✂ Rivièra MaisonOp deze pagina hoop ik de leuke nieuwtjes, informatie over de nieuwe collection en de gehouden acties van het merk Rivièra Maison bij te houden. Zelf ben ik helemaal fan van dit merk, hiermee hoop ik jou ook 'warm' te maken voor dit fantastische merk! Dit doe ik vanaf 22 juni 2015, 'k ben zelfs op het prachtige hoofdkantoor geweest om de nieuwe Collection van Rivièra Maison te mogen bewonderen. Op mijn blog kun je zo nu en dan een blogpost voorbij zien komen met het label;
 'Vestywo by Rivièra Maison'.

Wil je graag gelijk een kijkje nemen bij Rivièra Maison, ga dan naar de site; ww.rivieramaison.nl of naar één van de stores.

Scrol naar beneden, helemaal onderaan vind je een video waarin manlief en ik gefilmd zijn in onze lievelings-store in Laren, daar begon het allemaal! De Maand September/Oktober:


(vanaf 27 september tot 1 oktober)

AUTUMN ARRIVALS

Het is weer tijd voor Autumn! Tijdens de Autumn Arrivals kun je gebruik maken van diverse aantrekkelijke acties in de webstore en Stores.

1+1 GRATIS

Grand Café RM Glass, verkrijgbaar in Small, Medium en Large vanaf € 7,95.
MEUBELKORTING
Bij besteding van iedere € 500,- aan meubels ontvang je € 50,- korting.
GIVE-AWAY 1

Bij besteding van ten minste € 100,- aan accessoires ontvang je de Freshly Baked Plate t.w.v. € 29,95 cadeau.
GIVE-AWAY 2

Bij besteding van ten minste € 250,- aan accessoires ontvang je de Pinnacles Lantern L t.w.v € 89,95 cadeau.(vanaf  9 tot 17 september)

CLUB MEMBER CARD ACTIE

20% KORTING
Exclusief voor Rivièra Maison Club Members, 20% korting op één accessoire naar keuze! Ben je nog geen Rivièra Maison Club Member? Word nu Rivièra Maison Club Member in een van de Stores en ontvang 20% korting op één accessoire naar keuze.(alleen 9 september)

LIMITED EDITION

LIMITED EDITION SAIL YACHT
Inclusief genummerd certificaat t.w.v. € 299,-. 9 september om 11:00 uur is de Limited Edition RM Sail Yacht (afm. circa 72(L) x 99(H) cm) verkrijgbaar in de RM Stores en bij geselecteerde dealers. Deze RM Sail Yacht is in gelimiteerde oplage gemaakt, ieder met een eigen nummer en authentiek certificaat. De Limited Edition kan niet in de winkel gereserveerd worden. Niet in combinatie met andere acties.(vanaf 1 tot 27 september)

GIVE-AWAY

In de maand september is er weer een leuke give-away actie. Bij besteding van ten minste € 75,- aan accessoires ontvang je de Take Away Coffee Mug t.w.v. € 14,95 cadeau!(RM Magazine)

Autumn 2017
RM MAGAZINE AUTUMN 2017
Nu verkrijgbaar het nieuwe RM Magazine Autumn 2017 t.w.v. € 5,95. Ga naar één van de RM Stores en krijg het Magazine bij je aankoop!AMUSE SUMMER ONLINE MAGAZINE
(A)muse
Het online Magazine voor de SUMMER staat online, klik HIER! en bewonder!


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

In dit videoclipje worden Manlief en ik gefilmd bij min 0.07 en staan we op de cover van het videoclipje, hoe tof is dat?!

(www.rivieramaison.nl)


In deze video-clip worden Manlief en ik gefilmd, bij min. 2.36 en 7.11, in onze lievelings-store in Laren.


(www.rivieramaison.nl)