vrijdag 22 december 2017

♡ Terugblik 2017,..


Het laatste blogbericht van 2017 waarin ik, net als vorig jaar, een terugblik maak van het afgelopen jaar. Ik laat je zien waar ik met Vestywo naar toe mocht gaan en verschillende hoogtepunten. Afgelopen week bezig geweest met dit blogbericht en dan zie je weer zoveel leuks voorbij komen voor aankomend jaar, ik kreeg de kriebels om weer fijn aan de slag te gaan. Wie weet merkte je het wel dat ik deze maand niet veel online te vinden ben, de maand December vind ik persoonlijk heel moeilijk. Zoveel prikkels om mij heen, vandaar dat ik niet overal op reageer en zoveel deel. Ik kijk uit naar de maand Januari, de maand waarin ik mijn verjaardag dv hoop te vieren en waar al leuke dingen op de planning staan. Maar nu eerst een terugblik van het jaar 2017. Het is weer een lang blogbericht, dus neem een kopje koffie of thee met lekkere Kerst-kransjes erbij en ga er even voor zitten. Pas op, ik waarschuw je, als je dit blogbericht gelezen hebt, krijg je vast kriebels om met één van de blogberichten aan de slag te gaan, hihi! 

Ik heb van elke maand 2 blogberichten eruit gehaald die ik waardevol vind om te delen met je, dat betekend niet dat de andere minder waard zijn, vind je het leuk om ze allemaal weer terug te lezen, klik dan onderaan dit blog op `ouderen berichten`. Ook heb ik per maand gekozen voor 2 blogberichten omdat als ik alles met je zou delen, je hier over een paar uur nog zat, hihi en dat is ook niet de bedoeling, toch?!

Kom ik neem je mee door het jaar 2017 heen..
Januari / Februari
Het eerste blogbericht die ik plaatste ging over oliebollen, hihi..goed begin hé?! En nu sluit ik daar het jaar 2017 mee af! Neem je er ook één, met lekker veel poedersuiker, mag gerust hoor! :) Ik maakte eindelijk de #miriamcatshoeksjaal af in prachtige winter-tinten en met de shoot had het net gesneeuwd, wat super mooie plaatjes opleverde. Super leuk om dit weer terug te zien, wil je dit blogbericht terug lezen en bekijken, klik dan HIER
In Februari, kreeg ik mijn eerste officiële haakparty uitnodiging van Lisanne (van draad en praat), wist je trouwens dat er begin volgend jaar een nieuw boek van draad en praat uit komt, ik kijk er naar uit! Ik mocht naar Knot en Wol in Delft komen en wat was het gezellig. Met een goedgevulde goodybag, waaruit ik nog steeds kan haken, ging ik naar huis, klik HIER! voor het blogbericht over dit fantastische haakfeest. Rond Valentijns-dag maakte ik een DIY-videoclipje met voorjaar-bolletjes, dit blogbericht lees je HIER! en het videoclipje kun je HIER! bekijken. Ik krijg er echt al zin in als ik dit zie, ik denk dat ik deze leuke DIY in het voorjaar nog eens ga maken.


Maart / April:
Je kunt het gelijk aan de plaatjes zien dat we in het voorjaar zaten, heerlijke lichte kleurtjes, zo fijn! Ik kijk er enorm naar uit! Begin Maart kreeg ik de vraag van de Kreafabriek of ik met wat gekregen materialen een haakproject wilde ontwerpen. Heel erg leuk en vol goede moed ging ik aan de slag, met als resultaat een instax-fotocameraatje. Het is een gratis patroon die je HIER! vind, het bijbehorende blogbericht kun je HIER! bewonderen en ga fijn zelf ook aan de slag. Binnenkort hoop ik dit patroontje nogmaals uit te werken in andere kleuren en garen. In Maart ging ik aan de slag met het nieuwe label GroeiBloei, er mochten wat zaadjes de grond in om binnen te ontkiemen en dat heb ik met je gedeeld. Volgend jaar geen moestuin, ik hoop een bloementuin te kweken, zodat het net een eigen pluktuin gaat lijken. Wie weet, ik neem je weer mee in het proces! 
In April maakte ik de prachtige 5kleurensjaal naar het patroon van byClaire, klik HIER! om het blogbericht te lezen en HIER! voor het gratis patroon. Met de fantastische haakfeest kreeg ik een leuke opdracht mee naar huis, of ik mee wilde doen aan de KnottenCAL, weet je het nog?! 3! maanden lang heb ik tunische gehaakt en deelde ik elke 4 weken het resultaat met je, op IG kon je elke week mee genieten van de week die ik haakte. Een heel werk met mooi resultaat. Klik HIER! voor het bijbehorende blogbericht, vind je het leuk om de andere 4! blogberichten te lezen, klik dan HIER!


