woensdag 27 september 2017

♡ Riviera Maison: Primrose Hill- & Residenza Collection,..


Afgelopen vrijdag begon de Herfst, een prachtige zonnige dag waarvan we genieten mochten. Heerlijk hoe de Herfst begonnen is, hopelijk blijft het even zo. Ook de mist die in de ochtend weer opkomt en de kou maken het tot een fijn vooruitzicht. Heel voorzichtig durf ik toch wel te zeggen dat ik ook na dit seizoen uit zie (niet denkend aan de vallende blaadjes). De prachtig gekleurde bomen, de paddenstoelen die in no-time uit de grond komen en de geur van verse spar en heide, echt fantastische. Deze geuren en kleuren heb ik vorige week zaterdag geproefd en gezien toen ik een wandeling maakte op `t Leersumse veld, echt een aanrader als je in de buurt woont. Wat is het daar mooi en heel groot. Op internet zag ik dat er ook een groot watertje moet zijn, daar wil ik ook eens gaan kijken. Maar ik dwaal helemaal af, want vandaag laat ik je de twee New Collections van Riviera Maison zien voor de Herfst. De Collections zijn al in de Stores verkrijgbaar. Ik laat je de sfeerbeelden zien die ik nam op het hoofdkantoor van Riviera Maison in Amsterdam. Vind je het leuk om de eerste Collection terug te zien, Amsterdam Loft, klik dan HIER!. Zodra ik deze beelden weer terug zie krijg ik de kriebels om het in huis ook gezellig te maken, jij ook? Kom ik neem je mee..



De eerste Collection die ik je laat zien kreeg het thema Residenza (ze staan wat door elkaar heen, de twee Collections die ik je wil laten zien, maar juist dat vind ik tof, zodat je kunt zien hoe ze ook samen te stylen zijn). Residenza, een prachtige naam uit de stad Milaan die vooral exclusiviteit en elegantie uit straalt. De inspiratiebron van Riviera Maison kwam voort uit het Urban doch Chique lifestyle.  Denk hierbij aan luxe textiel met kasjmier-look en kussens uit zachte wol en fluweel. Super tof zijn de verder-accenten in de vorm van prints en fijne borduursels. De kleurtinten die gebruikt zijn voor de prachtige Residenza Collection zijn zachte crème-tinten, vermengt met wit en een chique grijs-tint maakt het helemaal af. Beleef de schoonheid van de Italiaanse city-lifestyle met deze tijdloze Collection.


Hier en daar een vleugje goud en zie je het prachtige accessoire van het gouden blad wat aan het servet geknoopt is, geweldig toch wat een detail! Super leuk om te gebruiken voor een echt Herfst-diner. Hang een kaartje met de naam van je gast eraan of een klein cadeautje en het is helemaal af. 
Zoals je ziet fotografeer ik graag tafels met een prachtige dekking, ik ben benieuwd wat jij graag wilt terug zien als ik opnieuw naar de Riviera Maison hoop te gaan om de nieuwe Collection te fotograferen?! Wie weet kan ik daar op letten met de volgende shoot. De kleurencombinaties en het gezellig maken staat ook wel echt centraal bij Riviera Maison. Hier wordt over nagedacht en niet klakkeloos niet gezet, nee, alles is hier punctueel! Echt heel gaaf!

Het tweede thema kreeg de naam Primrose Hill, de naam klinkt stoer en kleurrijk en dat is ook wat deze Collection uitstraalt, vind ik. Primrose Hill, gelegen tussen Regent`s park en Camden, heeft de charme van een idyllische dorpje. Met slechts een paar straatjes en het hart dat wordt gevormd Regent`s park Road, is dit kleine wijkje een must go! Het ademt charme en karakter. Het straatbeeld toont een kunstig stijltje, met een toch wel chique touch. En dat is nou net dat man-achtige stijltje die deze Collection zo bijzonder en aantrekkelijk maakt. Het textiel zit boordevol gekke printjes, verwerkt in mooie doorgestikte stoffen, zoals velvet en afgewerkt met details zoals bloemen of rip pimping. 


Vooral het goud vind ik heel mooi, dat straalt al warmte uit! En de kussens met veren, snap je nu wat ik bedoelde met een Collection die met mijn naam te maken had?! Verie > veren! ;) Ik wordt ook wel vaak `Veer` genoemd, dus super toepasselijk en de details van de veren zijn goed zichtbaar. Ik wordt daar zo blij van. Er is ook een prachtig glazen stolp waarin een veer verwerkt is en waarin je bovenin een kaarsje kunt branden, echt detail, i love it!

Deze week kun je nog net meedoen met de September-Give-Away bij Riviera Maison, klik HIER! om te zien wat het is en als je nog even wacht dan kun je ook meedoen met de volgende Give-Away`s (zie hiervoor ook bovenstaande link). Wat ga jij shoppen?

En vergeet je niet om nog te shoppen bij Imakin, tot as zaterdag, 30 september krijg je 10% korting op je aankoop met de kortingscode `vestywo`. De Herfst is begonnen en dat is meer tijd om lekker binnen aan de slag te gaan. Imakin heeft ook weer wat nieuwe DIY`s online staan en zaterdag, 30 september een super gaaf feestje helemaal in DIY`s sferen. Voor meer informatie hierover klik HIER! en om lekker te gaan shoppen voor een tof DIY`s pakket, klik dan HIER! doen hoor! :)

Fijne dag!

Lieve-Groetjes,
Verie

Dit blogbericht is DEELS gesponsord door Riviera Maison!

6 opmerkingen:

  1. je hebt er weer een mooie blog van gemaakt,
    alleen jou letters zijn zo licht ,vrij moeilijk te lezen enne ik heb al een leesbril!
    Ff genieten van die mooie sfeer...
    groetjes Esther

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Waarschijnlijk staat de `helderheid` op je pc op heel licht, aangezien de letterkleur donkergrijs is! Dankjewel voor je compliment, Esther!

      Verwijderen
  2. Leuk om je blog te lezen. Sjiek altijd he je hebt mooie foto's gemaakt. Groetjes Mirjam

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel, Mirjam! Riviera Maison is chique met een landelijke, industriële loft touch! :)

      Verwijderen
  3. Ik geniet nu al van de herfst en word helemaal blij van je foto's! Dat gouden bestek, prachtig! Als ik volgende keer in de Intratuin ben, ga ik kijken of ze dat daar ook verkopen. Ik zie al een prachtig gedekte kersttafel voor me (of loop ik nu een beetje op de zaken vooruit ;-)). Dat glitterblaadje is ook een leuk idee!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Helemaal niet, leuk om je enthousiaste reactie te lezen! Daar wordt ik blij van! :) Ik hoop dat ze het hebben bij de Intratuin, laat je me eens zien hoe je Kerst-tafel geworden is?! ;) :)

      Verwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat!