woensdag 14 juni 2017

♡ TRIP: Haakfeestje, PartyTresJolieLiv bij Wolplein,..


Via IG kreeg ik een uitnodiging of ik bij een haakparty aanwezig wilde zijn, je begrijpt dat ik daar geen `nee` tegen zei.
De haakparty werd georganiseerd door Marion (IG: @tresjolie_liv) en werd gehouden bij Wolplein.
Ik was nog niet eerder bij Wolplein geweest (dacht ook dat het super ver rijden was voor mij), het stond al wel op mijn lijstje om eens te gaan kijken en nu was dit een mooie kans.
Nadat ik mijn antwoord gegeven had, kreeg ik een paar weekjes later een officiële uitnodiging en wist ik helemaal zeker dat ik hier bij wilde zijn.
We mochten namelijk bolletjes garen uitkiezen van YarnAndColors.Super, je raad natuurlijk al dat ik sowieso voor een kleur blauw ben gegaan, jawel, de kleur Denim is het geworden, daarnaast koos ik nog voor de kleur Cream.

Ik ken YarnAndColors.Must al, verder niet en ik was heel benieuwd naar deze garens, voor mij was het ook een soort van test-haakparty, eens kijken of dit garen bij mij past, zeg maar.

Op naar Wolplein ging ik afgelopen zaterdag, terwijl Google-Maps vertelde dat ik er minstens 3-kwartier tot 50min over zou doen, reed ik om 12 uur al op de snelweg richting Zaltbommel en plaatste ik om 12.15 mijn auto in het parkeervak voor Wolplein, uhm, een half uur?
Ja, dat was het, in een half uur kan ik naar Wolplein rijden, moet wel zeggen dat het super rustig op de weg was, maar ik vind het top, want dan kan ik nog eens gaan! 

Kom ik laat je zien hoe het eruit zag toen ik binnen kwam..





Zie je de mooie slinger hangen met daarop de tekst; `Instameeting Wolplein`, echt super leuk en daaronder een prachtig, rijkgevulde tafel in het ROZE, jawel de lievelingskleur van Marion.
Ik plaatse op IG zaterdagmorgen al een feed met daarin `dat het vast een roze dag zou worden` en dat is het zeker geweest, heerlijk, toch wel eens leuk een ander kleurtje!

We kregen allemaal ons eigen plaatsje waar we een goodybag op onze stoel vonden met daarin de gekozen kleuren, het patroon voor de Bag&Me-tas en nog meer prachtige bolletjes garen en super leuke cadeautjes van Wolplein en niet te vergeten, we kregen een super mooi, jawel mijn favoriete kleur, Cognac label van Joyce (vanMez11).
We mochten gewoon pakken waar we zin in hadden, er lag een heerlijke, oftewel ze zag er heerlijk uit, kokostaartje, die wilde ik wel proberen, zo lekker, mmm!
Als het goed is krijg ik van Marion het recept zodat ik ze fijn thuis ook kan maken, i love coconut!


Jaaah, en dit zijn weer de vertrouwde Vestywo-kleurtjes, ik merk toch dat ik hier rustiger van wordt.
Blauw-tinten gecombineerd met zand en wit, dat vind ik de beste combi!

We kregen een patroontje om een tasje te maken, het patroontje is echt geweldig leuk en haakt zo een eind weg, gisteren plaatste Marion een feed op IG dat je het patroontje kunt opvragen.
Ik merk dat ik kletsen en haken best wel een moeilijke combi vind als ik moet opletten hoe het patroontje in elkaar steekt, hihi..zo nu en dan even tellen helpt daarbij.
Op de party kwam ik niet verder als ongeveer 5 toeren haken, thuis maar weer verder dat ik zo.

Ik heb veel nieuwe haak-vriendinnetjes leren kennen, maar ook kwamen er bekende haak-vriendinnetjes op het haakfeestje van Marion.
Wat ik vooral bijzonder vind is dat ik sommige haak-vriendinnetjes niet eerder gezien hebt, maar als je elkaar dan ziet het direct klikt en er een band ontstaat, zo leuk!
Wat ik ook nog super tof vind, is dat er een nieuw haak-vriendinnetje aan de Sunshine Flower CAL2017 gaat beginnen in prachtige roze/grijs tinten die we samen hebben uitgezocht bij Wolplein, gaaf he?!

Het garen wat we gebruikte voor de Bag&Me is van YarnAndColors., we begonnen met de versie Fabulous, voor mij in de kleur Denim, daarna gingen we verder met de versie Super waar ik de kleuren Cream en Denim gekozen voor heb.
De Fabulous van YarnAndColors. is 50% katoen en 50% Acryl, de Super is 50% katoen en echt super zacht zijn de garens, geweldig om mee te haken.
Zelfs zo zacht dat soms mijn haaknaald uit het lusje schiet, hihi..een paar keer gebeurd namelijk!
Zeker een aanrader om te gebruiken.


Hierboven zie je mijn laatste IG-feed hoe ver ik gekomen ben met het Bag&Me-tasje.
Het is zo`n verslavend patroontje dat ik het Bag&Me-tasje maandagavond afgehaakt heb en gistermorgen in elkaar gezet heb, wil je zien hoe ze geworden is?
Volg mij dan op IG > @vestywo !

We kregen ook een goodybag mee naar huis, i love goodys, geweldig leuk vind ik dat en altijd weer een verassing wat erin zit, spannend.
Nou ik kan je vertellen dat we heel goed verwend zijn, van Marion kregen we het patroontje voor het tasje, 3 heerlijke chocolaatjes en de super leuke uitnodiging.
Van Joyce kregen we het leren label in de kleur Cognac met de tekst Bag&Me.
Van Yarn And Colors. kregen we de garens, naast de bovengenoemde garens kreeg ik ook nog 3 andere bolletjes van de versie Epic, nog niet eerder mee gewerkt, maar het voelt zo super zacht en laat er nu mijn lievelingskleur bij zitten: Dark Blue, yeah! 
Wat een feest, daarnaast kreeg ik ook nog de kleuren Pacific Blue en Blue Lake.
Van Wolplein kregen we de goodybag tas in Wolplein-roze, een toerenteller, altijd handig en super leuk een etui-tje waarin je bijvoorbeeld je werkje kan doen en zo dit makkelijk mee kan nemen.
Je raad zeker al wat er in de mijne zit, juist, het Bag&Me-tasje!

Ik wil (nogmaals) lieve Marion, Joyce, Wolplein en YarnAndColors. hartelijk bedanken voor het super gezellig feestje en de cadeautjes!
Vind je het leuk om alle feeds te bekijken, klik dan HIER! en bewonder, vind je het leuk om alle Bag&Me te bekijken, klik dan HIER!

Fijne dag!

Lieve-Groetjes,
Verie

Dit blogbericht is DEELS gesponsord door Tresjolie_Liv, vanMez11, Wolplein en Yarn And Colors.!

16 opmerkingen:

  1. Wat een gezellig verslag, heel leuk om te lezen!! Het garen van Yarn and Colours ga ik zeker proberen. Ik ben weg van het garen Charming. Het lijkt op Scheepjes Stonewashed, maar dan in zóveel kleurtjes! Dat geldt voor alle soorten garen, zóveel kleurkeuze, geweldig!
    Zo grappig om te lezen dat je 50 minuten ver rijden vindt. Ik ben al blij als er iets georganiseerd wordt wat in 1 1/2 uur te bereiken is. :-) Tenzij het in het noorden is (maar Leeuwarden is ook nog drie kwartier rijden), is het áltijd mega ver weg voor mij. Nou ja geeft niet, er zijn hier gelukkig een paar heerlijke handwerkwinkels in de buurt.
    Je tasje wordt zó mooi! Ik ben altijd meer van de kleur, maar de blauw met zand en wit-combi vind ik ook heel mooi.
    Ik zal deze week op mijn blog nog even reclame maken voor je Sunshine Flower CAL2017.
    Groetjes, Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik kijk altijd wel hoe lang het ongeveer rijden is en voor mij is dat maximaal een uur rijden en wie het vraagt natuurlijk! Het is niet ver 50min, maar wel om `zomaar` te doen, begrijp je?! Jammer dat er niet in de buurt haakparty`s georganiseerd worden, ik merk dat zelf ook wel, voor mij is het meestal een uur rijden, dusja, je moet er wat voor over hebben he?!
      Leuk dat je de Charming garen heerlijk vind haken, geniet ervan en bedankt voor je reactie! :)

      Verwijderen
  2. Leuk, je blauwe tas!
    Groetjes Sofie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oeps ik weet niet wat ik net deed, maar alles is weg...nog een keer typen. Wat een fijne dag moet dat geweest zijn. En dan nog allerlei mooie spulletjes krijgen en mogen gebruiken. Heerlijk lijkt met dat, en samen met haakgenoten, meer kun je je niet wensen toch? Mooie foto's ook! Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh, dat is heel erietant, leuk dat je toch opnieuw een reactie achterlaat! Het was zeker een heerlijke dag, dankjewel voor je reactie!

      Verwijderen
  4. Wat een leuke tas, Verie, en wat een heerlijk feestje! Lijkt me echt genieten, zo met al die haakliefhebsters onder elkaar en al die leuke verrassingen!

    Groetjes van Marjet!🍒

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel, het was echt super leuk, Marjet! Inderdaad een middag vol verassingen en leuks dingen.

      Verwijderen
  5. Wat een super leuk,gezellig en lief blog heb jij geschreven Verie !! Xxx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel, lieve Marion! Het was ook zo enorm gezellig en leuk!

      Verwijderen
  6. Wat was het een fijne middag he....heel leuk om weer even alles terug te lezen. Ik vind het superleuk om aan jouw cal mee te doen en dat we gezellig samen geshopt hebben.....

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Heel gezellig, Sandra! Ook erg leuk om jou te leren kennen en ja, samen gezellig geshopt, super leuk! :)

      Verwijderen
  7. wat een super leuke dag wat gezellig zo met elkaar he\/
    Gaaf al dat roze ja ik hou daar ook zo van!
    ziet er heel leuk uit allemaal en een leuke begin van je tas gehakt!
    Liefs Esther

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Het was een super gezellig feestje. En jij hebt de tas gemaakt in de mooie kleuren die zo mooi bij jou passen. Leuk hoor!

    Lieve groet, Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel, Ingrid! Het zijn echt mijn kleurtjes, `k ben nu bezig met een andere versie met ook kleurtjes die bij mij passen, als het lukt zal ik vandaag een feed plaatsen op IG ervan! :)

      Verwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat!