✂ Rivièra MaisonOp deze pagina hoop ik de leuke nieuwtjes, informatie over de nieuwe collection en de gehouden acties van het merk Rivièra Maison bij te houden.
Zelf ben ik helemaal fan van dit merk, hiermee hoop ik jou ook 'warm' te maken voor dit fantastische merk!
Dit doe ik vanaf 22 juni 2015, 'k ben zelfs op het prachtige hoofdkantoor geweest om de nieuwe Collection van Rivièra Maison te mogen bewonderen.
Op mijn blog kun je zo nu en dan een blogpost voorbij zien komen met het label;
 'Vestywo by Rivièra Maison'.

Wil je graag gelijk een kijkje nemen bij Rivièra Maison, ga dan naar de site; www.rivieramaison.nl of naar één van de stores.

Scrol naar beneden, helemaal onderaan vind je een video waarin manlief en ik gefilmd zijn in onze lievelings-store in Laren, daar begon het allemaal! 


De Maand Mei:


(17 en 18 juni)

SPECIAL DEAL

OUTLET ONLY
Er is weer een special deal.
10% KORTING
Op de accessoires in de Outlet Store Almere, Outlet Store Zaandam en Online Outlet wordt dit weekend 10% extra kassa korting berekend.(vanaf 15 juni)

VIP NIGHT EXPERIENCE
foto van Vestywo.
KAARTEN-VERKOOP
De nieuwe Autumn Collection van Rivièra Maison staat garant voor prachtige nieuwe items in stijl. De VIP Night Autumn 2017 is geïnspireerd op een van de themacollecties: Amsterdam Loft. Ontdek wat er schuil gaat achter de façades van de Amsterdamse grachtenpanden met deze stijlvolle themacollectie met een rauw randje. De karaktervolle en kenmerkende stijl met de grachten als een stijlvol decor.
Tijdens de lancering van de nieuwe collectie is de avond gevuld met onze typische Hollandse favourites. Onder het genot van bubbles & bites, sounds of the DJ en diverse activiteiten profiteer je tijdens de VIP Night van speciale aanbiedingen en korting op de Autumn Collection.

Kom woensdag 16 augustus naar de Riviera Maison Concept Store in Laren en laat je inspireren.

HELAAS KUN JE GEEN KAARTEN MEER BESTELLEN < UITVERKOCHT <(alleen 10 juni)

LIMITED EDITION RUSTIC RATTAN DOUBLE DECKER PLANE

Ook dit voorjaar heeft Rivièra Maison weer een uniek item die slechts in beperkte oplage verkrijgbaar is. De Rustic Rattan Double Decker Plane is een uniek vliegtuig met ‘dubbele’ vleugels van rattan. Het vooroorlogse model is een uniek plaatje en van deze Limited Edition zijn er maar een beperkt aantal gemaakt. Elk vliegtuig heeft een uniek nummer en je ontvangt daarbij ook een genummerd certificaat.
Op zaterdag 10 juni om 14:00 uur start de verkoop van de Limited Edition Rustic Rattan Double Decker Plane. Bij grote interesse worden er vanaf zaterdag 10 juni lootjes uitgedeeld. Door middel van een loterij wordt bepaald wie de Rustic Rattan Double Decker Plane mag kopen. Elke winkel heeft een beperkte voorraad beschikbaar en het is niet mogelijk om de Rustic Rattan Double Decker Plane te reserveren.(vanaf 1 tot 27 juni)

GIVE AWAY JUNI

GIVE AWAY
Bij besteding van ten minste € 100,- aan accessoires ontvang je de Let's Go To The Beach Beach Towel, Time For The Beach Beach Towel of de Here Comes The Sun Beach Towel t.w.v. € 29,95 cadeau.(vanaf 25 mei tot 5 juni)

HOME AND AWAY DAYS

MEUBEL ACTIE
Bij besteding van iedere € 500,- aan meubels uit de reguliere collectie, ontvang je een Rivièra Maison accessoires gift voucher t.w.v € 100,- cadeau.(vanaf 26 tot 28 mei)

INTERIOR DESIGN DAYS

Gaat je (ver)bouwen, herinrichten of verhuizen?
Tijdens de Interior Design Days geven de interieuradviseurs van Riviera Maison je gratis en vrijblijvend advies op maat in hun Design Studio’s.
Je profiteert tijdens de Interior Design Days gelijk van de Home and Away Days actie: bij iedere besteding van € 500,- aan meubels ontvang je €100,- aan voucher tegoed op accessoires.(vanaf 20 mei)

SUITCASE INDENTIFERS

1+1 GRATIS
Een heerlijke vakantie of verre reis in het vooruitzicht? Met deze vrolijk gekleurde Suitcase Identifiers herken je je koffer eenvoudig en ben je nooit meer je bagage kwijt op de bagage band!
Bij aankoop van één Suitcase Identifier t.w.v. € 7,95 ontvang je de tweede gratis. Keuze uit drie kleuren.(vanaf 11 tot 14 mei, alleen in de Store in Breda)

HEROPENING BREDA

De deuren gaan weer open van de vernieuwde Rivièra Maison Store in Breda!
Profiteer tijdens het openingsweekend van aantrekkelijke acties;
10% KORTING
Op meubels en accessoires.
GIVE-AWAY
Bij besteding van tenminste € 250,- aan accessoires ontvang je de Flower Bag Vase cadeau.
Rivièra Maison Breda, Wilhelminastraat 42, 4818 SH Breda(vanaf 8 tot 31 mei)

GIVE AWAY VAN DE MAAND MEI

Bij besteding van ten minste € 50,- aan accessoires, ontvang je de All Natural Beauty Cosmetic Bag t.w.v. € 14,95 gratis. Keuze uit 3 kleuren.(vanaf 5 tot 7 mei)

INTERIOR DESIGN DAYS

Ga je (ver)bouwen, herinrichten of verhuizen?
Tijdens de Interior Design Days geven interieuradviseurs bij Riviera Maison je gratis en vrijblijvend advies op maat in de Design Studio’s.(vanaf 4 tot 7 mei)

SUMMER ARRIVALS

GIVE-AWAY
Bij besteding van ten minste € 250,- aan accessoires ontvang je de Rustic Rattan Pan de Molde Box t.w.v. € 69,95 cadeau.


1+1 GRATIS
Bij aankoop van een Count The Memories Pizza Board, ontvang je er één Count The Memories Pizza Board t.w.v. € 34,95 gratis!


MEUBELKORTING
Bij iedere besteding van € 500,- aan meubels ontvang je € 50,- meubelkorting:(vanaf 3 april tot 3 mei)

MONTHLY GIVE-AWAY

GIVE-AWAY
In de maand april is er weer een leuke give-away actie. Bij besteding van ten minste 75,- aan accessoires uit de reguliere collectie, ontvang je de Breakfast is Served Set t.w.v. € 19,95 cadeau!(online magazine)

ONLINE MAGAZINE
Goed nieuws! Er staat weer een nieuwe (A)muse online; het digitale magazine van Rivièra Maison. Ook deze zomerse editie staat bomvol inspiratie, prachtige sfeerbeelden en nieuwe woontrends.
Bekijk de nieuwste items uit de Summer Island collectie, lees alles over ons assortiment planten en laat je inspireren door de mooiste steden aan de Côte d’Azur.
Verder waan je jezelf even op het relaxte partyeiland Ibiza, shop je direct de Special Collection en kun je je laten inspireren door verschillende stylingvideo’s.
Klik HIER! en bewonder!(RM Magazine)


RM MAGAZINE SPRING 2017
Nu verkrijgbaar het nieuwe RM Magazine Spring 2017 t.w.v. € 5,95.
Ga naar één van de RM Stores en krijg het Magazine bij je aankoop!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

In deze video-clip worden Manlief en ik gefilmd, bij min. 2.36 en 7.11, in onze lievelings-store in Laren.


(www.rivieramaison.nl)