vrijdag 11 augustus 2017

♡ Sunshine Flower CAL2017 Sierrand & uitslag Give-Away,..


En daar ben ik weer terug van een heerlijke ZOMERvakantie, wat hebben we genoten en we zijn uitgerust EN hebben nieuwe energie voor vele mooie avonturen mogen ontvangen.
De Sunshine Flower CAL2017 is ten einde, een project waar ik heel erg naar uitgekeken had en wat (vind ik) een prachtig resultaat geboekt heeft.
Via Facebook en Instagram deden verschillende mee en kreeg ik een kijkje bij hun Sunshine Flower CAL2017-project, wat ik enorm waardeer en erg leuk vind.
Vind je het ook leuk om deze projecten te bewonderen, ga dan naar Facebook of Instagram en typ bij `zoeken` de #sunshineflowercal2017 in en bewonder!
Vandaag het laatste deel met de sierrand, een sierrand waar je vrolijk van wordt met de kleine schattige tuitjes aan de buitenzijde, ik heb namelijk alleen de kortste kanten een sierrand gegeven met tuitjes en de lange zijde alleen de rechte sierrand.
Ook hier kan je zelf beslissen wat je mooi vind en wie weet vind jij een randje met vaste mooi, doe je ding, het is jou project en maak er wat moois mee.

Hieronder het patroon laat ik weten wie er gewonnen heeft met de Give-Away, dus..lees fijn verder!
De bloemen die ik gebruikte voor de `shoot` heb ik zelf geplukt bij Pluktuin Stoutenburg in Stoutenburg, vorige week liep ik samen met Vriendinlief het Stoutenburgse-Klompenpad en we kwamen er langs, met een munt-thee-tje en een worteltaartje achter onze kiezen hebben we allebei een pracht boeket geplukt.Patroon 5 Sierrand:

Toer 1: Steek met de haaknaald in de hoek in en haak 3 losse, haak 2 stokjes, 2 losse, 3 stokjes in dezelfde opening, herhaal in elke opening, haak 3 stokjes, in de hoeken haak je 3 stokjes, 2 losse, 3 stokjes.
Toer 2: Steek met de haaknaald in de hoek in en haak met white 3 losse, neem de draad weer mee achter de volgende stokjes, haak 2 stokjes, haak een vaste in dezelfde opening.
In de volgende openingen haak je steeds, 1 vaste, 1 stokje, 1 dubbelstokje (dit doe je door i.p.v. 1x het draad om de haaknaald heen te slaan zoals bij een stokje, 2x het draad om de haaknaald heen te slaan en 3x door 2 lusjes op je haaknaald te halen), 1 stokje, 1 vaste.
Bij de laatste opening haak je 1 vaste, 3 stokjes en hecht je af.

TIP: Bekijk het videoclipje hieronder om te zien hoe ik te werk ging.
Voor deel 5 heb je 3 weken de tijd, vrijdag, 1 september stopt de Sunshine Flower CAL2017 officieel, de CAL blijft online staan dus je kunt nog steeds aansluiten of op een later moment aan de slag gaan.

Ik ben zo benieuwd naar jou versie van de Sunshine Flower CAL2017 en ik ga je echt missen nu we niet meer samen op werken, daarom heb ik bedacht (als alles goed mag gaan) om elk jaar een CAL te verzinnen, het enen jaar in de zomer (zoals nu) en het andere jaar in de winter (winter 2018/19) en niet alleen op haak-gebied, maar ook op DIY-gebied.
Het samen gezellig (online) bezig zijn vind ik super leuk en de resultaten wordt ik blij van!

Jahaa..en dan nu de uitslag van de Give-Away!
Ik heb gekozen voor diegene die begonnen zijn met de Sunshine Flower CAL2017 en die echt een leren labeltje verdiend hebben voor op hun prachtige creatie.

Winnaars:
LerenLabelZachtRoze is gewonnen door: Sandra - met haar zachtroze/grijze deken
LerenLabelCremé is gewonnen door: Marjolein - met haar kussentje

Stuur je gegevens naar vestywo@hotmail.nl en je krijgt ze z.s.m. thuis gestuurd!
Heel veel plezier ermee!
Geen gemopper als je niet gewonnen hebt, er komt nog meer leuks aan om te winnen!


Opnieuw gebruikte ik in deze blogpost bloemen en je ziet al een beetje een sneak-peak van ons nieuwe interieur, oftewel, een beetje nieuw.
We gaan met ons interieur meer naar het Scandinavische, de Landelijke touch blijft en hier en daar komt er een toefje Vintage in terug.
Het is weer zo fijn om in huis bezig te kunnen zijn met stylen en gezellig maken dat ik besloten heb om weer meer te gaan interieur-bloggen.
Vanaf volgende week komen er weer meer interieur-blogjes online, aangezien ik in onze vakantie niet stil gezeten heb op DIY gebied, ik heb zulke leuke dingen mogen doen en kunnen doen en dat heb ik vast gelegd en ga je allemaal zien in de komende blogposten.

In de ZOMERvakantie naar Friesland hebben we leuke hot-spots ontdekt, deze staan ook klaar om gepubliceerd te worden zodat (als je naar Friesland gaat) weet waar de gezellige plekjes te vinden zijn.

En nog meer zoals je wellicht al gezien hebt is het blog veranderd en heeft het een nieuwe uitstraling gekregen, meer in de style die bij ons past, ook zijn de pagina`s opgefrist, al met al even lekker om met een kopje thee dit blog door te nemen, veel lees en kijkplezier gewenst!

Fijne dag!

Lieve-Groetjes,
Verie

Dit blogbericht is NIET gesponsord!

8 opmerkingen:

 1. Hey Verie!
  Wat een gezellige blogpost weer! Je deken ia echt prachtig geworden en ik vomd het erg leuk om mee te doen mrt de CAL. Bedankt voor hrt toffe label!
  Ik ben benieuwd naar je komende blogposts. Ben zelf momenteel ook in huis bezig met schuiven en veranderen dus kom maar op mrt de inspiratie! ;D
  Liefs Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk dat je ook lekker in huis bezig bent, volgende week DV komen de eerste online te staan en hopelijk mag ik je inderdaad inspireren.
   Super leuk dat je mee deed met de Sunshine Flower CAL2017 en wat is je kussen mooi geworden, het label gaat er vast heel mooi op staan, alvast geniet ervan!

   Verwijderen
 2. Ha Verie, wat leuk dat je terug bent! Je blog "nieuwe stijl" ziet er heel mooi en fris uit, leuk! En toen ik gisteren de Terdege ging lezen, zag ik je instagram-berichtje over het klompenpad. (We kunnen niet om je heen, haha!)
  Groetjes van Marjet!🍒

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk dat je ook de Terdege leest, Marjet! Dankjewel voor alle lieve complimenten!

   Verwijderen
 3. Ha Verie,

  Wat is het deken super geworden!! Ik kan mij goed voorstellen dat deze nog meer gehaakt gaat worden! Geniet nog lekker na van je vakantie!

  Lieve groet,
  Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel, Marijke de deken is echt helemaal geworden wat ik voor ogen had!

   Verwijderen
 4. Woww wat is je deken supermooi geworden! Erg leuk ook de rand erom heen! Ik ben nu druk bezig met de vierkantjes hihi....Superleuk dat ik zo'n gaaf label mag gebruiken. Dankjewel!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel, Sandra! Doe lekker je ding en rustig aan, geniet vooral! :) Stuur je me je gegevens nog even per e-mail dan kan ik het label naar je verzenden?!

   Verwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat!