vrijdag 6 oktober 2017

♡ VTwonen&designBeurs 2017 & Uitslag Give-Away,..


Afgelopen woensdag zijn Manlief en ik naar de VTwonen&designBeurs geweest in de RAI Amsterdam. We waren er nog niet eerder geweest, door alle mooie plaatjes en praatjes wilde ik er toch eens geweest zijn. Zou ik er inspiratie vandaan kunnen halen en is het onze stijl? Met deze vragen en heel nieuwsgierig zijn we gegaan. Het was een regen- stormachtige dag dus..woonshoppen/kijken is dan een goed idee. En dat het een goed idee is om een keertje te gaan kijken bij de VTwonen&designBeurs kan ik nu ook zeggen, we kunnen erover meepraten. ;)



In de Ariadne atHome stond het aangegeven dat ze aanwezig zouden zijn en daar wilde ik als eerste naar toe om te zien hoe ze de stand hadden gestyled. Dat viel zeker niet tegen, het huiskamer-hoekje was sfeervol gestyled met prachtige bloemen. Je kon meedoen met een win-actie als je de #indebloemetjesbijathome gebruikte, dit heb ik ook gedaan. Helaas waren de foto`s die ik maakte in de stand van Ariadne atHome erg gelig, bijzonder, doordat dat rest van de foto`s wel normaal van kleur zijn, zou dit komen door het kleur/lichtgebruik (tips zijn welkom hoe ik dit kan verhelpen de volgende keer). 

Wat me ook opviel is dat ik een bepaalde smaak heb en niet alles meer mooi vind, nu denk je vast, ja duhu..dat heeft toch iedereen?! Ik moet eerlijk bekennen dat ik het soms best lastig omschrijven vind hoe mijn woon-smaak-style is, daar ben ik op de woonbeurs toch wel aardig achter gekomen. Manlief vond de stand van WonenLandelijkeStyle heel mooi, ik ook, maar ook te sober en daar bedoel ik mee, te donker-kleurgebruik. Wel door het gebruik van natuurlijke materialen vind ik de style mooi en het grootse wat gebruikt was, geen kleine tierelantijn, groot en stoer. Hieronder zie je wat sfeerbeelden hoe de stand eruit zag.


En hieronder nog wat sfeerbeelden van het Ariadne atHome huis/atelier/stand. Het was echt zo mooi, hier wilde ik steeds even langs lopen om weer wat nieuws te ontdekken en ja, om inspiratie op te doen. Ik kocht namelijk (met korting vanuit de Ariadne atHome) de `Happy Zelfmakers` met wel 110 zelfmakers die te maken zijn voor een bepaald seizoen. Oh, en ik heb toch al heel veel leuks gezien om te gaan maken. Wat ik ook veel zag op de beurs is de kleur geel, okergeel, echt een kleur die je veel terug gaat zien komen in het wonen, ik ben mezelf nog steeds aan het afvragen of ik dit mooi vind. Wat vind jij van de kleur geel, okergeel in je interieur?


Zoals je hierboven ziet is Ariadne atHome ook nog veel op Brocante gericht en dat is echt niet meer waar ik van houd, door het verhaal erachter wordt ik een beetje treurig, of denk ik dan maybe te diep na over het verhaal erachter, hihi..zou kunnen! :)

Mijn volgende favoriet waren twee kleine woon-accessoires-standjes, waarvan ik van één geen foto`s genomen heb, maar wel heel veel inspiratie opgedaan heb. byZenz, echt een aanrader als je van Scandinavische, natuurlijke sfeermakers houd.

Hieronder in beeld DEENS.nl een standje boordevol accessoires in Scandinavische-styling. Luchtig en strak met toch een warme uitstraling en dat is waar ik de laatste tijd zo op val. Het Scandinavische van hout, natuurlijke materialen, witte muren met hier en daar een strak, zwart detail. Ik vind de plankjes zo tof, zoals je op het beeld kunt zien, met een leren riempje als ophang-systeem. En de plantjes, jaha..ze hadden toch leuke plantjes op de beurs, mijn handen kriebelde en jeukte, maar ik kwam om inspiratie op te doen, niet om te shoppen! ;) 


Oja, en ik liep warempel Riviera Maison styling tegen het lijf, daar moest natuurlijk een plaatje van gemaakt worden en de styling, geweldig met lekker veel kussens op bed, ik houd daar zo van! De stand was van Swiss Sense, gelijk even reclame maken! ;) Jammer dat Riviera Maison geen standje had, dan was ik daar gebleven denk ik! 

En dan mijn grote favoriet, het VTwonen huis, helemaal mooi gestyled met nieuwe en bestaande items. Hier werd ik echt vrolijk van en samen met mij heel veel meer, want het was druk. Ik maak graag foto`s waar je niemand op ziet, oftwel dat probeer ik, volgens mij is het aardig gelukt. Kom en kijk fijn mee!


Om het al even te verklappen, ben ik bezig om onze werkkamer op te ruimen en opnieuw te stylen. De werkkamer heeft al verschillende stylingen gehad, nu gaan we naar een heel Scandinavische, Urban Jungle look werkkamer met een Landelijk tintje. Dit zijn gelijk de stylen die bij ons passen qua interieur ben ik achter gekomen. Urban Jungle is ook een nieuwe style die je veel ziet met lekker veel groen in huis. Daar passen mijn nieuwe plantjes heel goed bij, wist je dat ik zelf ook aan het stekken geslagen ben, hihi..het is zo leuk om groene vingers te hebben. :)
Terug naar het VTwonen huis, waar ik geïnspireerd werd door de DIY, zoals de kop en schotels hangend aan een ijzer rek en de posterboekjes, super leuk idee. De keuken, heel natuurlijk en het tasje (i love bags) gemaakt van kleine ijzerdraadjes (volgens mij) moest ik gewoon fotograferen. En zie je de gemaakte vormpjes van ijzerdraad, ook al zo`n leuk idee!

VT Wonen heeft een leuk tour gemaakt in 360*, klik HIER! om het VT Wonen huis online te bekijken, echt heel tof gedaan!


Als echte DIY-fan was deze stand van Blogster CloClo een zeer inspirerende plek. Bijna alles was zelf gemaakt en er stonden 3 stoere mannen om je te helpen met een leuke DIY. Blogster CloClo maakte nog even een praatje, super lief en leuke vrouw en ja ik wilde aan de slag. Zie je de bakken aan het plafon hangen, die zijn toch te leuk, en het houdertje op tafel met de vaasjes erin, ook al zo leuk. Bij thuiskomst gelijk het blog opgezocht van CloClo en jawel, daar wil je als DIY-fan echt volgster van worden. Ook benieuwd, klik op bovenstaande link om een kijkje te nemen.

Een poosje terug las ik in de `VTwonen Loves Sharing` het interview met beelden van BintiHome, door het gebruik van zachte kleuren, veel wit en hout, was ik nieuwsgierig geworden naar haar blog. Op haar blog aangekomen, kon ik bijna niet meer stoppen met kijken, alles klopt en past bij elkaar op een geweldige manier. Ook Binti, oftwel Souraya, ben ik gaan volgen. Op de beurs heeft Souraya de stand bij Flexa gestyled met oa de nieuwe woonkleur Heart Wood. Ook hier was de styling weer geweldig mooi om te zien, nog een klein kamertje heb ik ook gefotografeerd die gestyled was door Souraya


Wat vind je van de nieuwe woonkleur? Persoonlijk vind ik het te roze (licht er heel erg aan met welke tegen-hangende kleur je het gebruikt, ben ik wel achter) en ga ik de kleur (denk ik) niet gebruiken in huis. Zie je de hangende plant in het hoekje op de plank, zoiets zou ik ook graag nog willen, een hangend plantje, hihi! :)

En ja, mijn laatste favorietje heb ik al echt heel veel voorbij zien komen, maar dat kan ook niet anders want ze is echt heel leuk en mooi. De Karwei-stand, helemaal gestyled met DIY-items en dan krijg je toch zin om aan de gang te gaan. Bij ons zit er een Karwei in de buurt en ik vind het een feestje om er lekker te neuzen voor DIY, met onderstaande ideeën en een boekje met de nieuwste wooncollectie moet dat helemaal goed gaan komen.  


Het pallet-bed, geweldig toch, het is dat ik net ons bed helemaal gedaan heb, klik HIER! om het resultaat te bekijken, anders wist ik het wel! En het hoekje als kaptafel, met een prachtige spiegel en het rek voor je kleding, ik ben verliefd! Op naar de Karwei! ;)

Daarnaast vond ik de stand van Loods5 ook gezellig, geen toonbare beelden bij gemaakt. :) Dit waren mijn favoriete van de VTwonen&designBeurs 2017, echt heel veel inspiratie op gedaan en weer nieuwe webshopjes ontdekt. Super leuk allemaal. Ben je ook naar de VTwonen&designBeurs geweest of ga je nog? Ik ben benieuwd wat je ervan vind/vond!

__________________________________________________

En dan nu de uitslag van de Give-Away, wat deden er veel mee. Ik vond het echt heel moeilijk om er een naam uit te halen. Helaas kan er maar 1 de winnaar zijn en ik heb gekozen voor;
van harte gefeliciteerd, wil je mij een e-mail sturen (vestywo@hotail.nl) dan krijg je van mij de Give-Away-Code zodat je heerlijk kan shoppen bij Wereldkaarten.nl t.w.v. 24,95.

Fijne dag!

Lieve-Groetjes,
Verie

Dit blogbericht is DEELS gesponsord!

4 opmerkingen:

  1. Ha Verie! Ik heb je heerlijk lange blog weer met veel plezier gelezen. Wat fijn dat jullie het zo leuk hebben gehad op de beurs! Knap trouwens, om op een beurs foto's te maken waar geen mensen op staan!😉 Ik ben helemaal verliefs op die kleur okergeel, vind ik zooooo ontzettend mooi! Jullie slaapkamer ziet er trouwens ook goed uit! Weer heel veel groetjes van Marjet!🍄

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ga je een mailtje sturen Verie! Erg leuk dat ik je giveaway heb gewonnen! Dat is nog eens leuk shoppen. Ik ga later je blog lezen (eerst aan de gang met het huishouden). Ik heb getwijfeld om naar de VTwonen beurs te gaan. Leek me erg leuk, maar heb gekozen voor de breidagen in Zwolle (met een workshop macramee).

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Inmiddels heb ik je al beantwoord per e-mail, Hilde en ben je wellicht klaar met de huishoudelijke klusjes! :) Ook leuk om naar de breidagen in Zwolle te gaan en wat een leuke workshop ga je volgen! Alvast genietse!

      Verwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat!