✂ Rivièra MaisonOp deze pagina hoop ik de leuke nieuwtjes, informatie over de nieuwe collection en de gehouden acties van het merk Rivièra Maison bij te houden. Zelf ben ik helemaal fan van dit merk, hiermee hoop ik jou ook 'warm' te maken voor dit fantastische merk! Dit doe ik vanaf 22 juni 2015, 'k ben zelfs op het prachtige hoofdkantoor geweest om de nieuwe Collection van Rivièra Maison te mogen bewonderen. Op mijn blog kun je zo nu en dan een blogpost voorbij zien komen met het label;
 'Vestywo by Rivièra Maison'.

Wil je graag gelijk een kijkje nemen bij Rivièra Maison, ga dan naar de site; ww.rivieramaison.nl of naar één van de stores.

Scrol naar beneden, helemaal onderaan vind je een video waarin manlief en ik gefilmd zijn in onze lievelings-store in Laren, daar begon het allemaal! De Maand Februari:


(EXCLUSIEF VOOR MEMBERS, 
vanaf 22 tot 25 februari)

GIVE-AWAY
RM 70 JAAR > TRAKTEERT 
Bij een minimale besteding van €25,- krijg je de `Every Day Is Shopping Day Foldable Bag` t.w.v. €3,95 cadeau.


(vanaf 8 tot 14 februari)

GIVE-AWAY
VALENTINE`s DAY
Verras je geliefde met de Hello Lovely Mug! Je ontvangt deze mug t.w.v. € 11,95 cadeau bij besteding van ten minste € 75,- aan accessoires. 


(vanaf 1 tot 28 februari)

1+1 GRATIS
BATH & BODY
Heerlijk thuis ontspannen met de verzorgende hand soaps, lotions en shower foams uit de Bath & Body lijn. Je ontvangt nu het tweede product gratis! 


(RM Magazine)

SPRING 2018
RM MAGAZINE SPRING 2018
Nu verkrijgbaar het nieuwe RM Magazine Spring 2018 t.w.v. € 5,95. Ga naar één van de RM Stores en krijg het Magazine GRATIS bij je aankoop!(vanaf 31 januari tot 4 februari (alleen in Concept Store Laren)

VIP NIGHT / GRANDE PREMIERE

10% KORTING
Tijdens de VIP Night en de Grande Première ontvang je maar liefst 10% korting op alle meubels en accessoires.
GIVE-AWAY
Tijdens de VIP Night en de Grande Première ontvang je bij besteding van ten minste € 250,- aan accessoires de Pure Pleasure Throw nature green 170x130 of de Pure Pleasure Throw stone grey 170x130 t.w.v. € 119 cadeau.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

In dit videoclipje worden Manlief en ik gefilmd bij min 0.07 en staan we op de cover van het videoclipje, hoe tof is dat?!

(www.rivieramaison.nl)


In deze video-clip worden Manlief en ik gefilmd, bij min. 2.36 en 7.11, in onze lievelings-store in Laren.


(www.rivieramaison.nl)