Mei / Juni:
Ook weer prachtige maanden als ik door mijn blogberichten heen scrol. Ik maakte mijn eigen CAL bekend, de Sunshine Flower CAL2017, deze kun je nog steeds maken, klik op de pagina bovenaan het blog voor het patroon, klik HIER! Daarnaast maakte ik met RM-artikelen een schort, echt heel leuk om te doen en om bijvoorbeeld weg te geven. Het blogbericht vind je HIER! en ik maakte een DIY-videoclipje, deze kun je HIER! bekijken. 
In Juni waren Manlief en ik 5jr getrouwd en dat wilde we graag vieren. We waren uitgenodigd om te verblijven in een zeer gezellig en mooie caravan. Ik schreef over onze `love-trip` een blogbericht, klik HIER! en bewonder. En jaha..het hield maar niet op, ik werd nogmaals uitgenodigd voor een haakparty, dit keer bij Marion (van @tresjolie_liv) die het haakfeest bij Wolplein, waar ik nog niet eerder geweest was, vierde. We kregen garen om een stoere Bag&Me tas te haken, klik HIER! voor het blogbericht.


Juli / Augustus:
De heerlijke zomermaanden waar we volop van de zon konden genieten, heerlijk! Hopelijk mogen we in 2018 ook weer een mooie zomer krijgen. In Juli plaatste ik niet veel blogberichten, de mooiste vond ik, de goed bij staande moestuin, moet je kijken hoe gaaf. Alles groeide en bloeide, wat heb ik ervan genoten, zoveel lekkers uit eigen tuin. Klik HIER! om het blogbericht erbij te lezen wat ik allemaal oogsten en wat ik ermee maakte. 
In Augustus mocht ik naar de VIP Night van Riviera Maison, zoals je vast wel weet blog ik over de nieuwe collections per seizoen. Dit keer bij het bekijken van het videoclipje over de VIP Night, ontdekte we onszelf, klik HIER! om het videoclipje te bewonderen. We gingen naar het heerlijke Friesland op vakantie waar ik verschillende Hotspots verzamelde en deelde met je hier op het blog. O.a. bij Omke Jan geweest, daar maakte ik deze gezellige foto. Klik HIER! om naar het blogbericht te gaan. Wil je nog meer Hotspots over/in Friesland lezen, klik dan HIER! In opdracht mocht ik voor Imakim de DIY-kit snijplanken maken uitproberen. Ik maakte er gelijk een heerlijk zomers-taartje bij. Klik HIER! voor het blogbericht. Inmiddels heb ik het snijplankje helemaal in zwarte krijtverf geverfd en heb ik ze in de vensterbank gelegd met een mooie pot erop, het idee is om er ooit een schommeltje voor de plantjes van te maken, maar dat gaat vast nog even duren. Zo staat het ook leuk! ;)


September / Oktober:
In de Zomervakantie pimpte ik ons bed van bruin naar wit, een hele klus, maar met super mooi resultaat. Klik HIER! om het blogbericht te lezen en waarin je ziet hoe het bed eerst was. Ik ben nog steeds zo blij met het resultaat. In 2018 hoop ik weer een stylingshoot te maken om je slaapkamer in lente-sferen te brengen. En ja, mocht ik dan eindelijk de gehaakte tapestry beesten laten zien. Ik begin van het jaar de vraag van Marlies (van Made-by-Leen) of ik wilde test-haken voor het eerste boek. Nou je raad het al dat wilde ik maar al te graag. Ik kreeg thuis patronen toegestuurd en mocht aan de slag. Nadat het boek Blijhakertjes uit was mocht ik zelfs helpen met het daarbijhorende haakfeest. Hoe leuk?! Nou, super de super leuk. Klik HIER! om het verslag te lezen. 
In Oktober, de woonmaand, mocht ik naar de VTwonen&designbeurs in Amsterdam. Heel veel inspiratie opgedaan en gezellige mensen ontmoet. Ik vond het wel heel druk en voor mij te veel prikkels, of ik dus volgend jaar weer ga?! Nog even een heleboel nachtjes over slapen, hihi! Ik maakte er heel wat foto`s, klik HIER! om ze te bekijken. Ook maakte ik weer een DIY-videoclipje waarin ik je laat zien hoe je een pot weer gezellig kan maken en pimpen met een geometrische vogeltje. Klik HIER! voor het videoclipje en HIER! voor het blogbericht met veel foto`s.


November / December:
De laatste maanden van het jaar 2017, ook hierin mocht ik veel doen voor mijn blog. Zo ontzettend dankbaar voor dat dit zo loopt allemaal. Ik ben daar heel blij mee. Ik mocht naar de KreaDoe in November als Blogger en maakte daar oa een prachtige armband. Klik HIER! voor meer informatie en nog veel meer en ik maakte een vlog, mijn eerste vlog, klik HIER! om deze te bekijken! Ik kreeg een uitnodiging van Maaike (van Crejjtion) of ik bij haar boeklanceringsfeestje wilde zijn. Uiteraard, want haar boek `natuurlijk haken` stond op mijn wensenlijstje. Ik ben nog steeds bezig met de sjaal, oeps..en de sokken staan ook op de haaknaald, maar deze vind ik best pittig, dus..nee, ze komen niet van de winter, hopelijk volgend jaar! ;) Klik HIER! voor het verslag van dit gezellig haakfeest. 
In December mocht ik aanwezig zijn op het Bloggersevent van Riviera Maison X Furnlovers, echt heel erg na me zin gehad. Zo gezellig om andere Bloggers te ontmoeten. Klik HIER! voor het blogbericht en klik HIER! voor vlog 2! En het mooiste van de maand December was toch wel ons Neefje, vernoemd naar Manlief en ik maakte daarvoor prachtige zelfgemaakte items. Klik HIER! om ze te bewonderen. 

En dat was het jaar 2017! Een jaar vol mooie en gezellige uitstapjes en opdrachten voor Vestywo! Ik ben benieuwd wat het jaar 2018 gaat brengen en kijk er naar uit! 
In 2017 ben ik ook meer gaan filmen en daarvan maakte ik videoclipjes, ontzettend leuk om te doen vind ik. Ze werden goed bekeken, hieronder plaats ik de videoclipjes die het beste bekeken zijn het afgelopen jaar. Klik op het duimpje omhoog als je het videoclipje leuk vind en vergeet vooral niet te abonneren op mijn kanaal, zou ik erg leuk vinden!

   

Laat me gerust weten wat je van de videoclipjes vind en wat je leuk zou vinden om te zien het komende jaar, wie weet kan ik er wat mee! Voor nu neem ik fijn een paar dagen vakantie met lief. Het eerste blogbericht hoop ik dv vrijdag, 5 of 12 Januari online te publiceren!

Ik wens je Gezegende Kerstdagen met allen die je lief en dierbaar zijn en alvast een creatief 2018!

Lieve-Groetjes en tot volgend jaar hopen we;
Verie

Dit blogbericht is NIET gesponsord (kijk bij het desbetreffende blogbericht waar sponsors aan vast zitten)!

6 opmerkingen:

 1. Wat een leuk overzicht, Verie. Zo te lezen heb je een heerlijk jaar achter de rug. Ik wens jou en je man fijne kerstdagen en een gelukkig, gezond en creatief nieuwjaar. Wie weet komen we elkaar aankomend weer ergens tegen. Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel, op bloggebied inderdaad een fijn jaar gehad! :) Wie weet, lijkt me weer gezellig!

   Verwijderen
 2. wat gaat een jaar snel he?
  En als je dan terug kijkt heb ik altijd het gevoel heb ik dat allemaal gedaan....
  Fijne dagen met je man en het beste voor het nieuwe jaar!
  liefs Esther

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou hé?! Hihi..met kracht heb ik dit allemaal mogen doen, niks van mezelf bij hoor! ;) Dankjewel!

   Verwijderen
 3. Dag Verie! Mooi om dat zo terug te lezen, voor ons als lezers, maar ook voor jezelf lijkt me. Wat veel mooie en leuke dingen mocht je meemaken dit jaar, echt fijn voor je! Ik wens je nu wat meer rust in deze prikkelvolle maand (geen idee of prikkelvol een echt woord is😉). Gods zegen op het Kerstfeest, voor jou en je man!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Inderdaad, een fijne terugblik van 2017! Dankjewel! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat!