vrijdag 15 december 2017

♡ GEBOORTE: Nathan,..


Vorige week zijn we opnieuw trotse Oom & Tante mogen worden van een lief klein Neefje en deze keer super trots, want Manlief is vernoemd! Een poosje terug vertelde ik dat ik bezig was met een geheim project, deze kon ik niet laten zien, omdat ik dat niet leuk vond voor Zwagerlief en Schoonzusjelief. Het geheime project was het in opdracht m(h)aken van een baby-dekentje naar mijn eigen patroon Sunshine Flower CAL2017, klik HIER! om naar het patroon te gaan. Het baby-dekentje is gemaakt met katoen-garen van Yarn.and.colors. in de kleuren van het babykamertje, wit, taupe en eucalyptus. Prachtige, warme kleurtjes zo bij elkaar. Toen ik ermee begon, vielen net de eerste blaadjes van de bomen, daarom vond ik het ook wel een Herfst-dekentje, hihi! Maar ons Neefje is een echt Winter-kind, er viel die dag heel veel sneeuw! ;)

Ook nog niet zo lang geleden plaatste ik foto`s van het schattige hondje uit het boekje BabySetsHaken van CuteDutch. Ik kocht in die tijd het bijpassende garen, maar kwam er niet helemaal uit, oftewel, ik vond het helemaal niks dat pluche-garen. Tot ik tot het idee kwam dat ik natuurlijk ook `gewoon` garen kon gebruiken. Het boekje kwam weer tevoorschijn en ik haakte het hondje en deze stopte ik ook in de cadeaudoos. 

Kijk je mee..




Het is zo leuk om een gezellig baby-pakketje samen te stellen, daarnaast deed ik er ook wat in voor de kersverse Paps en Mams. Altijd leuk en goed als daar ook aan gedacht wordt, toch?!

Van `t weekend kreeg ik al een foto doorgestuurd dat ons Neefje heerlijk onder het dekentje lag te slapen, lekker warm. Zo lief en schattig. Op mijn IG-account plaatste ik een foto samen met mijn Neefje, vind je het leuk om deze foto te bewonderen, klik dan HIER! en klik gelijk op de button `volgen` om niks achter de schermen te missen. 


Nog een plaatje van het pakketje mooi ingepakt, ook altijd leuk om te doen! Dit is het laatste blogbericht van 2017, dv volgende week komt er nog 1 blogbericht online met alle hoogtepunten van 2017 en dan hoop ik ongeveer 2 weekjes eruit te gaan. In het nieuwe jaar 2018 gaat er heel wat veranderen, maar dat zie je t.z.t. vanzelf. Geen zorgen, het blog gaat niet weg! ;)
Voor meer sfeerbeelden mag je mij volgen op IG, klik HIER! of FB, klik HIER! ook zou ik het leuk vinden als je mij wilt volgen op mijn Youtube-kanaal, klik HIER!

Fijne dag!

Lieve-Groetjes,
Verie

Dit blogbericht is NIET gesponsord!

12 opmerkingen:

  1. Iedere baby mocht willen dat ie zo'n leuke tante had, en dan bedoel ik niet alleen het haken van zo'n prachtige deken, maar ook de warmte en het enthousiasme richting neefje en zijn ouders... Geniet ervan, Verie! Ik ben trouwens razend benieuwd wat er gaat veranderen in het nieuwe jaar! Ik blijf je zeker volgen!
    Lieve groetjes van Marjet!🌡

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat lief, Marjet! Dankjewel! Hihi..hopelijk valt het niet tegen voor je de veranderingen op het blog. ;) Fijne zondag!

      Verwijderen
  2. Prachtig met zorg samen gesteld kraamcadeau! Gefeliciterd met dit wondertje.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gefeliciteerd met jullie neefje mooi pakket gemaakt,
    en weet je ik heb ook die kleuren gehaakt in granny's.
    Prachtig zo bij elkaar.
    Maar mijn project is nog niet af ik haak als tussendoortje ha ha.
    groetjes \Esther

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel en wat leuk, k ben benieuwd naar jou versie! :) Fijne dag!

      Verwijderen
  4. Gefeliciteerd met jullie neefje. Wat een mooie deken, knuffel en leuk kraampakket heb je gemaakt. Ik wens jou en je man fijne feestdagen en een gelukkig en gezond nieuwjaar. Liefs, Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuk pakketje! Mooie kleuren voor het dekentje. Veel plezier met jullie neefje!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat ziet het er prachtig verzorgd uit als geheel! Wat leuk, dat boekje heb ik ook. Ik heb er nog niets uit gemaakt. Wat leuk dat je man vernoemd is, dat maakt het wel speciaal he!
    Groetjes, Marijke

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat!