vrijdag 6 april 2018

♡ MAGAZINE: Paper Cloud Lente & Give-Away,..


Buiten ruik en zie je de eerste tekenen al; de Lente is begonnen! Het moment om je huis om te toveren in heerlijke Lente-sferen in kleur! Huh? Kleur? Jah, kleur! Weer eens wat anders en ik begreep dat er heel wat lezers zijn die van kleur houden, dus..hoppa..een beetje kleur in huis in de vorm van het PaperCloud Magazine Lente. Met deze frisse editie lukt dat je in een handomdraai. Het PaperCloud Magazine staat boordevol met papieren bouwsels, vouwsels, puzzels, kleurplaten- en kaarten. En dit alles in het teken van de Lente! I love it, ik hou van de Lente, ik vind het zo`n heerlijk seizoen. Alles loopt uit, groei, bloeit, de lammetjes in de wei, hou jij ook van de Lente

De zelfmakers in het PaperCloud Magazine zijn niet heel moeilijk om te maken, er zitten 1 of 2 projecten bij die wat meer denk- knutselwerk nodig hebben, maar dan heb je ook echt een eyecatcher in huis, zoals o.a. de 3D kuikens! Ze zijn te schattig en te lief om niet te maken (zie cover PaperCloud Magazine). Als je geen zin hebt in zelfmaken laat dan je creativiteit los op de kleurplaten of staar naar de zoekplaten of je iets verstopt ziet of speel het memory spel met bijpassend doosje. Jah, die moet je dan wel `even` in elkaar zetten.

Kom ik neem je mee..





Je ziet een gedeelte van een zoekplaat met super schattige lieve kuikentjes, oh, zoo lief! Ik wordt alleen al blij van dit plaatje. Leuk idee om dit plaatje in te lijsten voor op `n kinderkamer. En wat dacht je van de kleurplaat- kaarten, geweldig toch?! Ik maak nog steeds graag kaarten, vooral foto-kaarten, dit vind ik ook leuk om te doen. Eerst mooi inkleuren en daarna iemand blij maken met een zelfgemaakte kaart. Kleuren is momenteel helemaal hip, dus aan de keukentafel of strakjes lekker naar buiten en aan de gang!


Ik ben dol op spelletjes (en winnen), je raad vast wel dat het memory spelletje er bij mij gelijk uitspatte om te maken, niet alleen het spelletje sprak me aan, ook de geweldige afbeeldingen van echte Lente beestjes en dingen. Zo leuk! De kaartjes heb ik uitgesneden, helaas zijn de afbeeldingen niet op karton afgedrukt, daarvoor adviseer ik om de kaarten na het uitsnijden te lamineren zodat ze wel stevig zijn. Persoonlijk vind ik dat wat fijner spelen en zeker voor kinderen is dat makkelijker een steviger kaartje omdraaien. Naast het spelletje memory hoort er ook een bijpassend doosje bij die ik ook gebruikt heb, wel net zo makkelijk om op te bergen. Het doosje is wel een puzzeltje, maar als je goed op let lukt het je vast! Ik heb er een super gezellig en leuk spelletje bij!


Ik ben super enthousiast geworden van het PaperCloud Magazine boordevol prachtige projecten. Wist je trouwens dat het PaperCloud Magazine wel 104 pagina`s telt, je kunt wel na gaan dat het dus echt een feestje is om dit magazine te score. Klik HIER! om het PaperCloud Magazine te bestellen en weet je wat zo leuk is, ik mag één PaperCloud Magazine Lente t.w.v. 12,95 weggeven! Wil je dit magazine winnen, laat dan een reactie onder dit blogbericht achter dat je mee doet! Mee doen kan tot 12 april en op dv 13 april maak ik de winnaar hier op het blog bekend! 

Fijne dag!

Lieve-Groetjes,
Verie

Dit blogbericht is gesponsord door PaperCloud Magazine!

8 opmerkingen:

  1. Wat leuk zo'n Givenchy away Heerlijk de lente

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Give a way lang leve woord herkenning 🀣

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik doe ook graag mee, het magazine ziet er fleurig uit!
    Groetjes,
    Willemijn (een stille meelezer)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Vrolijke kleurrijke post voor jou doen. Gezellig hoor. Mooie foto's en verhaal. Ik doe graag mee. Groet

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi..ik vat het op als een compliment, want het is inderdaad buiten mijn confort-zone en kan ik kan je vertellen dat als ik nu naar dit blogbericht kijk ik het ook een beetje hefffiieee vind, maar goed! Het Magazine is de moeite waard om gedeeld te worden en daar doe ik het voor! :) Dankjewel en leuk dat je mee doet! Liefs

      Verwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat!