vrijdag 20 januari 2017

♡ Riviera Maison: SYLT Collection Spring,..


Eindelijk, deze week mag ik je vertellen over de nieuwe thema`s van Riviera Maison voor de Spring/Summer.
De Summer Collection laten we nog even liggen, maar de Spring Collection laat ik je vandaag en volgende week woensdag DV zien in een blogpost hier op het blog.
In het totaal heeft Riviera Maison dit jaar geen drie, maar vier thema`s, dat betekend extra shop-plezier voor de echte RM-fan!

De nieuwe Collection Spring van Riviera Maison, heeft het thema; `SYLT`, denk hierbij aan een populaire en stijlvolle vakantiebestemming aan de Duitse kust.
Op het eiland SYLT is het contrast tussen de stormachtige branding en de rustgevende Waddenzee merkbaar aanwezig, de zee ruist en de wind streelt een zilt Noordzee-briesje langs je huid.

Ervaar het SYLT-gevoel met de nieuwe Collection van Riviera Maison, vol linnen textiel, touw accenten, streepjes motieven die geïnspireerd zijn door het tij.
Een natuurlijke Collection waarbij het heerlijk uitwaaien is op het strand of waar je het strand-gevoel naar binnen haalt met de accessoires en meubels.

Voor Riviera Maison is dit een stoere en robuuste Collection geworden, een stoere Collection is het  echt door het gebruik van staal, krabben en de kleur blauw, het robuuste zit meer in het gebruik van het rattan en de grove kussens.

Kom je mee, dan gaan we de SYLT Collection van dichtbij bekijken!

Klik op de knop links hieronder om verder te lezen!



♡ 

De Collection bestaat uit, wat ik al schreef, veel linnen, strepen, blauw en touwaccenten.
De taupe-kleurige kussens die je ziet op het tweede plaatje zullen vast heel mooi staan bij ons in huis, heerlijk met de rustige streepjes of helemaal effen met alleen de naam van Riviera Maison.
Het rattan wat ernaast hangt vind ik geweldig, ik ben dol op rattan, deze Collection kan ik echt mijn hart ophalen, zoveel prachtige items zijn erbij gekomen in rattan.
Het mandje met de tekst; `COOL` is een mandje waar je gekoelde drankjes bijv. in kan opbergen.
Lekker stylisch picknicken wordt dat met de komende lente-dagen.

Het volgende beeld geven de twee rattanstoelen weer die ook nieuw zijn en die je al gezien hebt op Instagram toen ik een feed daarvan plaatste, nadat ik net bij Riviera Maison in Amsterdam geweest was om de nieuwe Collection te bewonderen.
Ook is deze foto te zien bij de pagina Riviera Maison hierboven aan deze weblog, neem gerust een kijkje voor leuke weetjes en de acties.
De kussens in krab-uitvoering vind ik echt te leuk, hihi..het doet me denken aan de vakanties in Zeeland waar we met elkaar krabben gingen vangen met een tak, touwtje, een houten wasknijper en een stukje ham, echt te leuk!

Zoek je nog een origineel servies of heb je nog wat nieuws nodig?
Ook dit jaar weer wat nieuwe accessoires voor bij je servies, op het derde beeld zie je een mokje waarop het merk RM is afgebeeld in de mok zelf, hoe leuk is dat?!
Ook zijn er nieuwe servetten, daarvan kreeg ik er zes mee in de Goody-Bag die ik mee kreeg.
Hiervan komt nog een blogpost en dan laat ik je ze met alle liefde zien, ze zijn zo mooi!
Met de foto`s die ik maak doe ik gelijk ideeën op voor in ons huisje, zoals het hoekje met de rattan stoelen, de tafel en daarop een grote vaas met grashalmen, echt heel mooi.


Ooit, als we eens een grote keuken hebben, wil ik graag een bar-tafel met bar-stoelen zoals te zien op het eerste beeld en dan uiteraard zo gaaf gestyled, helemaal te leuk!
Zoals je ziet is er gewerkt met verschillende materialen, de enen stoel is van stof en de andere van rattan, zo matcht dat weer goed met elkaar, een heerlijk lente-gevoel.

Bij het tweede beeld zijn schelpen gebruikt voor bij de nieuwe Collection die Riviera Maison uitbracht, de lijn vanuit grootmoeders-tijd, het emaille-servies.
Ten eerste vind ik persoonlijk schelpen echt bij de zomer horen, om een lente-gevoel te krijgen denk ik meer aan eitjes en mos of .., daarnaast ben ik niet zo emaille-fan meer.
Ik vind het materiaal te zwaar, te koud en te robuust, niet waar ik van houd, wie weet vind jij dit echt een aanwinst, sla dan zeker je slag!
De uitvoering is prachtig, in het wit met verschillende tinten blauw, aan alles is gedacht, er is zelfs een peper en zout vaatje.
De besteklijn met de opening aan de achterkant past hier heel mooi bij, daarnaast zou je door de opening een lintje kunnen bevestigen met bijv. de naam van de gast of..
wat zou jij doen?
Niet te zien op de foto`s, maar er is ook een nieuwe besteklijn die wel bij deze Collection hoort, namelijk een besteklijn met een wit handvat en daaroverheen smalle blauwe streepjes.
Daarnaast zit er in de nieuwe Collection een ovenwant, theedoek en pannenlappen waarop een vis of krab te zien is, super leuk voor in de keuken om daar het thema door te voeren.

Bij deze Collection horen ook weer veel DIY-materialen, denk aan stukjes hout, touw en kleine krabbetjes en visjes, kleine klosjes in blauwtinten, en klosjes met draad in blauwtinten.
Super leuk, zo kun je zelf thuis ook aan de slag met deze gave materialen en je huis omtoveren tot een waar SYLT-eiland!

♡ 

Dit beeld schoot ik bij binnenkomst, wauw, wat krijg je hier zin in de lente/zomer!
Ik ben een echt lente/zomer mens, al ben ik in de winter geboren met een dik pak sneeuw,  ik geniet daar zo van, de pasgeboren lammetjes in de wei, alles groeit en bloeit weer, heerlijk!

De nieuwe Collection is woensdagavond, 25 januari met de VIP-Night van Riviera Maison in Laren te bewonderen, hiervoor heb je entree-kaartjes nodig!
In de week daarna worden alle Stores omgetoverd in de Lente-sferen met de nieuwe Collection, vanaf 30 januari zou in elke Store de nieuwe Collection verkrijgbaar moeten zijn.
In de week van de VIP-Night (25 januari) is er op donderdag, vrijdag en zaterdag de Grande Primiere waar ik heen hoop te gaan op vrijdag, met deze dagen profiteer je van zoveel % korting op de nieuwe Collection en maak je kans op een Give-Away bij een bepaald bedrag.
Zie ik je daar?
Kun je nu echt niet meer wachten, de `coming soon` staat online, klik HIER! en bewonder!
Volgende week woensdag DV staat er dus nog een blogpost online met het tweede thema voor de Spring Collection van Riviera Maison, houd ons weblog in de gaten!

Fijne dag!

Lieve-Groetjes,
Verie

2 opmerkingen:

  1. je hebt er weer een mooie blog van gemaakt!
    Maar we zitten nu nog in hartje winter..
    Leuk voor inspiratie.
    Lieve groeten Esther

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel, Esther! Inderdaad zitten we nog in de winter, daarom plaatsen we het nu..dan krijg je extra veel zin in de Lente/Zomer! Tenminste..wij wel! :) Bedankt voor je reactie!

      Verwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat!