vrijdag 20 oktober 2017

♡ TRIP: KreaDoe Nieuws & Give-Away,..


NIEUWS, NIEUWS, SPANNEND!

Eindelijk mag en kan ik je het super de super leuke nieuws vertellen!
 Ik ben uitgekozen om als Blogger op de KreaDoe te mogen komen. Ik hoop dv donderdag, 2 november as van 10.00 tot 17.00 aanwezig te zijn, waaronder ik 3 uur in de Bloggers-Room te vinden ben. Daarnaast hoop ik rond te lopen op de beurs, workshops te volgen en heel veel beeldmateriaal te maken. 

Het lijkt me erg leuk om een videoclipje te maken over deze dag, lijkt het je leuk als ik bij je langs kom, laat het me gerust weten. Ik heb al wat gezellige bekende op mijn lijstje staan, maar er kunnen nog meer gezellige mensen bij! ;) 

KreaDoe begint op woensdag, 1 november en sluit op zondag, 5 november. Elke dag is de beurs te bezoeken van 10.00 tot 17.00. Ik ben blij dat ik op de donderdag ingepland sta, op de site stond dat dit de rustige dag is, persoonlijk vind ik een beurs best heftig doordat het vaak zo druk is. Hopelijk kan ik nu extra genieten en daarbij, ik heb de hele dag, dus ik kan wel 100 rondjes lopen! ;)

Ik heb er erg veel zin in, hoe kan het ook anders, als DIY-fan. Op de site heb ik gesnuffeld wat ik ongeveer kan verwachten en dat maakt me heel nieuwsgierig. Vorig jaar ben ik voor het eerst geweest, ook dat was een feestje. Ik heb wel voorkeuren voor standjes, herkenbaar? Mijn voorkeur gaat uiteraard naar de haak/brei-standjes en daarnaast naar de DIY-materialen-standjes. Ook heb ik gezellige en leuke workshops voorbij zien komen waar ik me bij wil aansluiten als dit mogelijk is. 

En dan nu het allerleukste voor jou, ik mag maar liefst 3x2 kaartjes weggegeven om jou ook naar de beurs te laten gaan! Je hebt 3x extra kans om te winnen als je reageert zowel hieronder dit blogbericht, via Facebook en via Instagram. Lijkt het je ook zo leuk om naar de KreaDoe te gaan in Utrecht, dit mag je doen om te winnen.

Wat moet je doen om kaartjes te winnen voor de KreaDoe:
-Laat een reactie achter dat je mee doet.
Wat MAG je doen:
- Vertel waarom je naar de KreaDoe wilt.
-Vertel met wie je naar de KreaDoe wilt.
Je kunt meedoen tot donderdag, 26 oktober en vrijdag, 27 oktober maak ik de winnaars bekend op dit blog!

Wil je meer informatie over de KreaDoe, klik dan HIER! en wil je zien welke workshops je kunt volgen, klik dan HIER
Ik kijk uit naar je reactie en laat me ook gerust weten welke dag je komt, wie weet spreken we elkaar op de KreaDoe!

Fijne dag!

Lieve-Groetjes,
Verie

www.kreadoe.nl
Dit blogbericht is GESPONSORD door KreaDoe!

12 opmerkingen:

 1. De Kreadoe, daar ging ik "vroeger" elk jaar naar toe met mijn moeder. Nu ben ik er al zeker 10 jaar niet meer naar toe geweest, ik woonde vroeger vlakbij Utrecht maar woon nu in het noorden van het land. Dochter en ik gaan elk jaar naar de Handwerkbeurs in Zwolle, en morgen voor het eerst naar de Brei- en haakdagen, ook in Zwolle.
  En toevallig stelde zij vorige week voor om toch ook eens naar de Kreadoe te gaan. Dus het zou fantastisch zijn als we daar kaartjes voor winnen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat een mooie herinnering om zo samen met je moeder erheen te gaan en nu wie weet met je dochter! Leuk dat je mee doet! :)

   Verwijderen
 2. Wat leuk dat je uitgenodigd bent om als blogger op de KreaDoe te komen! Ik zie op Instagram altijd zoveel leuke berichten voorbij komen over de verschillende beurzen, maar ben er zelf nog nooit geweest. Lijkt me leuk om er ook eens naartoe te gaan. En als ik een van de gelukkige winnaars van dan zou ik mijn creatieve zusje meenemen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat een lief berichtje, Carolien. Het is erg leuk om een kijkje te komen nemen op de KreaDoe. Er is zoveel moois te ontdekken, lief dat je je zusje mee zou nemen, leuk dat je mee doet! :)

   Verwijderen
 3. Ik wil graag kans maken op kaartjes. Ik graveer zo'n vijf jaar op glas en brand teksten en figuren op hout. Daarnaast is schilderen voor mij een grote uitlaatklep. Ik ben 21 jaar en wordt vaak door vrienden niet begrepen waarom ik deze creatieve bezigheden als hobby heb. Het brengt mij vooral veel ontspanning. Het lijkt mij leuk om op de Kreadoe eindelijk mensen te ontmoeten met dezelfde passie voor creativiteit en ideeën uit te wisselen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat een leuke hobby heb je en wat vervelend dat er om je heen geen begrip voor is! Fijn dat je dan toch mee doet met de Give-Away! :)

   Verwijderen
 4. Wat ontzettend leuk! Nog nooit op de Krea Doe geweest, maar als echte DIY-er wordt dat nu wel eens hoogtijd! En jou (jullie) ontmoeten is natuurlijk ook heeeel gaaaf! Lieve groet, Babs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi..lieverd ben je ook, dankjewel Babs! Leuk dat je mee doet! :)

   Verwijderen
 5. Het lijkt me heel leuk en gezellig om samen met mijn schoonzusje naar de KreaDoe beurs te gaan. We haken allebei (al lukt het niet zoveel als dat ik graag zou willen door ons drukke gezin) en het lijkt me super om er nieuwe creatieve ideeen samen op te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ohhh wat leuk! Ik twijfel of ik naar de Krea Doe zal gaan. Aan de ene kant heb ik er heel veel zin in, aan de andere kant... Ik heb al zoveel spullen in huis. Maar ja, nieuwe inspiratie is ook héél leuk. Dus ik doe graag mee aan de win-actie. Ik ga meestal alleen naar de beurs, maar mocht ik 2 kaartjes winnen dan vraag ik een crea-vriendin die pas hier in de buurt is komen wonen mee. En donderdag zou dan helemaal leuk zijn, al weet ik niet zeker of dat lukt.
  Groetjes, Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk Marijke dat je mee doet! Ik ga ook graag alleen naar een beurs, kun je fijn om op je eigen gemakkie rond-snuffelen! :) Het is niet verplicht om op donderdag te gaan hoor, ik vind het uiteraard wel leuk! ;)

   Verwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat!