woensdag 26 oktober 2016

♥ Magazine: PUUR! Winter 2016,..


Jahaa,..eindelijk daar lag dan het Magazine PUUR! Winter 2016 op de deurmat!
In dit Magazine staat Vestywo met een DIY, die ontworpen is aan de hand van een thema, hierover meer as. vrijdag in een blogpost.

Het Magazine wordt verzonden met een PUUR! Bookazine, in dit geval het PUUR! Bookazine van Deborah Raney met als titel `Dochterlief`.
Deze heb ik nog niet kunnen lezen, daarover gaat de review dus niet, de review is alleen geschreven over het Magazine PUUR! Winter 2016.

Afgelopen weekend heb ik het Magazine PUUR! Winter heerlijk op de bank met een warme chocomelk in een mok in de hand en een warme slofjes aan de voeten gelezen.
Hoe winters wil je het hebben? ;)

De review kun je verder lezen door op de `deze blogpost gaat hier verder (KLIK)` knop te klikken (links in beeld).Leuk dat je verder leest, na deze break kom je geen beeldmateriaal meer tegen omdat dit niet mag i.v.m. privacy of copyright van het Magazine, op mijn facebook-account vind je een kleine video, bekijk deze HIER!

Cover:
Het is echt een Magazine doe je in één keer door wil lezen, maar is ook zeker in pauzes te lezen.
De artikelen die erin staan zijn niet langer als twee pagina`s, echt te overzien en het leest makkelijk.
Op één van de eerste pagina`s van het Magazine staan kleine foto`tjes en namen die aan het Magazine meegewerkt hebben, dit vind ik persoonlijk heel PUUR!
De meeste Magazine`s zouden dit achterin plaatsen, maar dit wordt (bewust?) voorin geplaatst, een stukje waardering voor de medewerkers vind ik dit en dat vind ik heel mooi om te zien/lezen.

Inhoudsopgave:
De inhoudsopgave is heel duidelijk, strak en overzichtelijk, als je iets wilt terug lezen, maar je weet niet meer waar het precies stond, dan kun je dat hier prima terug vinden zonder dat je echt hoeft te zoeken.

Artikelen:
De artikelen zijn duidelijk en leesbaar doordat (de meeste) op een witte ondergrond gedrukt zijn met de kleur zwart, je vind dit maybe saai overkomen, maar ik vind dat juist heerlijk, het leest goed weg en je kunt tenminste lezen wat er staat.
De artikelen gaan o.a. over sport, levenskunst en internetdate, daarnaast vind je artikelen die ook een stukje meegeven over geloof, dit spreekt mij erg aan.
Het is niet altijd op de manier hoe ik geloof, maar zo is ieders geloof persoonlijk en haal ik eruit waar ik iets mee zou kunnen en wat bij mij past.

DIY:
Jahaa..dat is de mijne, ben ik tevreden hoe de DIY erin geplaatst is?
Helemaal, het is strak, heel duidelijk en de stappen worden goed aangegeven.
Wat ik jammer vind is dat mijn blognaam verkeerd staat (en wat vaak verwarring geeft), het is namelijk vvestywo.. en niet vestywo.. de extra v staat voor Verie, maar is vaak een verwarring, hihi..maar als het goed is bestaat er maar één blog met deze naam, dus dat moet goed komen.
Wat mij aanspreekt is dat er naast de DIY een rustige pagina is met een Bijbeltekst, dit waardeer ik, zo valt de DIY ook op, na de Bijbeltekst natuurlijk! 

Recept:
Er staan twee `winterse soepgerechten` in, deze vind ik wat saai afgebeeld zodra ik het recept gelezen had, want het recept ziet er heel exclusief uit en zeker de moeite waard om te maken.
Ook de kleur van de letters (zacht groen) is bijna niet te lezen, ik moet echt van dichtbij lezen anders lees ik niks en dat met een bril op mijn neus. ;)
Het gaat ook niet om de kommetjes soep, het gaat om de recepten!

Fashion:
Er staan zeven pagina`s vol fashion in dit Magazine, heerlijke warme wollige truien en vesten worden er afgebeeld, wat ik dan jammer vind is dat er erg de focus daarop gelegd wordt.
Mij zou het meer aanspreken als er ook een leuk rokje bij te zien zou zijn of mooie hakjes of een leuke tekst hoe je dit zo gezellig bij elkaar zou kunnen dragen.
Bij mij komt het DIY na boven als ik dit zie en dat mis ik dan zeg maar.

Test:
Achterin het Magazine staat altijd een testje, ik ben er dol op en wie niet?
Deze keer kun je testen welk specerij je ben, je hebt de keus uit vier verschillende specerijen en speciaal voor jou heb ik de test gemaakt en weetje wat ik ben?
De gember! Wil je weten wat daarbij staat? Koop/bestel dan het Magazine PUUR! Winter 2016.
En als je de test ook gaat doen, laat even weten wat er bij jou uit komt?!

Prijs:
Ook niet geheel onbelangrijk, want de prijs voor dit Magazine is € 9,95, wat ik persoonlijk aan de hoge kant vind voor een Magazine.
Ik dacht eerst dat dat kwam doordat PUUR! Vandaag er een PUUR! Bookazine bij doet en dat dit samen op hoge kosten komt, dit is niet het geval want het PUUR! Bookazine krijg je er GRATIS bij.
Ik vind persoonlijk de kosten onwijs hoog, voor menigeen met een laag inkomen of wat dan ook, hebben dit er zeker niet voor over of zouden wel willen, maar hebben het geld niet.

Op het PUUR! Magazine kun je geen abonnement nemen, wel kun je het Magazine vroegtijdig reserveren zodat je het Magazine thuis al op de deurmat hebt liggen voordat ze in de boekhandel te koop is.
Bij de meeste (christelijke) boekhandels is dit Magazine te koop, daarnaast is het Magazine ook online te bestellen o.a. bij Uitgeverij Kok, klik HIER! als je het Magazine wilt bestellen of loop even een (christelijke) boekhandel binnen om te kijken of ze het Magazine hebben liggen.

As. vrijdag komt de DIY uit dit Magazine online te staan, zodat je de lichtjesslinger ook kunt maken.

Nog even op een rij de +punten en de -punten:

+punten:
De inhoudsopgave heel duidelijk en overzichtelijk
Voorin het Magazine de medewerkers die meegewerkt hebben aan het Magazine
Mooie pastelkleurenpalet door heel het Magazine
Het Magazine ligt lekker in de hand, de pagina`s zijn niet glad of onleesbaar (op één na)

-punten:
De recepten iets-wat saai afgebeeld en de tekst onleesbaar door de zacht kleur
Weinig variatie op de fashion pagina`s
De hoge kosten om het Magazine aan te schaffen

Cijfer:
8,5 
Ondanks de -punten vind ik het een mooi Magazine en zeker de moeite waard om haar te lezen en aan te raden bij vriendinnen!

Het Magazine is te verkrijgen voor € 9,95 inclusief PUUR! Bookazine.

Ik wens je een fijne dag!

Lieve-Groetjes,
Verie

6 opmerkingen:

 1. wowww Verie!!!chiqueeeee!!!!hoe tofff!leuk voor jou!
  lijkt me een leuke magazine,maar zal in Belgie niet te koop zijn zeker(sniksnik)?jammerrr
  want ik lees alles(wanneer je ooit van zin bent van hem weg te doen,laat hem maar eens naar hier overwaaien,hihi).wat heb je met je haar gedaan op dat fotootje rechts,schuine froufrou?,geknipt?veel groetjes debora

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel, Debora voor je altijd lieve complimentjes! Wat ik met mijn haar gedaan heb? Uhm, niks! Wat zie je eraan? ;) Hihi..je maakt me nieuwsgierig! Bedankt voor je reactie en een fijne dag nog..

   Verwijderen
 2. Wat tof zeg, je eigen DIY in een tijdschrift.
  Lijkt me zo bijzonder!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel, Rensina! Het is ook heel bijzonder om jezelf in een Magazine te zien staan! :)

   Verwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat!