vrijdag 1 december 2017

♡ TRIP: Crochetparty, Crochet Addict Kerst Special,..


Afgelopen zaterdag mocht ik aanwezig zijn op een super leuk en gezellig haakfeestje, de Kerst Special van Crochet Addict Party`s! Frederika en Mabel vormen al een poosje een duo als het gaat om crochet-parties, zoals ze hun eigen `bedrijfje` ook wel noemen. Deze toffe haakfeestjes zag ik al een paar keer voorbij komen en steeds dacht ik, zal ik gaan, deze keer had ik mezelf opgegeven en wachtte ik vol ongeduld af of ik gekozen zou zijn om te komen. En ja hoor, eindelijk het e-mailtje dat ik samen met nog veel meer haak-vriendinnetjes werd verwacht op zaterdag, 25 november bij Fruittuin Verbeek in Oldebroek. Alleen het plaatsje Oldebroek is al een dingetje om voor terug te komen, wat is het daar mooi zeg. In de Lente/Zomer is het vast nog mooier, een prachtig plekje om te wandelen en fietsen, staat genoteerd op mijn lijstje. 
Omdat ik bang was iets te vergeten voor dit gezellige haakfeestje, tekende en schreef ik alles op in mijn BulletJournal. Dit is voor mij ook een uitlaatklep, ik schreef op wat ik wilde maken voor Frederika en Mabel als presentje en gewoon wat gezellige dingetjes die ik echt niet vergeten kon. Heerlijk vind ik dit om te doen. Lekker geordend!
Op het plaatje hierboven zie je de mok met een gehaakt jasje en een schattig plantje, deze maakte ik voor Mabel, in haar kleurtjes. Voor Frederika maakte ik net zoiets en dan in haar kleurtjes.
Er werd ons gevraagd om ons mooiste, afgeronde project mee te nemen waar we best trots op waren. Ik hoefde daarvoor niet lang na te denken. Ik ben namelijk best een beetje trots op mijn eigen CAL, namelijk de Sunshine Flower CAL2017. Ik ben benieuwd of er nog zijn die eraan haken of al klaar zijn. Gebruik de #sunshineflowercal2017 en ik kom je project bewonderen. 

Bij Fruittuin Verbeek aangekomen was ik niet de eerste, langzaamaan druppelde er heel wat haak-vriendinnetjes binnen. Best vreemd als je elkaar zo voor het eerst ziet, het lijkt namelijk of je elkaar al een heel poos kent, echt super gezellig!

Kom ik neem je verder mee..




Bij binnenkomst stonden er prachtige tafels en bij elk plekje lag een grote bol wol met een patroontje (hierover later meer). Langs de wand stonden hoge tafels waarop koffie/thee gepresenteerd stond en een heerlijk Kerst-brood met spijs, mjammie, zo lekker! Voor dit haakfeestje heb ik ongeveer 3-kwartier in de auto gezeten, niet echt heel lang, maar toch had ik best trek, lekker trek, zeg maar! ;)

Nadat alle haak-vriendinnetjes binnen waren en een plekje gevonden hadden deden Mabel en Frederika het welkoms-woord. Ze vertelde dat ze een prachtige Kerst-deken ontworpen hadden, voor het patroon, klik HIER! en een Kerst-sok, klik HIER! voor het patroon. En speciaal voor ons hebben ze een hanger uitgewerkt in de vorm van een ster of hart, klik HIER! voor het patroon. Je mocht zelf kiezen. Nou, wat denk je dat ik gekozen heb?! Hihi..als echt fan van hartjes, het hartje natuurlijk. Hieronder zie je de boom waar de sterrenhangers en hartjeshangers in hingen. Heel sfeervol en zie je de cadeautjes onder de boom, daar vertel ik je zo nog over, zo leuk!


Zie je mij haken, hihi, de foto is gemaakt door @jolandaroossien en stond bij de IG-Stories van @puurhilda. Zoals je ziet ben ik lekker ingespannen bezig en is het om mij heen reuze gezellig. Aan mijn tafeltje zaten van links naar rechts @malein_dijkstra, @hipjuffertje, @puurmarja, @freubelloes@sofiameel en de bovenste twee namen. Er waren heel wat haak-vriendinnetjes en ik kan ze niet allemaal noemen, maar neem een kijkje op de #haakfeestmetcrochetaddict of #crochetaddictschristmasspecial en je ziet heel wat prachtige plaatjes voorbij komen.

Nadat we heerlijk gehaakt hadden en super veel gekletst was het tijd voor de lunch. Ondertussen mocht je ook in het winkeltje van Fruittuin Verbeek snuffelen. Een prachtig winkeltje met snuisteren voor in huis en groente, fruit en nog veel meer producten. Heel mooi en eigenlijk helemaal niet goed voor je portemonnee, hihi! Er werd heel goed geshopt!
De lunch werd geheel verzorgd door Fruittuin Verbeek en het was zo lekker, echt genieten!


Zoals je ziet nam ik lekker een bolletje gezond met een beker melk, ook nam ik nog een pastei-tje en een manderijntje, mmm..als ik er nog aan denk, krijg ik gelijk weer trek! ;)

Ondertussen kletste we door en zo nu en dan nog even een toertje om de hartjeshanger af te krijgen, tussendoor haakte ik ook nog een ster, toch wel leuk eens wat anders haken.

Weetje nog de cadeautjes die onder de boom lagen?! Nou daar begon het feest, iedereen kreeg een nummertje en op elk cadeautje stond ook een nummertje. Frederika riep welk nummer en hoppaaaa, Veer had een cadeautje te pakken. Het cadeautje was gesponsord door HipJuffertje. Even snel een plaatje schieten en open maken, een prachtige project-bag. Super handig om een project in te bewaren en dat doe je dan ook nog eens heel stylish! :) Ik mocht nog even poseren op de foto voor Mabel, wie weet heb je de foto al voorbij zien komen op haar IG?! Hihi..hou ik helemaal niet zo van, maar goed, voor een goed doel! Even vanaf hier, nogmaals dank HipJuffertje, heel blij mee!


En je dacht maybe dat dit het was, nee echt niet. Bij het naar huis gaan stonden Frederika en Mabel klaar met voor ons allemaal een echt Kerst-pakket. Wauw, wat werden we en wat zijn we verwend. In het Kerstpakket zat een Magazine van Landleven, garen van Durable om de Kerst-sok te haken, een grote bol van Yarn.and.Colors., een bolletje glitters van byClaire, een pakketje van Leuke Lintjes, een labeltje van Threedp, een armbandje van Sook Pieces en je ziet mijn gewonnen projectbag erbij staan hieronder.


Ook werd er gevraagd van ons of we een naambadge wilde maken, ik haakte een sneeuwvlokje na het patroon van byClaire klik HIER! voor het patroon, en bevestigde daarop een leren label met mijn blognaam vanMez11, kleine letterkraaltjes met mijn naam maakte het naambadge af. Op mijn zelfgemaakte col van de #winterwarmecal van de Kreafabriek stond het super leuk! 

Ik zie terug op een fantastische dag en wie weet (i hope so) kan ik de volgende keer er weer bij zijn. Lijkt jou dit ook erg leuk en kan je haken, volg dan Crochet Parties op FB, klik HIER! en/of op IG, klik HIER! en wie weet kan je daar de volgende keer ook bij zijn. Zodra er meer bekend is over en nieuwe party wordt dat daar bekend, je kunt je dan t.z.t. inschrijven en je hoort na een aantal dagen of je uitgekozen bent. Wie weet zien we elkaar t.z.t. op een haakparty! :)


Fijne dag!

Lieve-Groetjes,
Verie

www.crochetparties.nl
Dit blogbericht is DEELS gesponsord door Crochet Parties!

12 opmerkingen:

  1. Lieve Verie,

    Wat heb je een prachtige blog geschreven over ons feest!! Ik vond het ontzettend gezellig én leuk dat je er deze editie bij was!! Zo leuk elkaar na die lange tijd online nu ook offline eens gezien en gesproken te hebben! We hadden een heerlijk kerstfeest met elkaar!!

    Bedankt voor je mooie blog!

    Liefs,

    Mabel
    @happinesswithyarn
    www.happinesswithyarn.com

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat een lieve woorden ook hier op mijn blog. Inderdaad erg leuk om elkaar in het `eggie` te ontmoeten. Liefs

      Verwijderen
  2. Wat een gewéldig blog heb je geschreven lieve Verie! Dank je wel daarvoor! Ik ben blij dat je zo genoten hebt. Ik vond het erg leuk om je nu eens "live" te ontmoeten.

    Veel liefs,
    Frederika

    @frederikacreates
    www.frederikacreates.com

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel voor deze lieve woorden, zeker helemaal leuk om elkaar `live` te ontmoeten, eindelijk eens van gekomen. Liefs

      Verwijderen
  3. Wat een heel verhaal zeg!
    je hebt echt een leuke dag gehad zo met elkaar!
    En ook mooie dingen gehad erg Leuk.
    geniet van al die mooie dingen!
    groetjes Esther


    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Verie,
    Wat een leuk verhaal heb je over de gezellige dag geschreven. En wat hadden we een gezellige tafel hè.
    Groetjes, Marja

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuke blogpost heb je geschreven over het haakfeest. Het was een heerlijke dag he? Zo leuk om met allemaal Instagrammers bij elkaar te zijn. Ik heb genoten van de dag. Fijn weekend! Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel voor je reactie, Ingrid! Het was inderdaad een super dag, zo leuk om nog eens op terug te kijken! :)

      Verwijderen
  6. Wat een super blog om te lezen en even terug te gaan naar de o zoooo ontzettende gezellige en leuke middag.
    Vond het leuk om je te leren kennen. En ga zeker met van jou blogs volgen.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat!