vrijdag 17 februari 2017

♡ Crochet: Wollige Winter Warme Wanten & Col CAL2017,..


Kan je je nog herinneren dat ik een blogpost schreef over de #miriamcatshoeksjaal, klik anders HIER! om even terug te lezen welke blogpost ik bedoel! 
Daarin schreef ik dat ik garen gekocht had voor een nieuwe CAL2017, de Wollige Winter Warme Wanten & Col CAL2017 die georganiseerd en ontworpen is door de Kreafabriek, nou vorige week haakte ik de laatste randjes en de topjes aan mijn wantjes en vandaag laat ik je zien hoe ze geworden zijn!

De CAL2017 kreeg de naam `Wollige Winter Warme Wanten & Col Cal2017`
Een naam die de laatste dagen echt heel toepasselijk werd, ik haakte de laatste randjes en de topjes aan mijn wantjes op de dag dat ze zeiden dat het koud ging worden en er sneeuw verwacht werd.
Dan moet ik mijn col en wantjes af hebben, dacht ik nog en dat het gelukt is dat kun je zien op de onderstaande foto`s.
Ik begon één week later, daardoor kon ik steeds gelijk verder haken als ik bijvoorbeeld al klaar was met de week die gepland stond, dit vind ik heerlijk aan een CAL2017.
En nog mooier is dat ik met de rijkelijke sneeuwval van afgelopen week er heerlijk warmpjes bij zat en ik kon genieten van mijn mooie creatie in de sneeuw!

Klik op de knop links hieronder om verder te lezen!




Hierboven zie je hoe mijn Wollige Winter Warme Wanten & Col CAL2017 steeds meer vorm kreeg, de eerste week haakte je voor zowel de col als de wantjes alleen het boordje, in week twee zijn we begonnen met de plopjes, samen (manlief en ik) hebben grote lol gehad daarover, aangezien iedereen ze weer anders noemt, die plopjes, samen hebben we heel wat namen verzonnen voor deze gezellige Wollige Winter Warme Wanten & Col CAL2017!
In week drie kwamen de duimen tevoorschijn en weer een paar rijen plopjes aan de col.
In week vier nog meer rijen aan de col en wat plopjes aan de wantjes en in de laatste week, week vijf, haakte ik de wantjes dicht en de col kreeg nog een mooie rand en whalla,..klaar!
Onee, wacht even, nog helemaal niet klaar, er moest nog een prachtige afwerking aankomen, ze leuk om te doen.
Ik gebruikte suède koord in de kleur cognac, wit lint en grijze tekst en pompomtjes die ik zelf maakte met de pompom-maker, jahaa..eindelijk ik heb er één en ze werkt fantastisch, echt een aanrader!
Als je er nog één nodig heb, klik HIER! en bestel er één!

De patronen zijn super goed beschreven en door goed te lezen (en zo nu en dan naar het plaatje te kijken) kom je er zeker weten uit!

Ik maakte het koord, de lintjes en de pompomjes net iets anders vast als voorgeschreven, maar ze zitten zichtbaar wel hetzelfde en dat maakt het toch weer compleet.
Ik vind ze zo mooi geworden..


Zoals je ziet zijn de foto`s super wit geworden, doordat er heel, echt heel veel sneeuw lag en ik voor de sneeuw de shoot gemaakt heb, niks minder mooi geworden, helemaal mijn ding!

Ik vind de pompometjes zo schattig, het zijn net zachte belletjes die langs je wantjes tingelen, het suede koord kocht ik gewoon bij de A. en het lint wat ik gebruikte is van mijn weblog, de tekst die erop staat is mijn webadres en het motto; `with a heart for living` met een klein hartje.
Het garen wat ik gebruikte kocht ik bij de Z. in het totaal heb ik zes bollen Royal (0,99) gebruikt voor de hele CAL2017.
Dit garen haakt echt heerlijk, super zacht en splijt niet, een aanrader!

Ook voor deze creatie heb ik nog geen label, toch één deze dagen maar eens gaan bestellen, want er liggen nu al best wat creaties te wachten op een mooi label met logo!

 ♡

Bij mijn donkerblauwe jas staat de kleur geweldig goed en ze zit echt super warm en lekker.
Ook de wantjes zijn helemaal goed en zeker voor een lekkere lange wandeling ideaal!

Vind je deze Wollige Winter Warme Wanten & Col CAL2017 nou ook erg leuk, klik dan HIER! en volg de patronen die onderaan het bericht staan.
Ik sloeg de patronen op als PDF en zo kan je overal aan de slag, ook als je ergens geen WIFI/internet hebt, een tip, wie weet heb je er wat aan?! ;)

De Kreafabriek bedenkt vaker leuke creaties en ideeën en deelt deze op hun blog, neem eens een kijkje, klik HIER! en over een poosje komt er nog wat leuks, maar dat is nog een verassing, hierover later meer uiteraard! ;)

Veel haakplezier en een fijne dag!

Lieve-Groetjes,
Verie

14 opmerkingen:

  1. Oh wat zijn ze leuk! Vooral de pompons en koortjes maken het helemaal af, super lief! Ik noem plopjes altijd bobbels haha zo leuk al die namen. En volgens mij komt er weer wisselvallig en kouder weer aan, dus dan kan je de col en wanten nog vaak genoeg gebruiken :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel, Annabel! Iedereen zegt het weer anders en dat maakt de `plopjes` super leuk en hilarisch! Ah, echt?! Ik was juist zo blij met dit weer, lekker temperatuurtje en zo nu en dan het zonnetje, hihi..we zien wel en anders kan ik inderdaad nog wat langer genieten van de wantjes en col! Bedankt voor je reactie!

      Verwijderen
  2. Wat heerlijk zeg die warme wanten!
    Enne je sjaal is ook mooi zeg :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Inderdaad heerlijk, Rensina, ze zitten super lekker warm! :) Bedankt voor je reactie!

      Verwijderen
  3. Ik zag je foto eerder al op ig, zo mooi gedaan. Past perfect bij je blauwe jas. Tof accent met het lint en de pomponnetjes.
    Fijn weekend verder, groetjes Sofie

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat leuk dat je me volgt op IG, inderdaad komen daar de foto`s vaker wat eerder op of kan je zien dat ik ermee bezig ben! :) Leuk hé die matching met mijn donkerblauwe jas! Bedankt voor je leuke reactie, Sofie!

      Verwijderen
  4. Superleuk geworden zeg, staat heel leuk. Jammer zo goed kan ik het niet.
    Fijne zondag gr. Coby

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel, Coby en ik kan alleen maar zeggen, blijven proberen! Ik denk ook snel dat ik iets niet kan, maar ik heb mezelf afgelopen week breien aangeleerd, en nu kan ik dat ook (een beetje)! Succes en bedankt voor je leuke reactie!

      Verwijderen
  5. Wat een geweldige set zo! Prachtig bij je blauwe jas ;)
    Ik kwam via via op je blog en heb al lekker rond gekeken, zal je even opzoeken via Bloglovin'.
    Als je het leuk vindt kom je ook maar eens bij mij langs ;)
    Fijne dag en groetjes,
    Nienke

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel, Nienke! Wat leuk, welkom op mijn blog, kijk fijn rond en doe inspiratie op! :) Zeker, ik ga zo even een kijkje nemen op jou blog, altijd leuk! Bedankt voor je leuke reactie!

      Verwijderen
  6. Heel erg leuk geworden. Staat inderdaad heel erg goed bij je blauwe jas. Helaas is de sneeuw (helaas niet voor de zon) verdwenen. Wie weet wat er nog gaat komen zodat je ze nog kunt dragen. ;-)
    groetjes van Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel, Yvonne, we zullen zien of er nog sneeuw komt! :) Bedankt voor je reactie!

      Verwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat!