vrijdag 7 juni 2019

CROCHET: Neushoorn uit het boek Pica Pau,..


Weer een blogbericht online! Neusje Neushoorn is finish! Wat een heerlijk project, hiervan word ik nou echt vrolijk! De kleuren die je zelf bij elkaar kunt matchen en het patroon die super goed uitgeschreven staat. Het patroon komt uit het boekje van Pica Pau. Ik kocht de Engelse versie omdat ik al verschillende leuke patroontjes voorbij had zien komen. Ik kwam tot de ontdekking dat Engels lezen mij niet zo lukt, het boek legde ik weg en ik keek er niet meer na. Een korte tijd later las ik op IG dat bij Wolplein het boek verkocht zou worden in het NL, direct besteld en ik kon niet wachten om aan de slag te gaan.




Het boek kwam binnen en ik kon niet kiezen, elk patroontje vind ik leuk en er staan er maar! 20 in, hihi, dus de keuze is reuze! Ik liet Manlief kiezen en die koos voor Neushoorn, lekker stoer natuurlijk! In de doos vol wol koos ik verschillende kleurtjes en ik ging aan de slag. Je hebt niet veel garen nodig, dit patroon heb ik met verschillende bolletjes rest-garen gehaakt. Het eindresultaat vind ik echt geweldig, vooral ook de afwerking met de motiefjes op het shirt en de roze wangetjes.


Ik ben benieuwd wat je van Neushoorn vind en of je het boek Pica Pau al kende, laat je het me weten in een reactie onder dit bericht?! En wil je zelf aan de slag met de patroontjes van Pica Pau, klik dan hier voor de Engelse versie van het boek en hier voor de Nederlandse versie van het boek.

Fijne dag!

Lieve-Groetjes,
Verie

Dit blogbericht is NIET gesponsord!

8 opmerkingen:

  1. Heel erg mooi!! Vooral de kleurkeuze.
    Fijn weekend.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel, wat lief! De kleurtjes zijn ook erg leuk om zo samen bij elkaar te kiezen, helemaal naar eigen smaak! :) Fijn weekend!

      Verwijderen
  2. Wat een geweldig leuk boek,hè. Jouw neushoorn is echt super. Ik haakte al die kikker, ook al zo'n tof patroon.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel! Inderdaad een geweldig boek, zo blij mee en zo inspirerend ook! Fijn weekend!

      Verwijderen
  3. Ohhh wat is 'ie leuk en stoer geworden!! Ik ben ook weg van het boek.
    Groetjes, Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik heb het ook al in huis en haakte er de alpaca uit. Wat is die van jou ook een leukerd!
    Groetjes Sofie

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Leuk, Sofie! Er staan zulke toffe patroontjes in! Echt een feestje! Fijne avond!

      Verwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat!