vrijdag 9 maart 2018

♡ CROCHET: Ibiza Omslagdoek byClaire,..


Weet je nog dat ik aanwezig mocht zijn op de KreaDoe 2017 als Blogger?! Ik mocht verschillende workshops volgen en ook had ik ruim de tijd om heerlijk te shoppen en inspiratie op te doen. Klik HIER! als je het blogbericht van de KreaDoe 2017 nog even wilt terug lezen of als je benieuwd ben welke workshops ik volgde. Het shoppen ging super, hihi..ik scoorde namelijk o.a. het prachtige boek byClaire Fashion van Claire Boeter. Dit boek stond op mijn lijstje nadat ik een geweldig gave Stippentas voorbij had zien komen op Claire`s blog. Ik was verliefd en nog steeds, want de Stippentas is af en kun je bewonderen op mijn Instagram-account, klik HIER

Nadat Kerst en Oud&Nieuw voorbij waren en ik niet meer zoveel gehaakt had, begon het weer te kriebelen. Op IG kwam een prachtige versie van de Ibiza Omslagdoek voorbij en jah, ik was om, dat moest het worden in echte `veer`-kleurtjes! Bij het bestellen van de bwolletjes ging het al snel mis, want ipv van donkerblauw bestelde ik ROZE, oeps, jah echt! Zo in de Winter kan ik erg behoefte hebben aan KLEUR, dus ik dacht laat ik de franjes roze maken. Nadat de Ibiza Omslagdoek meer en meer vorm kreeg en op het einde liep,  twijfelde ik, want eigenlijk vond ik zelf roze helemaal er niet bij passen. Manlief werd erbij geroepen en hij haakte ;) de knoop door, het werd donkerblauw, dat is een echt `veer`-kleurtje!

Kom ik laat je zien hoe het verder ging..



De Ibiza Omslagdoek is gehaakt met Yarn.and.colors. garen in de kleuren (80)Eucalyptus, (79)Aventurine en (59)Dark Blue. Het is een heerlijk project, wel even goed lezen voordat je aan de gang gaat, maar met het overzichtelijk uitgetekende patroon in het boek kwam ik een heel eind. Ik vind uitgetekende patronen echt een uitkomst, soms snap ik namelijk niet zo goed wat er bedoeld wordt en als ik dan de tekening zie, denk ik, oh dat, zeg dat dan gewoon! ;) Beelddenker! :)

De Ibiza Omslagdoek heb ik gezellig als sfeermaker op onze slaapkamer aan het kapstokje onder de spiegel gehangen. Dit kapstokje styled ik per seizoen, ik had zo`n zin in de Lente, dat ik er al een Lente-sfeertje aan opgehangen heb. Een luchtig wit blousje, een fris groen plantje. Over dit plantje gesproken, deze staat ook beneden in de vensterbank en daar ontdekte ik een stek. Ik heb deze eruit gehaald en in pot gezet (er zaten namelijk al verschillende worteltjes aan) en ik ben super benieuwd of dit aan gaat slaan. Het bordje wat ik erbij gehangen heb vind ik heel leuk, de tekst!

Hieronder laat ik je zien welke feed`s ik plaatste op mijn Instagram-account, zo kun je zien dat de Ibiza Omslagdoek steeds meer vorm kreeg en hoe het proces gegaan is. Deze foto`s vind ik overigens erg leuk om te maken. En jah, met het roze bwolletje, dus de maand Januari was een beetje in het roze gedompeld! ;)


Van de KreaDoe 2017 maakte ik een vlog, en wel de eerste vlog van Vestywo, ben je benieuwd, klik dan snel HIER! en bewonder! Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal en als je het `belletje` aan klikt dan krijg je als eerste bericht als ik een nieuw video online plaats.

Ik ben benieuwd wat je van mijn versie van de Ibiza Omslagdoek vind, laat je het weten in een reactie hieronder? En wil je nou zelf ook aan de slag met dit leuke patroon of één van de andere toffe patronen uit het boek, klik dan HIER! en scoor het boek! Het patroon van de Ibiza Omslagdoek staat op blz. 90-96.

Fijne dag!

Lieve-Groetjes,
Verie

Dit blogbericht is NIET gesponsord!

4 opmerkingen:

  1. Wat een leuke omslagdoek!
    Leuke kleuren ook, dat zijn mijn favorieten :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel en wat leuk dat dit ook jou favoriete kleuren zijn! Liefs

      Verwijderen
  2. Wat een mooie sjaal, de kleur is echt prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat!