helemaal niet uit? 

Samen met vriendin (die was gezellig mee) zijn we uit de bingo-drukte gestapt om een tekening van ons te laten maken. Nu was het lekker rustig bij Yara Ruby. Zij maakt prachtige Tiny Portraits en dat wilde ik ook! Ik mocht gaan zitten en Yara begon met tekenen. Hieronder zie je het resultaat! Ik vind het zo knap en gaaf gedaan, echt talent! Vriendin had nog wat dingen nodig en we liepen zo een rondje toen we werden aangesproken door de complimenten-prinses. We kregen allebei een complimentje en deze deel ik ook hieronder, bij de prachtige tekening. De complimentjes werden uitgedeeld door Carlijn Sijs, echt zo tof!


Nadat we alles gezien, bewonderd en gedaan hadden dronken we nog een kopje thee en smulden we nog even van het lekkers voordat we weer in de auto stapten om naar huis te gaan. Wat een geweldig feest was dit, heerlijk om zo geïnspireerd naar huis te gaan. Ik heb zoveel ideeën opgedaan weer! Maar ook overprikkeld, oeps! Ik merkte dat ik nog niet helemaal fit was (paar dagen goed ziek (griep) geweest). Het was behoorlijk druk, veel geluid om me heen, felle lampen, okay, je snapt vast wel dat dit voor een HSP-er averechts (kan) werk(en)t. Toch had ik er bij thuiskomst een goed gevoel bij, fijn genietend van de rust om mij heen en terug kijkend naar het leuke en gezellige feest met een kopje thee en mooie foto`s aarde ik weer. Ik had het niet willen missen! 

Van het weekend de tijd gehad om heerlijk door het boek Happy Handmade Fashion te bladeren! En niet één keer, nee wel honderd keer. Ik vind de geur zo lekker van een nieuw boek, het boek is prachtig om te zien, de gouden details, het kleurgebruik, ik word daar echt happy van! In het boek staan zowel haak- als breipatronen en ze zijn zo tof. Op IG deelde ik al dat ik 3 favorieten heb uit het boek, nu bekeek Manlief het boek ook van `t weekend en daar is m`n top 6 uitgekomen?! Hihi, eigenlijk is alles gewoon super gaaf uit het boek. 

Hier komt de top 3 favorieten van mij uit het boek:
1. De Big Fluffy Scarf, deze sjaal is liefde op het eerste gezicht. Alleen de kleur al en dan de zachtheid van het garen, deze MOET ik gewoon maken, hihi! De bwolletjes zijn besteld, waarschijnlijk eind van de week binnen.
2. De Happy Alpaca Trui, deze trui vind ik gewoon een feestje om te dragen. Ook het zachte garen wat me weer aanspreekt en dan in de kleur taupe bijvoorbeeld op een zwart leren rokje of op een panterprint rokje, jaja, ik zie het al helemaal voor me! De foto`s die ervan genomen zijn, zijn ook zo mooi gemaakt. Dit heeft het zusje van Lisanne gedaan, Kiki, zij is echt een inspiratiebron. Volg je haar al op IG? Ze maakt super toffe reizen die ze vastlegt en met je wil delen. 
3. Over dit ontwerp had ik alleen gelezen, maar ik was gelijk om. Terwijl ik juist altijd eerst moet ZIEN voordat ik iets wil of maak. De Knitted Coat, een eigen jas breien! Jaja, het kan echt! Ik zoek namelijk al een paar jaar naar DE trenchcoat in camel, maar tot nu toe nog steeds niet gevonden wat ik in gedachten heb. Nu dacht ik, ik kan de jas ook zelf maken, breien! Ik ben benieuwd wanneer de jas van m`n brei-naalden afglijd.

En is je al iets opgevallen van mìjn top 3 favorieten? Het zijn namelijk allemaal BREI-patronen! Oeps! Ik dacht dat ik een echte haakster was, maar ik moet er denk ik toch aan geloven, hihi! Nu heb ik wel gekeken of ik de patronen daadwerkelijk kan maken en ik denk, zoals het patroon aangeeft dat dat wel moet lukken. Wie weet kan ik je over een poosje wat moois laten zien uit het boek Happy Handmade Fashion. Nog een leuk weetje, er staan 19 patronen in het boek en ze zijn zo tof! Het boek is lekker dik en groot, zodat het goed in handen ligt en fijn is om in te bladeren. Ook op de koffietafel staat het boek super mooi! Het boek telt 145 bladzijde wat je kan zien als HEEL VEEL inspiratie-plezier! Ben je geïnspireerd en wil je het boek ook in handen hebben? Bestel het boek dan hier: Happy Handmade Fashion en geniet ervan!

Ik ga nog eens goed zoeken of ik 3 bollen garen online kan vinden voor de `big fluffy scarf`.

Fijne dag!

Lieve-Groetjes,
Verie

8 opmerkingen:

  1. Ik ben zo nieuwsgierig nu, morgen eens kijken of ik het boek op de beurs kan vinden!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat leuk dat ik je mocht inspireren! Heb je het boek gekocht op de beurs? Fijn weekend!

      Liefs, Verie

      Verwijderen
  2. Ook al ben ik niet zo'n super haakster toch lijkt mij dit boek meer dan de moeite waard. Heel herkenbaar zo'n leuke dag en toch je bedenkingen over de drukte etc.... ik heb precies hetzelfde. Altijd keuzes maken heb ik het er voor over? Ik ben natuurlijk dubbel zo oud als jij en maak dus steeds vaker de keuze ik doe het niet. Tuurlijk zijn het allemaal heel leuke dagen maar op het moment daar voel ik me dan zo ongelukkig. Laat mij maar met 4 vriendinnen aan een tafel zitten. Och en dan opstaan en naar voren lopen, daar hou ik ook helemaal niet van pfffff.
    Maar goed het boek lijkt me geweldig, ja joh die panter dingen ik zou toch vroeger gezegd hebben nee dank je, maar tegenwoordig zo veel leuks. Als je de goeie combi maar maakt. Toevallig heb ik vorige week een bodywarmer gekocht ja ja gewoon bij C&A die aan de ene kant effen zwart is en de andere kant panterprint, aan beide kanten te dragen zo leuk.
    Nou meis in vond het weer een heerlijk gezellig blog. Hugs Coby

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het is een geweldig boek en de patronen staan duidelijk beschreven, dat kan jij! Inderdaad, steeds de keuze maken wel of niet doen. Voor mij fijn dat je het herkent. Ik voel me er soms ook een eenling in. Heerlijk, ook dat herken ik! Fijn samen met een klein clubje, rustige omgeving, hihi! Daar hou ik wel van! Gaaf hè?! Ik vind de printjes geweldig! Tof dat je een panterprint bodywarmer gekocht hebt, staat je vast heel mooi! Dankjewel voor je eerlijke en fijne berichtje. Ik wil je graag eens in het 'eggie' ontmoeten! Fijn weekend!

      Liefs, Verie

      Verwijderen
  3. Gezellige blog om te lezen.
    Herkenbaar ... de drukte en keuzes maken. Trots op mezelf als ik "nee" durf te zeggen.
    Heerlijk de top drie om te maken. Veel maakplezier!
    Groetjes, Ilse

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel, komt vast goed! In elk geval een prachtig boek om fijn in te snuffelen. Vervelend dat je het herkent, klopt, `nee` zeggen is echt niet altijd makkelijk! Dankjewel voor je reactie en een fijne dag!

      Liefs, Verie

      Verwijderen
  4. Wat een gezellig blog heb je weer geschreven. De foto's geven een mooie indruk, zelfs de zwart-witte van de tafel met lekkers (de kleuren kan ik er zelf wel bij bedenken :-) ). En wat een fijn compliment om te krijgen! Ik ben benieuwd naar het boek. Het zal vast binnenkort te krijgen zijn bij de handwerkwinkel in ons dorp. Best lastig om balans te vinden met HSP. Mijn man en ik zijn het beide en een aantal van onze kinderen, al zijn we onderling heel verschillend. Ik wist niet dat je als extravert persoon ook HSP kunt hebben (mijn man en kinderen hebben de introvert variant). Sindsdien is voor mij veel op zijn plek gevallen.
    Ik kijk uit naar je DIY!
    Groetjes, Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat een lief en open berichtje van je, Marijke! Doet me goed om te lezen. Ik heb ook de introverte-versie van HSP. Het is ook heel lastig, soms denk ik ergens goed aan te doen en dan valt het weer tegen of andersom. Heel veel rust en liefde voor jullie allemaal!

      Dankjewel, het boek is inmiddels verschenen en dan zal deze binnenkort inderdaad bij jullie in de plaatselijke handwerkwinkel liggen. Zo`n aanrader, het is dat ik eerst m`n projectjes afmaak voor dat ik aan iets nieuws begin, maar de bolletjes liggen al klaar voor het eerste project uit het boek! Zo leuk!

      Fijn weekend!
      Liefs, Verie

      Verwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat!