vrijdag 20 mei 2016

♥ TRIP: Haakfeestje Haak je Happy,..


Zoals je kon zien op mijn facebook en instagram-account ben ik afgelopen zaterdag naar het haakfeestje `Haak je happy` van Lisanne van de blog `Draad en praat` geweest ben.
Ook plaatste ik een klein stukje in de blogpost van afgelopen dinsdag hierover.

Het haakfeestje kreeg de naam `Haak je happy`, net als het prachtige boek die Lisanne uitbracht en je op die dag kon laten signeren door haar zelf.
Dat haken je happy maakt kan ik wel zeggen, wat een leuke creaties kun je maken met haken.
Het feestje werd gevierd bij Echtstudio in Alphen aan de Rijn, voor mij een klein uurtje rijden, maar zeker de moeite waard, een heel mooie winkel met veel aanbod aan garen en andere artikelen.

Lisanne kreeg een `eigen` plekje in de winkel, een plekje die ze zelf heeft gestyled helemaal in de stijl van `draad en praat`, echt op z`ns Lisanne`s..hihi..niet zo goed genederlandst, maar je snap `t hem, toch?!
Daarnaast waren er nog 4 andere creatieve dames die hun standje in hun stijltje hadden omgetoverd, `k heb kunnen genieten van de creaties van Mez11, Photogeniki, Huis en haak en Happy Finny.
Allemaal de moeite waard om een kijkje te gaan nemen (^klik op de link).

     ♥
   ♥

Zoals je hierboven kan zien, was ook Kikkerprins aanwezig, verstopt op de plank in de kast, maar reken maar dat hij zijn prinsesje in de gaten hield. ;)
Stapels boeken `Haak je happy` lagen klaar om gesigneerd te worden, wat ik heb begrepen van Lisanne is dat alle boeken tijdelijk uitverkocht zijn, dat zegt al genoeg hoe leuk dit boek wel niet is.

Ook op de plank in de kast stonden de andere knuffels oftewel bosdieren die Lisanne gemaakt heeft en zelf ontworpen, deze staan allemaal in het prachtige boek.
Net als de muziekster, dat wordt mijn eerste projectje die ik ga maken uit het boek `Haak je happy`.
Deze heb je ook in een hertjes-uitvoering, super schattig toch, zo voor op de kinderkamer.
Gelukkig kun je alle haaksels ook gebruiken voor andere doeleinden en niet alleen op de kinderkamer, voor kraamcadeautjes voor andere staan er genoeg leuke ideeën in.

    ♥
    ♥

Onder de boeken op de plank zaten `Roos de haas` en `Flos de vos`, ook van die leuke bosdieren die je graag wilt maken, alleen al om ze vast te houden en te knuffelen, hihi..!
Oja, en achter `Flos de vos` zie je het kopje van Vos, deze staat ook in het boek `Haak je happy`.
Om het boek te signeren door Lisanne moest ik `even` in de rij staan, gelukkig was ik best wel op tijd, `k heb zo`n 5 minuten in de rij gestaan, maar toen ik me omdraaide stond er een super lange rij.
Het is heel bijzonder om een, eigenlijk, onbekend persoon, die je alleen van social media kent, in het echt te zien en het bijzondere daaraan is dat het net lijkt of je elkaar al jaren kent, je kletst zo een eind raak en het is zo leuk en gezellig.
Voor Lisanne maakte ik nog een speciaal cadeautje, hierover komt nog een aparte blogpost.

Nadat ik mijn boek gesigneerd had ben ik naar de kassa gelopen om het boek te betalen, daarbij had ik nog twee bolletjes byClaire garen gekocht, `k ben ook bezig met een super leuke sjaal (hierover komt ook nog een blogpost).

    ♥
    ♥

Nadat ik het boek betaald had, kreeg ik een goodybag die rijk gevuld was met allemaal leuke artikelen die Lisanne had uitgezocht.
Ik vind het echt te gek wat er allemaal in zat, zoals je kunt zien op de foto hierboven rechts.
Ik vond het ook speciaal, de 3 garens die je ziet, kreeg ik ook en laat dat nou net mijn kleuren zijn.
Ik wil er nog iets leuks mee gaan maken natuurlijk, maar wat, dat weet ik nog niet.
In de goodybag zat ook een patroon die Lisanne speciaal voor deze dag ontworpen had en met dit patroon kon je plaats nemen aan de workshop-tafel, je mocht een bolletje garen pakken en een stokje en lekker aan de slag gaan met dit projectje.
Ik vond het best spannend, maar ik heb het toch gedaan, in de rij bij de kassa had ik al even gekeken welke kleuren er waren, ik heb gekozen voor wit, lekker neutraal, maar toch mooi.
Daarna ben ik gaan zitten en lekker gaan haken samen met o.a. #juffrouwsaartje en #madebyjosina, echt heel gezellig en leuk zo met elkaar.
Ik kreeg het patroon helemaal af, daarna heb ik Lisanne hartelijk bedankt voor de fijne en gezellige middag, want niet alleen dit kregen we, we kregen ook nog lekker drinken en allemaal lekkernijen.
Ik heb echt genoten, het was super leuk en wil je nu ook dit super leuke boek `Haak je happy` bestellen, klik dan op deze link:
Haak je happy-de Kinderkamer Lisanne Multem

Daarnaast wil ik je bedanken voor de vele reacties op mijn blogpost van vorige week.
Het lijkt me erg leuk om nogmaals een fair aan huis te geven, maar voor nu laat ik het hierbij, er komt nog wel iets wat ik in gedachten heb, maar daar zit ik nog lekker over te piekeren, leuk piekeren! :)

Fijne dag voor jou!

Lieve-Groetjes,
Verie

8 opmerkingen:

 1. Wat ontzettend fijn dat je zo genoten hebt !!

  Liefs,
  Frederika
  (Frehaakt en crochetaddictnl)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heerlijk was het..kreeg er helemaal energie van, Frederika! En `k ben me toch aan de haak geslagen..alles wil ik proberen..hihi..! 💙 :)

   Verwijderen
 2. Hi Verie,

  Wat een leuk verslag van deze superleuke middag! En leuk dat je me erin hebt vermeld!
  Lieve groet,
  Jose'

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Geen dank hoor, het was echt heel gezellig, ook het haken zo samen. Dank voor je reactie! 💙 :)

   Verwijderen
 3. Dat was een leuke middag, als ik de foto's zo bekijk was het echt een haak feestje.
  Het lijkt mij wel een heel leuk boek, ik zal eens kijken of ik het hier kan vinden.
  Groetjes Gea

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het was een super leuk feestje, samen haken, zo gezellig. :) Moet ;) je doen, Gea, echt een aanrader!

   Verwijderen
 4. Dat klinkt als een supergezellige middag!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat was het ook echt, Hannie! Zo enorm gezellig en ik heb echt genoten! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat!