dinsdag 17 mei 2016

♥ Vestywo`s Fair aan Huis,..

 ♥

Eindelijk een blogpost van de fair aan huis, of te wel, het feest van Vestywo`s 5 jarig bestaan.
De blogpost zou vorige week vrijdag al gepost moeten zijn, maar doordat mijn laptop bij de pc-man is en ik deze nog niet terug heb, moet ik even improviseren en dat kost tijd en heel heel veel geduld.

Vorige week dinsdag was het feest!
Vestywo bestond 5 jaar en wat een reacties, mails en apps heb ik mogen ontvangen, zelfs op straat werd ik aangesproken en gefeliciteerd, hoe leuk is dat?!
Helaas liep de fair aan huis in duigen, er was om precies te zijn, 1 iemand geweest om te snuffelen en te shoppen, heel jammer!
Ons huisje had ik omgetoverd tot een waar `winkeltje aan huis` en ook had ik ruim ingeslagen met lekkere cupcake`s, chocolade en limonade.
Ik laat je in deze blogpost zien hoe ik mijn eigen creaties gestyled had, verder had ik nog een tafel met brocante en ik had meubels te koop aangeboden staan.
De laatste twee ga ik deze week of volgende week bij Dorcas brengen, zodat hun er iets moois mee kunnen doen en de opbrengst is gelijk voor een goed doel.

    ♥
    ♥

Mijn handgemaakte creaties houd ik zelf, hier ben ik best trots op en zo nu en dan haal ik wat uit mijn eigen `winkeltje` voor bijvoorbeeld een feestje of om iemand te bemoedigen.
Zoals je kunt zien op de foto`s ben ik van vele markten thuis, `k vind het heerlijk om te fröbelen en om van alles uit te proberen.
Vooral met stof creaties maken vind ik erg leuk, waar mijn tijd nu vooral naar uit  gaat is haken, dat is echt een ware verslaving geworden, een goede dan! :)
Ik krijg vaak de vraag waar ik mijn ideeën vandaan haal, deze haal ik vooral van Pinterest (<klik om naar mijn account te gaan), deze pin ik dan en maak daar mijn eigen draai aan.
Ook ben ik de laatste tijd veel te vinden op Instagram (<klik om naar mijn account te gaan), hier geef ik een kijkje achter de schermen, `k laat zo nu en dan zien waar ik me bezig ben en wat je dus kan verwachten in een blogpost op mijn blog.

Ik wil je bedanken voor de leuke en lieve reacties op mijn nieuwe site, Studio Vestywo!
Heb je dit gemist, neem dan een kijkje bij `Vestywo 5 jaar` of ga gelijk naar de nieuwe site (^klik hierboven op de link).

    ♥
    ♥

Ben je benieuwd geworden naar de meubels of bijvoorbeeld het brocante, neem dan gerust contact met mij op om een afspraak te maken of er wat voor je tussen zit?!

Nogmaals wil ik je hartelijk bedanken voor je lieve berichtje die ik van je ontving naar aanleiding van Vestywo`s 5 jarig bestaan, het heeft me echt goed gedaan, super lief, dankjewel!

Afgelopen zaterdag ben ik naar een heel leuk haakfeest geweest, dit had je o.a. op facebook (<klik om naar mijn account te gaan) kunnen zien, aankomende vrijdag hoop ik hier een uitgebreid verslag van te laten lezen/zien (hopelijk heb ik dan mijn eigen laptop weer).

Fijne dag en geniet van het mooie, zonnige weer!

Lieve-Groetjes,
Verie

16 opmerkingen:

 1. Wat jammer dat je weinig bezoekers hebt gehad en dat terwijl je er zo druk mee was geweest! Dat was natuurlijk toch teleurstellend. In blogland neemt de animo sowieso behoorlijk af, erg jammer want het bloggen zelf vind ik nog steeds leuk.

  Fijne dag! Liefs, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lieve reactie, Ingrid. Inderdaad was het op dat moment best een domper, je bent er toch druk mee en als er dan weinig animo voor is, is dat niet leuk. Toch heb ik veel lieve en leuke reacties gehad en dat maakt het weer goed.

   Klopt, dat valt mij ook echt op, zelf zit ik nu ook veel op IG, en dat werkt als een speer, toch blijf ik bloggen, ik vind het leuk en ik weet dat er ook stille volgers lezen/kijken. :)
   Lekker blijven bloggen hoor, Ingrid! :)

   Verwijderen
 2. Ach wat jammer zeg dat je fair zo weinig bezoekers had,
  Misschien had je het wat eerder aan kunnen geven dat je een fair hield,maar vooruit het is gebeurt,
  sukses verder met alles!
  groetjes Esther
  je hebt wel erg leuke dingen gemaakt zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heel jammer ja..het stond lang genoeg online, maar er is weinig animo voor helaas, ook zijn de meeste te druk! :( Dank voor je complimenten en dat blijf ik ook lekker doen..leuke dingen maken..;) :)

   Verwijderen
 3. oooh Verie,ik heb met je te doen meid,zoooveel leuke dingen en dan haast niemand die langskomt...als je het nog ziet zitten voor een volgende keer misschien strooibriefjes maken voor in de bus van de buren,collega's,familie,vrienden,bij de bakker leggen op de toonbank,beenhouwer..hier in Belgie vinden we wel leuke flyers voor uitstapjes bij de beenhouwer,bakker enzo..maar ik weet niet hoe dat bij jullie zit??

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lief van je, Debora. Maar ook dat was geregelt. Dat doen wij ook in Nederland..hihi..bijna hetzelfde..volgende keer kom jij gewoon, goed?! :)

   Verwijderen
 4. Hoi Verie, hier een nieuwe volger van je blog! zo toevallig dat ik je net bij iemand een reactie zag plaatsen en je kwam me zo bekend voor, we stonden zaterdag achter je in de rij bij het haakfeestje! Ik wilde je complimenteren met je sjaal die was echt prachtig! ik deed het niet weet eigenlijk niet waarom, leuk je blog gevonden te hebben! jammer van je in duigen gevallen fair maar ik vind het initiatief super en hoop je voorbeeld ooit te volgen! heidi(didid)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou..wat leuk, Heidi! Welkom op mijn blog. Ik weet gelijk wie je bent..bedankt voor je compliment..snap ik wel hoor..je weet ook niet hoe iemand reageerd. Was gezellig zaterdag he?! As vrijdag komt er een leuke blog over..als het allemaaal mee zit met de pc. Hihi..echt leuk om je zo te spreken.

   Verwijderen
 5. Wat ontzettend jammer dat er zo weinig bezoekers waren. Als ik je foto's bekijk, was het echt de moeite waard om wel te komen. Jammer dat ik zo'n eind uit de buurt woon. Sta je ook op markten? Mooie dingen maken is één ding, maar goed kunnen stylen is ook een gave. Ik kan er met bewondering naar kijken!
  Groetjes, Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wow en ook hier een lieve reactie, dankjewel, Marijke! Dit is echt mijn hobby en talent, ik kan hier helemaal in op gaan. Het was inderdaad niet echt leuk, maar er komt een volgende keer en dan hoop ik op meer animo! :)

   Verwijderen
 6. Ook ik vind het jammer dat er bijna niemand is geweest, als ik dichterbij woonde was ik zeker even langs gekomen.
  Je maakt erg mooie spullen en ik ben je ook op IG gaan volgen.
  Geef niet op, je maakt zo veel moois, het succes komt wel.
  Groetjes Gea

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje, Gea, zeker geef ik niet op, dit is wat ik wil en daar horen ook teleurstellingen bij. Moeilijk, maar dit geeft me ook kracht om weer door te gaan, het leven is geen rozengeur en maneschijn. ;) Dank voor je lieve complimentje! :)

   Verwijderen
 7. Wat jammer zeg, dat er zo weinig mensen zijn geweest!
  Misschien komt het doordat je het op een dinsdag hebt gedaan... Ik denk dat het weekend mensen wat meer aanspreekt qua bezigheden. Een tip voor volgende keer misschien.
  Als ik had gekund was ik zeker even gekomen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat zou goed kunnen, Rensina. Volgende x weer in het weekend! Leuk als je de volgende x ook komt, welkom! :)

   Verwijderen
 8. Nou, de mensen hebben wat gemist, toch? Je hebt er echt werk van gemaakt, jammer dat niet veel mensen het hebben gezien. Volgende keer beter! Want die volgende keer komt toch echt? Je hebt zoveel ambitie en talent, dat komt goed.
  Liefs, Peetje

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De mensen hebben zeker wat gemist, Peetje! ;) :)
   Zeker komt er een volgende keer, als iedereen dan net zo enthousiast is en komt, dan wordt het heel gezellig! :) Dank voor je lieve complimenten.

   Verwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat!