woensdag 4 januari 2017

♡ 2017 & Oliebollen,..


Lieve volgers, de beste wensen voor 2017 toegewenst!

De eerste blogpost van het jaar 2017 en eigenlijk had ik bedacht om vandaag nog vrij-af te nemen, toch kon ik het niet laten om een blogpost online te zetten!
Afgelopen week heb ik heerlijk een klein weekje vakantie gehad en heb ik het blog afgestoft, opgeruimd en ben ik begonnen met wat nieuws.
Ik krijg altijd de kriebels als de Feestdagen voorbij zijn en alles weer rustig wordt om je heen, schoonmaakkriebels, opruimkriebels, ik moet wat doen!
Vandaar dat het blog weer lekker clean is en we vol goede moed en met een frisse start gaan bloggen, want ik heb echt leuke dingen in petto (al zeg ik het zelf).

Voor vandaag een schaal met oliebollen, `k had al een poosje het idee om het jaar in te gaan met een blogpost waarop sterretjes te zien waren.
Nu heb ik nog gedacht om het met m`n verjaardag te doen, maar ik kon niet wachten en op Oudjaarsdag heb ik gezellig samen met de oliebollen sterretjes aangestoken.
Vooral het licht en de flonkertjes vind ik zo gaaf uitkomen op beeld, echt helemaal leuk!

Hoeveel oliebollen heb jij op met de jaarswisseling?


De oliebollen zitten in een mooie schaal van Riviera Maison die ik in voor de vakantie kocht in de Store in Laren, eigenlijk voor de chips, maar dit staat ook goed.
Waarom ik Riviera Maison zo leuk vind? Vooral om de items met teksten, daar houd ik van en dan echt de teksten met sierlijke en toch duidelijke lettertypes en hartjes! ;)
In deze schaal staat; `Bonne Cuisine ♡` met sierlijke letters en het hartje? Dat doet het hm! ;)

Met Oud&Nieuw heb ik gewerkt, vorig jaar was ik dus een keer met Kerst vrij, heerlijk en fijn.
Op Oudjaarsdag stonden ze in de binnentuin, op m`n werk, oliebollen te bakken en met het naar huis gaan kreeg ik een zakje in mijn handen gedrukt `voor thuis`.
Super lief en heerlijk natuurlijk, alleen ik was op de fiets en hoe neem je deze lekkere vette hap dan mee, in mijn tas stoppen deed ik echt niet, daarom gewoon in m`n mandje en hup trappen maar!
Ze zijn heelhuids thuisgekomen en we hebben er lekker van gesnoept!

Voor aanstaande vrijdag DV staat er een review op de planning, de Shower Foam Ibiza van Riviera Maison, geen nieuwe Shower Foam, wel in een vernieuwd jasje, hierover aanstaande vrijdag meer!
En de nieuwe Collection komt bijna uit en ook daarover mag ik weer schrijven, woensdag, 25 januari is de VIP Night in de Store in Laren, helaas zijn de kaartjes allemaal uitverkocht, deze keer komt de datum voor ons niet uit, dus slaan wij een keer over!

Fijne dag!

Lieve-Groetjes,
Verie

2 opmerkingen:

  1. goh,wat heb ik gekwijlt bij het zien van al die nederlandse blogs die oliebollen bakten!zoveel mensen die deze bakten,mjammjam!hier in Belgie helemaal geen gewoonte...jammer,hier wordt dan "bourgondisch "gegeten,geen tradities in Belgie.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat grappig om te horen, Debora, nooit gerealiseerd dat dit typisch Nederlands is. Zo te lezen heb je ook wat lekkers gegeten rondom de jaarwisseling?! Bedankt voor je leuke reactie! :)

      Verwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat!