vrijdag 22 november 2019

CROCHET: Kroonluchter Britt & Give-Away,..


En weer iets moois mogen afronden voor op m`n creatieve kamertje! Zo blij mee! Voor de zomervakantie kwam ik plaatjes tegen van gehaakte kroonluchters. Ik had ze nog niet eerder gezien en was benieuwd waar ik de haakpatronen kon vinden. Ik kwam op de site van HuisjevanKatoen en was verkocht. Wauw! Wat een kunstwerken, zo gaaf! De haakpatronen worden ontworpen door Antoinette (van de blog wat maakt ze nu weer). Ik bestelde haakpakket kroonluchter Britt, de M-versie en kreeg een heel groot pakket thuisgestuurd. In het pakket zitten twee bollen garen, twee ringen, één grote en een kleine en het haakpatroon. Ik koos voor de kleur sneeuwwit.




De keuze is enorm op de site van HuisjevanKatoen. Je zou denken dat de keuze moeilijk was om te maken, maar nee. Ik had al iets in m`n hoofd en daar ben ik dan moeilijk vanaf te brengen, hihi! Ik koos voor het patroon wat ik in m`n hoofd had, kroonluchter Britt. Nadat ik het haakpatroon in huis had, kreeg ik de vraag of ik het leuk zou vinden om twee magazine`s weg te geven op m`n blog. Nou, dat vind ik natuurlijk heel erg leuk en super lief! Benieuwd geworden naar de Give-Away? Onderaan het blogbericht vertel ik je er alles over.


De kroonluchter haakte ik met Brabante M garen van HuisjevanKatoen. Dit garen bestaat uit 80%  gerecyclede katoen en 20% uit andere gerecyclede vezels. Brabante is zacht en duurzaam en perfect garen om te gebruiken voor woonaccessoires. Op de bol zit maar liefst 300m garen. Ik heb voor de kroonluchter 1 bol nodig gehad, met de andere bol ga ik zeker nog een kroonluchter maken uit het nieuwste magazine van Antoinette. Ik kreeg zelf namelijk een exemplaar cadeau, zo lief!

De kroonluchter hangt in het midden van m`n creatieve kamertje en vooral als de lamp aanstaat (zie foto hieronder rechts) dan is het een prachtig kunstwerk op de witte muren. Heel mooi om te zien hoe de lichtstralen door het gehaakte werk komen. De onderzijde vind ik sowieso een prachtig kunstwerk om naar te kijken. 


Op Instagram deelde ik een sneakpeak van het patroon (zie foto hierboven links). Het is een heerlijk patroon, mede dankzij de goed uitgewerkte patroontekening. Ik vind dat zelf heel fijn om een patroontekening erbij te hebben. 

De styling van het creatieve kamertje komt ook steeds een beetje meer op gang. Doordat ik op het moment in een drukke periode van m`n studie zit, ben ik wel veel te vinden in het kamertje, maar dan meer om te studeren als te stylen. Vorige week was het VIP-dag bij Flora en Bunzlau Castle. Ik heb daar wat mooie Bunzlau stylings-artikelen meegenomen. Hieronder o.a. op de foto`s kun je al wat bewonderen wat ik shopte. De bordjes zijn echt geweldig fotogeniek. 


Het magazine gehaakte kroonluchters en andere lampen moest ik nog even bewonderen met een kopje thee. En wat super tof is dat ik 2 volgers heel blij mag maken met een exemplaar! In het magazine staan 7 haakpatronen van kroonluchters en lampen en ze zijn zo leuk! Mijn favoriet is kroonluchter Saartje, deze ga ik zeker nog eens haken voor buiten bij de tuintafel. Ik vind het een heel tof magazine en wil je ook een exemplaar winnen?

GESLOTEN!!
Zo doe je mee:
➳ Volg Vestywo en Antoinette (Blog, Facebook en/of Instagram)
➳ Laat een reactie achter op dit blogbericht (facebookbericht en/of instagrambericht)
➳ Tag je vriendinnen op Facebook, Instagam die dit toffe magazine ook willen winnen.
➳ Delen mag, is niet verplicht!
Mee doen kan tot dv donderdagavond, 28 november, 20.00u. De winnaars worden bekend gemaakt in dit blogbericht op dv vrijdag, 29 november.
De winnaars zijn bekend! Van harte gefeliciteerd voor: ➳ Marmarel (van de blog Marmarel) en ➳ Roelie (van de feed @kleingeluk_roelie). Zij winnen het magazine `gehaakte kroonluchters en andere lampen`. Sturen jullie je adresgegevens per e-mail (vestywo@hotmail.com) naar mij toe, dan komt het magazine z.s.m. jullie kant op?!

Ik ben reuze benieuwd wat je van de kroonluchter vind en of je mee doet met de Give-Away?! Laat je het me weten in een reactie?! Kan je niet meer wachten en wil je aan de slag, bekijk dan de verschillende haakpakketten op de site van HuisjevanKatoen

Fijne dag!

Lieve-Groetjes,
Verie


16 opmerkingen:

  1. Je kroonluchter is prachtig. Hier staat de klos garen ook klaar, samen met het tijdschrift van Antoinette. Ooit zal ik de tijd toch wel hebben om het te haken?
    Het tijdschrift laat ik voor iemand anders, succes allemaal, het is echt een leuk blad.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat leuk dat je het garen al in huis heb om een kroonluchter te gaan maken. Ik ben heel benieuwd! Fijne zaterdag! Liefs, Verie

      Verwijderen
  2. Toevallig is mijn tante dit ook aan het haken, wat een ideeen toch tegenwoordig!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat super leuk! Hihi, nou hé?! Ik zag ze staan en was gelijk verkocht, zo tof vind ik ze. In het magazine staan weer heel andere kroonluchters en lampen die ook weer zo uniek zijn! Fijne zaterdag! Liefs, Verie

      Verwijderen
  3. Hij is prachtig. Ik doe heel graag mee lijkt me geweldig om een keer te maken.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel, Neelie! Het zijn super toffe patronen om te maken! Leuk dat je mee doet! Fijne zaterdag! Liefs, Verie

      Verwijderen
  4. Wat een prachtige kroonluchter, lijkt mij super om te maken voor onze achterkamer of de kamer van één van mijn dochters. Ik doe graag mee, is een reactie alleen via je blog voldoende? Ik zit ook op Facebook, maar haakvriendinnen via FB heb ik niet. Wel een ex-haaksters (inmiddels druk met andere bezigheden) en een breivriendin (die riep dat alles wat ik kan bij haar zou mislukken, maar als oma aan het breien is gegaan, zó leuk!). Ik zal kijken of ik Antoinette al volg.
    Goed weekend! Groetjes, Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik kende haar blog nog niet, wat een leuke dingen heeft ze erop!

      Verwijderen
    2. Wat een gezellige reactie! En ja, een reactie op m'n blog is helemaal voldoende. Leuk dat je mee doet met de give-away! De haakpatronen zijn echt geweldig!

      Fijne zaterdagavond!
      Liefs, Verie

      Verwijderen
  5. Wat is je kroonluchter mooi geworden. Hij staat heel sfeervol op je studeerkamer. Zo wordt studeren (bijna) een feestje. De bordjes zijn ook zo mooi.
    Van 't zomer haakte ik de Valentijn-kroonluchter voor onder de luifel van onze vouwwagen. Ik ben heel benieuwd naar meer kroonluchters. Doe graag mee!
    Fijn weekend verder. Groet, Ilse

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel, wat een leuke reactie! Gezellig dat je mee doet met de give-away! De patronen zijn zo fijn en de uitwerking geweldig!

      Fijne maandag!
      Liefs, Verie

      Verwijderen
  6. Prachtige kroonluchter! Ik heb er geen plaats voor, maar ga het wel onthouden.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel, het is echt een heerlijk project!

      Fijne nieuwe week!
      Liefs, Verie

      Verwijderen
  7. Beste Verie, Wat een leuke blog! Deze kroonluchter vind ik erg mooi geworden. Ik zou zelf ook wel zo iets willen maken. Ik heb alleen een plafond wat wat lager is dus 50 cm is dan wat te hoog. Zou je de kroonluchter ook minder hoog kunnen maken? Ik hoor het graag. Groet Esther

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ha Esther, bedankt voor je interesse en de reactie op het blogbericht. Inderdaad zou je de kroonluchter kunnen aanpassen door de laatste toeren te minderen, zodat deze minder hoog wordt. Als je op de link klikt in het blogbericht waar je alle kroonluchters kunt vinden dan zie je nog een andere versie staan die sowieso wat kleiner is. Wie weet is dat wat voor je?! Ik ben benieuwd of het gelukt is, laat je het me weten?

      Fijn weekend!
      Liefs, Verie

      Verwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat!