vrijdag 28 september 2018

♡ CROCHET: Heerlijke Herfstsjaal van Forest Friends,..


In de Zomer haak ik bijna niet, last van zweethandjes en ik ben dan graag in de tuin te vinden. Je zou denken dat je dan ook goed kunt haken, maar neej, ik dus niet. Tot dat ik eind van de Zomer het prachtige patroon van Jessika (van de blog Forest Friends) ontdekte en ik was verkocht. Hobbelend op de fiets naar het dorp en bij de Zeeman (jah, echt) kocht ik garen voor maar 1,- per bol wol. Nou dat is leuk garen shoppen. Ik kocht 3 bollen van Royal in het zwart, waar ik er 2,5 voor gebruikt hebt voor de sjaal. De sjaal loopt in een punt, iets waar ik de laatste tijd meer van ga haken, aangezien deze sjaals het mooiste (vind ik) bij mij staan. Het maakt me wat voller in m`n gezicht en ze dragen ook zo lekker omdat ze zo groot zijn. Je kunt jezelf er heerlijk in verstoppen, er in wegkruipen zeg maar! Nadat ik begon aan de eerste steek, dacht ik om een plaatje te delen op Instagram. Ik was al wat toeren op weg en ik had net een nieuw plantje gescoord bij de Intratuin, dus een goed excuses om een foto te maken. Het plantje stond overigens al een poosje op m`n lijstje, het is een Chinees Lantaarnplantje, vooral de vorm van de blaadjes, in hartvorm, vind ik geweldig leuk! Het duurde niet lang, maar 3 avonden haken en ik had de sjaal af en ik was vergeten om project-in-wording-foto`s te maken, wat ik eigenlijk altijd maak. Vind ik zo leuk! Vandaar dat het even duurde voordat ik dit blogbericht schreef, maar zie hier, m`n versie van de heerlijke Herfstsjaal.




Kom ik neem je verder mee..


We maakte foto`s buiten het stadje Naarden Vesting langs het water, het is daar zo mooi. Echt elk plekje is fotogeniek. Dit plekje kwamen we bij toeval tegen, het bruggetje, de trap, echt geweldig mooi en sfeervol. Wat ik al eerder schreef, de sjaal maak je in een punt, de steken die gebruikt worden zijn heel simpel, daarom is het een super leuk project om mee te beginnen als je net hebt leren haken en anders haak je de sjaal dus in 3 avonden af, hihi! Ik heb nog een idee met de sjaal, maar dat wordt denk ik een `achter de schermen` project. Wie weet laat ik deze nog zien.

Heb je trouwens m`n profielfoto en `about me` (<KLIK) al bewonderd?! Ik maakte nieuwe foto`s omdat ik een nieuwe bril heb (ook alweer bijna een jaar) en ik was zo heerlijk bezig dat ik gelijk verschillende foto`s maakte en hiervan een collage gemaakt heb. Zo heerlijk om te doen. Ik vergeet dan de tijd en ontspan helemaal. Wat ik ook ontzettend leuk vind om te doen is andere mensen blij maken. Onlangs maakte ik voor een stel een tekstbord (zie pagina Studio Vestywo (<KLIK) voor meer info) waarop ik handletterde in de lettertype die zij wilde en met een zelfgekozen tekst. Als bedankje kreeg ik oa het bedankkaartje en zo tof, het bord hadden ze gebruikt op de bedankkaart. Echt mijn hartje nam spontaan een sprongetje, zo lief en zo leuk! Ben je benieuwd geworden naar deze foto, klik dan HIER! en bewonder. Zomaar even een leuk verhaaltje tussendoor die ik graag met je wilde delen. Ik wordt hier zo blij van en voel me zo dankbaar dat ik m`n creativiteit zo mag gebruiken!


De heerlijke Herfstsjaal maakte ik af door een label met de tekst `made by Vestywo` eraan vast te maken. Het label bestelde ik bij vanMez11 (<KLIK), je kunt ze in verschillende maten, kleuren en met je eigen tekst bestellen. Te leuk! 

Ik ben benieuwd of je de sjaal mooi vind en ze ook gaat haken, neem anders sowieso een kijkje op de blog van Jessika (Forest Fiends (<KLIK)) want dat is zeker de moeite waard en als je direct naar het patroon wil klik dan hier > Heerlijke Herfstsjaal!

Fijne dag!

Lieve-Groetjes,
Verie

Dit blogbericht is NIET gesponsord!

4 opmerkingen:

  1. Een hele mooie sjaal geb je gemaakt! Ook mijn voorkeur gaat momenteel uit naar sjaals met een punt, ik vind het ook leuk om ze als omslagdoek te gebruiken.
    Mooie foto’s heb je gemaakt, ik heb ze meteen maar even bewonderd.
    Fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel! Heerlijk hΓ© de omslagdoeken! Vooral nu het in de ochtenden en avonden wat kouder is! Leuk dat je gelijk gekeken hebt! Fijne dag! Liefs

      Verwijderen
  2. Mooi, zo'n puntsjaal! We hebben wel ongeveer dezelfde gezichtsvorm, ik vind dit soort sjaals daar ook heel mooi bij staan. Wat heb je je haar trouwens altijd leuk, misschien staat dat dan bij mij ook wel...(haha, straks moet je ook nog over kapsels bloggen!πŸ˜‰) Ik ga zaterdag ook maar eens langs de Zeeman, voor dat bedrag mag ik nog wel een sjaal aan mijn voorraad toevoegen...

    Leuke foto's, Verie, ik geniet altijd erg van jouw blogs!

    Lieve groetjes van Marjet!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel! En wat krijg ik nu zin om je te ontmoeten! Ik ben zo benieuwd wie er achter de naam `Marjet` schuilt! ;) Ik kreeg dit compliment over m`n haar ook afgelopen zaterdag op `t feest, #dotsanddoilyparty! Hihi, jah wie weet! Wordt ik fashion-blogger! ;) Nou, nee hoor! Ik vind het super leuk, maar hou het toch bij DIY en interieur! :) Super leuk, heel veel plezier bij de Zeeman! Volgende week deel ik het eerste deel voor de #lovelydeercal2019 die ik ontwerp! Wie weet vind je het leuk om mee te haken (ook met garen van de Zeeman). Ik ga heerlijk genieten van jou lieve reactie! Liefs, Verie

      Verwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat!