woensdag 16 november 2016

♥ Magazine: EVA, zij maakt verschil (VERNIEUWD),..


Vandaag schrijf ik een blog met een review, een review over het vernieuwde Magazine EVA.
Dinsdag, 25 oktober jl. werd het vernieuwde Magazine EVA onthuld in de prachtige EO-kapel, ook was het mogelijk om via de live-stream op facebook mee te luisteren en kijken.
Dit laatste heb ik ook gedaan en wat was de moeite waard, ontzettend gaaf hoe de vernieuwde EVA onthuld werd, weetje hoe?
Het EVA-team heeft de cover van de vernieuwde EVA in het `eggie` nagemaakt op het podium.
Zo super leuk om te zien en mee te mogen maken en ik was me toch benieuwd.
Gelukkig kwam de volgende dag de vernieuwde EVA ook bij mij binnen, ik heb er geen foto van, want ik was zo nieuwsgierig dat ik het plastic er gelijk afgetrokken heb.
Het plastic was ook speciaal gemaakt voor de vernieuwde EVA, er stond een tekst op met zoiets van; `ben je benieuwd?` en een klein kijk-gaatje naar het Magazine.
Zo leuk gedaan ook, echt EVA, altijd goed georganiseerd en gezellig!

Klik op `Deze blogpost gaat hier verder (klik)` linksonder in beeld om verder te lezen.
Zoals je hieronder ziet heb ik er een heerlijk kopje thee bij gepakt en ben ik gaan kijken, lezen en bewonderen, want ze is zo mooi!
De voorkant vind ik heel rustig en sfeervol, één groot plaatje en in de hoek sierlijk de naam, motto en wat kleine teksten wat je o.a. kunt vinden in het Magazine.
Daarnaast vind ik het kleurgebruik heel mooi, heel sereen, de `oude` EVA`s vond ik soms zo knallen qua kleuren, dit heeft meer rust en ik zou zo`n Magazine eerder pakken in de boekhandel.

♥ 

Het lettertype en kleur vind ik mooi aansluiten bij het Magazine, geen slordig lettertype of knalkleuren, mooi geheel zo samen.

De inhoud vind ik heel overzichtelijk geworden, er is gekozen om de plaatjes bovenaan te plaatsen en de tekst (inhoud) eronder met duidelijk erbij waar je het kan vinden op welke pagina.
Ook hier is gekozen voor rustige plaatjes en zelfs voor een zwart lettertype, echt heel fijn.

♥ 

En wat je maybe wel begrijpt kijk ik eerst naar de rubriek `EVA maakt het zelf``.
Deze keer een tipi om zelf te maken, hoe leuk is dat? En een fotolijstje met veertjes, ook leuk en een link naar een Lalylala patroon om te haken. 
Ik ben in m`n sas, echt allemaal creaties die ik graag nog eens wil maken!

Wat ik ook heel fijn vind is de rubriek; `EVA en de Bijbel`.
Ik maak de bijbelstudies altijd en ik mag eerlijk zeggen dat ik dit de fijnste vind, want ook de `Bijbelstudie` heeft een nieuw jasje gekregen.
Aan de linkerkant van de pagina de `Bijbelstudie` zelf en aan de rechterkant van de pagina de Bijbeltekst, wat vragen, een opdracht, een gebed en een link om iets te downloaden.
Ik heb voor jou hiervan een foto gemaakt zodat jij deze prachtige teksten ook kunt downloaden.


De rubriek `EVA lijfstijl` is ook veranderd, het geheel oogt rustiger en aan de zijkant staat er netjes en overzichtelijk een column met tekst, ook de kleding die je mooi kan dragen daarbij is ordelijk afgebeeld en niet overheersend. 
Ik vind het een mooi overzicht zo geworden, deze rubriek lees ik altijd, maar ik doe er verder niet veel mee, eerlijk gezegd kijk ik gewoon wat er allemaal staat en wat bij mij past, oeps! ;)

Dit was mijn review over de vernieuwde EVA, ik kan je natuurlijk nog veel meer laten zien, maar dan is het niet meer spannend als je het Magazine EVA zelf wilde kopen of nog mag lezen.
Naast dat het Magazine EVA vernieuwd is, heeft ook de website een make-over gekregen en die matcht helemaal bij het Magazine, zo mooi, echt geweldig, neem HIER! een kijkje!

De +-punten:
De cover oogt netjes en verzorgt
De inhoudsopgave is overzichtelijk en strak
De pagina`s ogen allemaal sereen, mooie lettertype en kleuren zijn er gebruikt

De --punten:
Die heb ik eigenlijk niet, alleen dat ik iets mis wat in de vorige edities wel te zien was en dat is wanneer de volgende EVA verschijnt met een kleine preview!
Ik ben niks nieuwsgierig hoor, maar wil wel graag alles weten! ;)

Cijfer:
9 
Echt verdiend!


Mijn thee is bijna op en het Magazine bijna uit, ik vond het leuk om dit met je te delen en wil je nou ook de EVA lezen loop dan bij een (christelijke)boekhandel naar binnen.
Het Magazine is te koop voor een heel normale, goede prijs van €4,50.
Vind je het leuk om een abbo te nemen op het Magazine, dat kan, klik dan HIER! en ik kan je het echt aanraden, elke maand kijk ik weer uit naar het Magazine!
En wil je eerst even kijken of het echt wat voor je is, vraag dan HIER! gratis éénmalig een nummer aan.

Fijne dag!

Lieve-Groetjes,
Verie

14 opmerkingen:

 1. Mooie foto's heb je gemaakt voor dit blog over de Eva, wat een heerlijk blad inderdaad!!
  Misschien binnenkort ook weer eens kopen!

  Groetjes Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Moet je doen, Marije! Zeker de moeite waard! :) Bedankt voor je reactie en een fijne dag!

   Verwijderen
 2. Hey Verie,
  Ik heb met blosjes op m'n wangen je prachtige review over de vernieuwde Eva gelezen. Dank voor je mooie woorden!
  Eva10, ons extra dikke winternummer dat begin december op de mat valt, gaat over het thema Geestelijk Volwassen. In dit nummer vieren we ons 20 jarig bestaan. Hopelijk ben je over dat nummer net zo enthousiast. We hebben er in ieder geval weer met heel veel liefde en passie aan gewerkt. Je opmerking over het vooruitblikken naar onderwerpen in een volgende nummer, neem ik zeker mee.
  Hartelijks, Bianca Cooper, eindredacteur beeld, Eva.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ha Bianca, wat een lieve, leuke woorden. Ik ben heel benieuwd (altijd) naar het volgende nummer en wie weet komt daarover weer een stukje van op mijn weblog. Leuk dat je het `vooruitblik-stukje` meeneemt en ik wens jullie allen Gods zegen toe om met jullie talenten dit mooie magazine te blijven voortbrengen! Bedankt voor je reactie!

   Verwijderen
 3. Mooi om zo even mee te kijken nar het vernieuwde magazine!
  Dank je!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het lijkt mij een leuk magazine, ik ken het (nog) niet.
  Misschien toch de moeite waard om uit te zoeken waar ze het verkopen.
  Groetjes Gea

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk om te horen dat je het nog niet kende, maar nu wel geïnteresseerd geworden bent. Bij de christelijke Boekhandels is het Magazine te koop en je kunt nu ook online een GRATIS exemplaar bestellen (zie voor deze llink het blogbericht). Bedankt voor je reactie!

   Verwijderen
 5. Hij lag bij mij ook op de mat, als eerdere lezer kreeg ik deze kado! erg leuk..nu van de week een telefonische leuke aanbieding, dus nu valt hij in ieder geval komend half jaar weer maandelijks op de mat..Kadootje voor mezelf:)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Super leuk om te horen! Heel veel leesplezier toegewenst en bedankt voor je leuke reactie! :)

   Verwijderen
 6. Mooi geschreven! Tijdens de Eva-wandeling voor Namibië weer een abonnement genomen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk dat je meegewandeld hebt met de sponsorloop, daaraan heb ik zelf (samen met een vriendin) ook aan meegewandeld. :) Wat goed om te horen dat je weer een abbo genomen hebt, veel leesplezier en bedankt voor je leuke reactie! :)

   Verwijderen
 7. leuk-leuk je vernieuwde EVA,ook kreeg ik er eens eentje van je toegestuurd uit nieuwsgierigheid en inderdaad een leuke magazine(niet in belgie te verkrijgen).Geniet ervan!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk dat je het een leuk Magazine vind, inderdaad jammer voor jou, wie weet kun je het eens navragen of het mogelijk is om naar Belgie te versturen, zou leuk zijn! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat!