vrijdag 25 oktober 2019

DIY: Gouden sleutels pimpen,..


Sleutels pimpen dat is waar het blogbericht deze keer over gaat. Voor m`n creatieve kamertje ben ik steeds op zoek naar originele DIY`s die ik zelf makkelijk kan uitwerken. Ik ben gek op spuitverf, het is zo makkelijk en je hebt in een mum van tijd een `nieuw` item in huis. Hoe leuk is dat?! Heb je de make-over van m`n creatieve kamertje al bewonderd? Ik schreef er een blogbericht over en onderaan dit blogbericht heb ik nogmaals de vlog gedeeld. Als je het blogbericht gemist heb kun je deze hier nog eens terug lezen: `Make-over creatieve kamertje` .

Voor de DIY sleutels pimpen heb je helemaal niet veel nodig en dat maakt het extra leuk.
Je hebt nodig: Een oude doek, items om te spuiten (denk hierbij ook aan speelgoed dieren, kaarsenstandaards e.d.) en spuitverf. Ik gebruikte goud, hier ben ik echt dol op. De spuitbus kun je o.a. halen bij de Karwei of Action.





Ik legde de oude doek op de grond en legde daar de sleutels op, met de spuitbus spoot ik de sleutels goud en liet de enen kant goed drogen. Nadat de enen kant droog was, draaide ik de sleutels om en spoot de andere kant. Weer liet ik goed drogen. Toen ze allebei droog waren heb ik ze weer terug gedaan in de sloten en ik vind het echt heel tof staan. Vooral bij het helder wit van de deuren/muren. Het staat super fris en daar hou ik zo van! Ik gebruikte voor de muren Flexa verf in de kleur Fresh Linen. Echt een aanrader, dekt snel en het blijft mooi! Ik geniet nog steeds zo van m`n kamertje. 

Hieronder publiceer ik nogmaals de vlog van de make-over van het creatieve kamertje en ik maakte van de DIY sleutels pimpen een tutorial-video. Klik de video aan om deze te bewonderen. Ik zou het leuk vinden als je de video via Youtube bekijkt en wilt abonneren op mijn kanaal. Geheel gratis! 


 

Ik ben benieuwd wat je van deze DIY vind en of je ook aan de slag gaan met een spuitbus en sleutels, laat je het me weten in een reactie?!

Fijne dag!

Lieve-Groetjes,
Verie

10 opmerkingen:

  1. Heerlijk gezellig blogje Verie.
    Ben zo benieuwd of je weer bij Riviera of iets voor de kerst bent uitgenodigd?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel, Coby! Deze uitnodiging was van de VIP night om de Herfst- collection te komen bewonderen. Hier ben ik al geweest en dit was heel erg leuk en gezellig. Ik heb hier alleen op IG wat van gedeeld. Op youtube kun je het videoclipje bewonderen van deze gezellige avond! Fijne zaterdag! Liefs, Verie

      Verwijderen
  2. Leuk hè, hoe zoiets eenvoudigs voor een mooie twist kan zorgen.
    Groet, Ilse

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel en ja, dat vind ik ook! Fijne nieuwe week! Liefs, Verie

      Verwijderen
  3. Een leuk en origineel idee! Een leuk detail zo!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel! Precies, net even anders hΓ©?! Fijne nieuwe week! Liefs, Verie

      Verwijderen
  4. Wat een leuk idee! En leuk te zien hoe je je eigen hobbykamertje gezellig maakt :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat leuk!! Vind spray ook wel handig. heb nog veel projecten(jes) liggen.
    je kamer is ook super mooi geworden. Donker blauw is ook wel een lievelings kleur van mij. Rood is ook mooi, maar ben altijd iets huiverig.
    groet, uit Canada,
    Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat leuk, een berichtje uit Canada! Dankjewel voor je complimenten. De combinatie donkerblauw/rood kan goed. Fijne dag! Liefs, Verie

      Verwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat!