✄ Vestywo CAL

Ik vind het super leuk om aan een groot project te haken in verschillende delen en laat dat nou net een CAL inhouden. Lang haken aan een mooi project! Vestywo organiseert om het jaar een CAL. De enen keer zal dit in de Zomer zijn en de andere keer in de Winter.  Ik vind het heerlijk om andere te inspireren en om zelf haakpatronen te ontwerpen. Hieronder vind je de zelf-ontworpen CAL`s van Vestywo. Je kunt ze bestellen door een e-mail te sturen naar vestywo@hotmail.com. Je krijgt het haakpatroon via de e-mail op een PDF-document. Net als bij m`n andere haakpatronen geldt: Vestywo`s patronen zijn met grote zorg gemaakt en ontworpen. Mocht er toch iets niet kloppen, meld dit alsjeblieft direct. Vestywo patronen zijn uitsluitend voor privégebruik. De patronen/ontwerpen van Vestywo mogen niet worden verkocht aan derden of gebruikt worden voor commerciële doeleinden. Voor vragen en/of opmerkingen mag je mij ook altijd e-mailen.

__*__

#lovelydeercal2019
LOVELY DEER CAL2019
In de Winter 2018/2019 organiseerde ik een CAL voor de Wintermaanden. Zelf ben ik dol op omslagsjaals haken, het liefst in een punt. Zo ook deze Lovely Deer CAL2019. De bijbehorende blogberichten kun je HIER! vinden en op social media kun je al heel wat Lovely Deer CAL2019 bewonderen. De #lovelydeercal2019 wordt goed gebruikt.

Haakpatroon Lovely Deer CAL2019  € GRATIS

__________________________________________________________________________


#sunshineflowercal2017
SUNSHINE FLOWER CAL2017
In de Zomer van 2017 organiseerde ik een CAL waarin de zon en bloemen centraal stonden. Je kunt deze prachtige deken (of kussen/sjaal) helemaal maken in de afmetingen die jij mooi vind. Het patroon bestaat uit een granny en de techniek om deze aan elkaar te haken. Bovenstaande kleuren zijn m`n 2e deken die ik in opdracht haakte in prachtige Herfst-kleuren. Voor de CAL gebruikte ik Zomerse-tinten, zoals je in dit blogbericht kunt bewonderen; Sunshine Flower CAL2017 (<KLIK). Op Social Media is deze CAL te vinden onder de #sunshineflowercal2017. 

Haakpatroon Sunshine Flower CAL2017   € GRATIS