vrijdag 23 december 2016

♥ Crochet Sprankles Snowflakes & Einde 2016,..


De laatste blogpost van het jaar 2016, best vreemd en onwennig, de eerstvolgende blogpost zal geschreven worden DV in 2017!

Wat is 2016 weer omgevlogen, in de maand Januari ben ik jarig en steeds weer denk ik, dat duurt nog zo lang of dat is nog zo kort geleden (net wanneer je het bekijkt) en toch over vier weekjes ben ik DV weer jarig, bijzonder en dankbaar ben ik daarover.
Ook dat we dit jaar met fijne opdrachten, gezellige trips en gezellige DIY`s mogen afsluiten vind ik bijzonder en ben ik heel dankbaar voor.
We hebben leuke samenwerkingen gekregen (ook lopen er nog samenwerkingen die te zien zijn DV in 2017) en we hopen weer op nieuwe gezellige en fijne samenwerkingen.

Klik op de knop links hieronder om verder te lezen!



Voor de laatste blogpost mhaakte ik een prachtige, gouden glitterslinger met sneeuwvlokjes.
Dit super leuke en simpele patroon deelde byClaire op haar blog, klik HIER! voor het patroon en ik ben gelijk aan de slag gegaan, soms heb ik dat met projecten, dan wil ik het ook gelijk maken, herkenbaar?
De sneeuwvlokjes maakte ik glitter goud en in zacht crème, de kleuren die passen in onze woonkamer en matchen met de accessoires en meubels.
Een kaarsje voor meer sfeerlicht maakt het plaatje compleet.

♥ 

Ik mhaakte één grote sneeuvlok met goud glitter garen van byClaire, de andere sneeuwvlokjes zijn kleiner doordat ik één toer heb laten vervallen en gelijk de laatste toer aangezet heb.
Het is een heerlijk werkje die je in mum van tijd af hebt, zo net voor het eten koken (wat ik deed) kan best en je hebt dan een mooie slinger hangen boven (wat ik deed) je eettafel.

De kaarsenstandaard-flesje mhaakte ik ook zelf, het flesje heeft een gehaakt jasje gekregen en met klei maakte ik labeltjes in hartvorm, in de mond van het flesje past precies een staande kaars.
Een paar jaar geleden heb ik over dit flesje een blogpost geschreven, vind je het leuk om deze terug te zien, klik dan HIER! en bewonder!

♥ 

Heerlijk om zo bezig te zijn voor de Kerstdagen in huis, aan de voordeur hing ik deze week de Kerstkrans die ik maakte met een DIY, vind je het leuk om deze terug te zien, klik dan HIER! en bewonder, leuk om te maken en met de handige DIY goed om te doen.

Wat ik al schreef, de laatste blogpost van 2016, daarom wil ik je hartelijk bedanken voor je bezoek aan ons blog Vestwo, Facebook, Youtube en Instagram.
Ik waardeer het dat ik zulke lieve reacties krijg en ik vind het heerlijk om voor jou een gezellig blogpost te schrijven.
Hopelijk zie ik je terug in 2017?!
We wensen je gezegende Kerstdagen en een liefdevol en creatief 2017 toe!

Lieve-Groetjes,
Verie 
(en manlief John)

12 opmerkingen:

  1. Heel erg mooi en helemaal verie deze slinger! Ik heb hem zelf in het wit voor de ramen hangen zo fijn thuiskomen! Ik wens jou hele mooie kerst dagen en blijf je in 2017 ook weer volgen! Liefs Heido (didid)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel voor je super lieve reactie, Heidi! Je bent meer dan welkom op mijn blog in 2017! :)

      Verwijderen
  2. het was weer fijn jou weer een jaartje te kunnen volgen vanuit Belgie,volgend jaar ben ik weer van "apel"(op post!)mooie gehaakte slinger!!
    fijne kerstdagen groetjes debora

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel, Debora en ook jij bent meer dan welkom op mijn blog in 2017! :)

      Verwijderen
  3. Mooie blogpost voor het einde van het jaar!
    il lees je blog met veel plezier!
    leuk je gehaakte lijn!
    geniet ervan!
    Fjne dagen met wie je lief en dierbaar zijn!
    Liefs crea-roosje!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Helemaal leuk je gouden slinger!
    Voor jou ook hele fijne Kerstdagen en een spetterend nieuwjaar.
    Op naar een mooi jaar met maar weer veel creatieve momenten en leuke blogs.
    Liefs Rensina

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Super leuk gemaakt! Een hele fjjne 2de kerstdag toegwenst en tot volgend jaar.

    Liefs Froukje

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat ziet het er allemaal weer mooi en verzorgd uit! Prachtig, je gehaakte snowflakes.
    Ik heb mijn gehaakte ketting klaar, het is een sneeuwvlokjesketting geworden. Ik heb de link naar jouw blog vermeld. Ik weet even niet hoe ik je een foto kan sturen. Het is een lang blogbericht geworden. Ik zal er later nog een apart blogbericht aan besteden. Dan laat ik een duidelijker foto van de ketting zien. Dat valt niet mee, zo in een verlichte boom.
    Fijne jaarwisseling!
    Groetjes, Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Leuk om te horen, Marijke dat het gelukt is. Ik zal zo eens kijken op je blog! :)

      Verwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat!