vrijdag 12 januari 2018

♡ RIVIERA MAISON: Pure Spa Resort Collection,..


Eindelijk kan en mag ik je dan vertellen over de nieuwe Collection van Riviera Maison. Vorig jaar, eind December, mocht ik op het super gezellige feestje komen van Riviera Maison X Furnlovers, weet je het nog? Ik schreef er een blogbericht over, gemist? Klik dan HIER! en lees het blogbericht nog eens door. We mochten de nieuwe Collection oa bewonderen en dat liet ik mij natuurlijk geen 2x zeggen en wat is ze weer mooi. Zoals je in mijn vlog, die ik maakte over het event bij Riviera Maison X Furnlovers, klik HIER! als je deze gemist hebt, al vertelde dat ik één Collection echt het mooiste vind, helemaal mijn style! Heel veel groen-tinten zijn erin verwerkt en de styling past precies in ons huisje, zo mooi!

Ik vertel je in dit blogbericht over de `Pure Spa Resort` Collection. Bij deze nieuwe Collection neem je even een momentje voor jezelf en ontspan je in de spa van het hotel, zwem je een paar baantjes in het zwembad, spoel je jezelf af onder de bamboe-douche en sluit je de dag af met een heerlijke cocktail op het relaxe bamboe-day-bed. Voel je het, echt een Collection om helemaal tot jezelf te komen en even lekker weg te dromen, nou dat is voor mij niet zo moeilijk.

Kom we dromen even verder..




Met de Pure Spa Resort Collection leef je in harmonie met de natuur. De Collection zit boordevol natuurlijke katoenstoffen met linnenlook, tropische printen met bananenbladeren en een prachtig geperforeerd suède patroon. Denk aan tinten in taupe en aloëgroen gecombineerd met zwart en wit, die de natuurlijke uitstraling benadrukken. 

De beelden hierboven geven weer hoe je de nieuwe Collection kunt toevoegen en stylen in je eigen huis. Niet in alle winkels is het goed te zien waar je nou precies dat super leuke scootertje plaatst of die gave grote bananenblad-kussen. Met deze beelden hoop ik je een beeld te geven hoe je dit thuis ook kan omtoveren tot een ware hotel/spa sfeer zodat je al snel de neiging krijgt om te relaxen en heerlijk te dagdromen. We gaan de goede tijd weer in met zo nu en dan een zonnestraaltje, dus, dat moet goed komen. 
De styling op de tafels vind ik geweldig, zoals je hierboven kunt zien op de eettafel. Persoonlijk houd ik er niet van om veel neer te zetten, toch op deze tafel staat er veel, maar door gebruik te maken van dienbladen voelt het niet als `veel` aan. De combinatie rotan, terracotta en cactus, vind ik een stoere-uitstraling geven, maar ook zeker een rustgevend gevoel komt bij mij naar boven. 

Het behang die je op de wanden ziet is ook nieuw en is in verschillende kleuren te verkrijgen. Ik vind de donkergroene versie het mooiste, een warme kleur. Over behangen gesproken, binnenkort komt er een leuke DIY met behang, ik hoop hiervan weer een DIY-videoclipje van te maken. 


De plank bovenaan het dressoir gaf me inspiratie-kriebels, voor boven de bank of ook bij ons boven het dressoir. Dat is wat ik ook doe bij het hoofdkantoor van Riviera Maison, heel veel inspiratie op doen voor in ons eigen huisje. Ik houd ervan om het gezellig te maken. 
Oh, en zie je het boek hierboven op beeld, dat is ook een favoriet van mij, hoe leuk. Een rotan boek waarin je bijvoorbeeld je boek stylisch kan verstoppen! Ik vind vaak de cover van mijn gelezen boeken niet echt interieur-waardig, maar als je je boek in dit prachtige boek stopt is niemand die dat ziet. Of je leesbril erin, wat lekkers, ik heb al ideeën!

Het beeld waarmee ik begon is echt mijn favoriet, het day-bed van rotan en bamboe. Ik vind ze echt zo mooi, jammer dat we nog geen overkapping of iets hebben, want zou het sunde vinden als zoiets moois snel lelijk wordt door de regen/wind. Ik heb genoeg ideeën opgedaan met deze nieuwe Pure Spa Resort Collection. Ben je ook geïnspireerd, neem dan HIER! een kijkje!

Vind je het leuk om de vlog hier op het blog terug te kijken, kijk dan hieronder, ik plaats h`m voor t gemak nog even in dit blogbericht. Duimpje omhoog als je dit video-clipje leuk vind en ik zou het heel leuk vinden als je op mijn kanaal abonneert, geheel GRATIS en klik het belletje aan zodat je als eerste op de hoogte bent van mijn nieuwe video-clipjes.


Afgelopen week kon je de VIP Night kaarten bestellen via de site van Riviera Maison, ik had het heel leuk gevonden als ik hier de link kon plaatsen. Helaas zijn ze allemaal uitverkocht, wil je er toch graag bij zijn, op verschillende RM-fan-pagina`s komt er nogal eens voorbij dat iemand de kaartjes online te koop aanbied. Klik HIER!, HIER! en HIER! waar ik het wel eens gezien hebt en uiteraard voor inspiratie van Riviera Maison! Ennuh, Manlief en ik hopen er ook weer bij te zien, zien we jou daar?!

Fijne dag!

Lieve-Groetjes,
Verie

Dit blogbericht is DEELS gesponsord!.

4 opmerkingen:

  1. weer een mooie blog gemaakt met prachtige foto's!
    ga straks op mijn gemak je flog kijken!
    zo heb je weer zin in de lichte kleurtjes van het voorjaar!
    groetjes Esther

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel! Helemaal leuk en veel kijkplezier (inmiddels zul je de vlog al bekeken hebben!) Nou hé, ik krijg er ook echt zin in, vanmorgen met boodschappen doen alvast tulpjes mee genomen! Fijne dag!

      Verwijderen
  2. heel mooi gedaan , tijd om plaats te maken voor het voorjaar groetjes Linda

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel en jah, dat kunnen ze goed bij RM! Inderdaad, heerlijk het voorjaar in huis halen!

      Verwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat!