vrijdag 27 april 2018

♡ RIVIERA MAISON: State Travel & Formentera Summer Collection,..


En weer een blogbericht met daarin de prachtige Collection van Riviera Maison voor de Zomer. In de Concept Store in Laren werd de nieuwe Collection heerlijk ontvangen met een echte beach-party, super gezellig en heel gaaf georganiseerd. Ik mocht werken, ben er helaas niet geweest, maar als ik de foto`s online zie, was het een waar feest! Ik laat je de twee Collections zien die voor de Zomer ontworpen zijn, fijne zachte blauw-tinten en mooie Zomerse accenten. De eerste Collection die ik je wil laten zien is de State Travel Collection. Echt mijn favoriet, door het gebruik van de ontwerpen op kussens en ook zeker door de prachtige blauw-tinten. Blauw blijft toch echt mijn favoriete kleur. Deze kleur die RM gebruikt heeft is een warme, diepe kleur blauw, prachtig! 

Ik ben benieuwd of je al plannen hebt voor de Zomer om met vakantie te gaan? Met deze Collection kies je voor avontuur en dat spreekt ook wel voor zich met de Zomer. Een inspirerende road-trip, waarbij de rit net zo spannend is als de bestemming en je de vrijheid ervaart om te gaan en staan waar je wilt. Met de Collection State Travel komt dat helemaal goed. De Collection bestaat uit katoenen en linnen stoffen die versierd zijn met zachte stalen blauwe strepen en robuust demin met oranje details. Al met al een geweldige Collection waar je snel thuis zult voelen en je je caravan super stylisch mee kunt pimpen. Want jah, dat laatste staat nog steeds op mijn dromen-lijstje! Een super caravan/pipowagen die je zo fijn kan pimpen. Jah, eentje die ook van buiten te pimpen valt, ideeën genoeg nu nog sponsors! ;) Hihi, heb je ook een grote droom?!

Kom ik laat je nog veel meer zien..





De styling is elke keer weer een feestje bij RM. Volgens mij schrijf ik dit ook in alle blogberichten die ik schrijf. Het is waar, styling zijn ze super goed in, geweldig goed zelfs! Zoals de kano die je ziet en met al die geweldig leuke kussentjes erin en op en omheen. Zie je het kussentje met VW busje, die wil ik! Zo leuk! De styling verderop was gestyled in een tent, jah echt. Midden in de showroom hadden ze een tent gemaakt en daarin prachtige styling gemaakt met de State Travel Collection. Ben je benieuwd naar heel het resultaat, bekijk dan mijn vlog die ik maakte over de nieuwe Collection Spring/Summer. Klik HIER! en bekijk de vlog, laat je me weten wat je ervan vind?!

Ook heeft RM een nieuwe lijn gelanceerd, ik dacht dat ik het al eerder in een blogbericht aangehaald had en anders nogmaals. Een nieuwe verflijn! Hoe cool?! Met prachtige kleuren, echt prachtige kleuren. Op de VIP Night scoorde ik al een potje en oh, met mijn lievelingskleur groen > eucalyptus! Ontdek de nieuwe RM Paint Collection hieronder op de foto (eerste beeld is van RM) met wel 18! verschillende kleuren. Het brede kleurenpalet varieert van dromerig wit en oudroze tot koelblauw en wintergroen. Ga voor een neutrale look of kies een meer uitgesproken kleur. Alle kleuren hebben een matte finish met een zachte, poederachtige uitstraling, wat een fijn en rustgevend effect geeft. Ik ben benieuwd welke kleur jou aanspreekt, laat je het me weten?!

Ojah, en dit mooie auto-tje dan, te cute toch?! Helemaal vol geladen met allemaal RM items, geweldig. Zoals je ziet krijgt RM ook steeds meer groen in de Collections en als fan van moestuintjes en aankomende pluktuin helemaal niet erg. Ik hoop binnenkort een blogbericht te plaatsen met het label GroeiBloei, want ik heb je heel veel te laten zien. 

Voor de Zomer lanceerde RM maar liefst twee Collections, de tweede Collection kreeg de naam Formentera Palm Tree Island. Dat klinkt al zo heerlijk Zomers in je mond. De Zomer doet verlangen naar een licht interieur. Een neutraal kleurenpalet zorgt ervoor dat een interieur in de Zomermaanden licht en open blijft. De Collection Formentera geeft je die frisse en luchtige uitstraling. De Collection is stoer met een liefelijk randje. Prachtige zachte kleuren zoals lichtblauw, naturel, wit en taupe tinten, verwerkt in materialen zoals structuur geweven katoen en canvas. Een mix van printjes en her en der een palmboom maken de kussentjes tot een ware Zomer Collection.


Voel je het zee-briesje al als je de beelden bekijkt?! Ik wel hoor, heerlijk! Nogmaals ik vind de details zo mooi. Zoals het open schelp waarin je bijvoorbeeld een waxinelichtje kan doen of de snijplank met boven hout en onderaan wit waarop je zo mooi het bestek kan neerleggen. En het houten ankertje of porseleinen visje, zo leuk! Heb je de kleine krabbetjes al ontdekt?! Te leuk zijn deze voor een ware picknick op het strand in stijl! 

Om af te sluiten maakte een mede-blog-vlog-ster een foto van mij in de RM beachbank/stoel. Lekker met wat kussentjes erbij, uhm, jah, met wel wat te dikke kleding aan voor op het strand, hihi! Dat heb je al je in December shoot, maar ontzettend leuk! Ik wordt hier zo blij van! en hopelijk jij ook?!


Ik ben benieuwd welke Zomer Collection je het meeste aanspreekt, de State Travel Collection of de Formentera Collection?! Allebei de Collections zijn online te shoppen. Klik HIER! voor de State Travel en HIER! voor de Formentera Collection. Ben je reuze benieuwd geworden naar de verflijn, klik dan HIER! om deze te shoppen. Wil je eerst alles rustig in het eggie bekijken of inspiratie op doen, ga dan zeker langs bij de Concept Store in Laren.

Fijne dag!

Lieve-Groetjes,
Verie

www.rivieramaison.nl
Dit blogbericht wordt mede gespronsord door Riviera Maison!

7 opmerkingen:

  1. Dag Verie!
    Ik heb vakantie en nu dus wat meer tijd, en ik heb net je laatste twee blogberichten gelezen. Wat mooi allebei! Ik kan nog niet echt kiezen uit beide collections, ze hebben alle twee wel heel mooie spullen... En ik heb super genoten van je blog over het haakfeestje! Ik heb er zelf nog nooit één meegemaakt, maar het lijkt me erg leuk! En blijf maar lekker zelf in beeld met vloggen, zo leuk om het jou zelf te zien vertellen. Ga zo door, zou ik zeggen! (Ai, nu klink ik wel erg schooljuffig hè?😉hihi!)
    Lieve groetjes van Marjet!🌷

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi, maakt helemaal niet uit! Super leuk jou reacties lezen, wordt ik steeds weer zo vrolijk van! :) Dankjewel voor je complimenten. Haakfeestjes zijn inderdaad ontzettend leuk om bij te mogen zijn. Wie weet als ik OOIT er eentje ga organiseren, dan sta je op nr 1 om erbij te zijn! Eerlijk gezegd kon ik ook niet kiezen, de eerste collection is vooral omdat het kleurgebruik mooi is, maar de andere collection heeft ook echt prachtige items. En laat ik nou net afgelopen zaterdag (op ons feest!) verwend zijn met een cadeaubon van RM! Vandaag even lekker online snuffelen wat ik ga score! Fijne dag! Liefs

      Verwijderen
    2. Ps. En nog een fijne vakantie, hopelijk met nog een paar dagen wat droog weer! :)

      Verwijderen
  2. Nog gefeliciteerd, Verie! Zo'n cadeaubon is aan jou wel besteed geniet ervan! Lijkt me wel wat voor jou, een haakfeestje organiseren. Lief dat ik mag komen!😉

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel, echt wel, alleen dan de vraag, wat wil ik gaan score?! Ik zie veel moois en ik heb al zoveel! ;) Het lijkt me erg leuk om een haakfeestje te organiseren, alleen ben ik super perfectionistische wat niet altijd in haar voordeel werkt. Moeilijk soms, maar waar! Wie weet dan ik het samen met iemand anders kan organiseren! :) Fijne dag! Liefs

      Verwijderen
  3. leuke blog,zo krijg je zin in de zomer!
    groetjes Esther

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat!