vrijdag 19 augustus 2016

♥ Riviéra Maison: Cortina Collection,..

 ♥

Jippie, de pippiee, eindelijk mag en kan ik je wat laten zien van de nieuwe collection van mijn lievelingsmerk Riviéra Maison!
Afgelopen juni mocht ik langs komen op het hoofdkantoor om de prachtige nieuwe autumn/winter collection te komen bewonderen.
Daarna wilde ik alleen maar alles met jou delen, maar beloofd is beloofd, dit mocht pas na 17 augustus en dat is het dan geweest.
Deze datum werd zowaar voor mij heel speciaal, aangezien ik een persoonlijke uitnodiging kreeg of ik naar de VIP Night wilde komen in Laren?!
Daar hoefde ik niet lang over na te denken en of dit leuk en de moeite waard was kun je ook lezen en bewonderen in deze blogpost.

In het totaal zijn er 3 verschillende thema`s, van elk thema heb ik een blogpost.
Het winterthema weet ik dus ook al, maar deze blijft nog even geheim, tot dat ook deze collection in de stores en webstore te verkrijgen is.
We beginnen met het thema die `ons` (ja manlief vind dit ook echt super gaaf!) het meeste aanspreekt, het thema met de naam `Cortina`.
Wij moesten gelijk denken aan de Cortina-fietsen, tja, hoe kan het ook anders als we in de fietsen zitten he?! Maar nee, hier gaat het heel ergens anders over, Cortina `d Amprezzo, ligt verscholen in een brede bergkom in de zonnige Ampezzo vallei en is het meest chique wintersportplaats van Italie

    ♥
    ♥ 

De Cortina Collection is een prachtige collection met luxe, warme stoffen en materialen.
De kleuren bestaan uit een palet van verschillende grijsttinten gecombineerd met mooi wolwit.
Er is gebruikt gemaakt van grove tweeds die bewerkt zijn met luxe materialen zoals bont en gouden knopen.

De tafels zijn rijkelijk gevuld, wat je verwacht bij Riviera Maison, met prachtig servies, bestek, servetten en noem maar op.
Ik houd hier echt heel erg van en kan er enorm van genieten van een prachtig gedekte tafel om dan samen met geliefde te genieten wat de kok bereid heeft met liefde.

Ook ben ik dol op servetten, echt een tik, zeg maar gerust, een pakje servetten van de nieuwe collection kan dan ook niet ontbreken in de verzameling van servetten.

    ♥
    ♥ 

Voor de VIP Night was er een dress-code genaamd; Amazing Autumn.
Een beetje moeilijk vond ik om dit toe te passen in je kleding keuze, maar volgens mij is het aardig gelukt (het resultaat zie je hieronder).
Woensdag was het super warm, daarom heb ik gekozen voor een tintje zomers, maar toch ook een `amazing`-glitter vestje, hihi!
Voordat ik naar binnen mocht, het begon om 7 uur, heb ik ongeveer een half uur in de rij gestaan, wat was het druk, maybe heb je wel foto`s voorbij zien komen, nou, in die rij stond ik dus.
Gelukkig werden we lekker verwend, terwijl we wachten, op ijsjes, macarons en creme brulee, tja, je werd goed verwend.
Bij binnenkomst kreeg ik een flyer waarop stond wat er allemaal te doen was deze avond, de avond duurde tot 22.00, zelf ben ik niet tot deze tijd gebleven.
Ik kreeg tegelijkertijd een drankje aangeboden, de keuze uit Jus D`oranges of een Wijnje, aangezien ik met de auto was vond ik dat laatste geen slim idee, een verfrissend Jus D`orange gaat het er wel in. : )
Het was enorm druk, zo druk dat ik bijna niet kon lopen (stel voor rug om buik, mandje ertussen, geduw, getrek, sorry, mag ik even passeren en zo kan ik nog even doorgaan), niet mijn ding als je mij goed kent, ik werd er ook echt dol van.
Daarom de keuze gemaakt om eerst maar boven te gaan kijken, niet slim aangezien ik graag een snijplank wilde laten branden met mijn naam erop (wat je deze avond kon laten doen).
Bij terugkomst beneden geen kleine snijplanken meer te vinden, ah..wat jammer!

Ik wilde graag bij de presentatie zijn van Henk Teunissen die de nieuwe collection zou `openen`.
Dit zou op de 2e verdieping gebeuren, waar ik al zat te wachten, helaas werd dit op de begane grond gehouden en was ik (mede door de drukte, want ik moest van de 2e naar de begane) te laat voor deze toespraak.
Ik weet niet of ik nu heel teleurgesteld overkom, maar zo bedoel ik het niet hoor, ik heb alles kunnen vinden wat ik op mijn `whislist` had staan en ik ben zeker dankbaar dat ik deze avond mocht meemaken, maar of ik hier nog eens heen gaan?
Uhm, ik denk dat ik het bij de Grande Primiere houd, lekker rustig en overzichtelijk, dat is waar ik van houd! :)




En wat vind je van mijn outfit?
En van de artikelen die ik gescoord heb?
De agenda staat altijd op mijn `whislist`, maybe vind je de agenda te groot, zelf vind ik dit heel fijn.
Ik kan er alles in kwijt, schrijf er ook alles in op en ik vind het zo gezellig en ze is weer zo mooi!
Daarnaast heb ik een mandje voor keukenbenodigdheden, servetten met hartjes erop, 2 keukendoeken, 1 theedoek, klopper, boterhouder en een goodybag.
In de goodybag zat een keukendoek en theedoek (de grijze en wit/grijze die je hierboven ook ziet) en een magazine van Vriendin.
Ook heb ik nog een leuke foto laten maken, ben je benieuwd hoe deze eruit ziet?
Klik dan op deze link; `Riviera Maison-pagina`

Hieronder kun je het video-clipje bekijken die Nico Tijsen gemaakt heeft:

Wil je deze collection bewonderen, ga dan naar de Concept Store in Laren !?!
Wil je gelijk shoppen, klik dan op deze link; `New Collection Cortina` !?!

Ik ben benieuwd wat jij van de nieuwe collection vind, laat je gezellig een reactie achter hieronder?

Fijne dag voor jou!

Lieve-Groetjes,
Verie

16 opmerkingen:

  1. fijn je terug te horen!wat een mooie foto van je en wat een leuke spullen heb je gescoort!
    ik vind die it's time to coffee pakket heel leuk,ik ben dan ook een koffiedame,en ook wel soortjes die je dan niet kent in fijne verpakking(zonde om te openen)en leuke koffiebekers.maar die ander pakketjes zijn dan ook wel heel leuk!groetjes debora

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel, Debora! Zelf vind ik het ook heerlijk om weer te bloggen. Vond het zelf eigenlijk te lang duren (maar had mezelf 4 weken rust beloofd!). Nu weer lekker aan het bloggen, er staan super leuke blogs op de planning. :) Inderdaad, alles is eigenlijk wel leuk van RM! I love it! Fijne avond!

      Verwijderen
  2. leuke blog!
    Mooie collectie,maar vind het altijd zo prijzig....
    Nap wel dat je dat gevoel krijgt van zo'n drukte,je was dus niet alleen uitgenodigd,oo
    jammer dat jet dan die leuke dingen misliep!
    geniet van de dingen die je gekocht hebt!
    groetjes Esther

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel, Esther! Klopt, het is maybe prijzig, maar je hebt dan wel wat! :) Hihi..de meeste hadden zichzelf uitgenodigd, ik kreeg een uitnodiging voor mijn blog. Super leuk natuurlijk! :)
      Ach ja, wat ik al zei in de blogpost, ik heb alles wat op mijn wishlist stond en daarvoor ging ik, de rest kwam erbij..ik ben een tevreden mens! :) Dankjewel, gaat helemaal goed komen. Jij bedankt voor je reactie en een fijne avond!

      Verwijderen
  3. Wat een gave lijn! Ik ben ook dol op die gedekte tafels, word er zo hebberig van ;-). En je outfit is leuk!! Zomers, maar toch zeker met een herfstachtige touch.
    Ik bewonder de collectie meestal bij de Intratuin, dus ga volgende keer zeker even kijken!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Lieve Annabel, wat een leuke reactie! Daar wordt ik blij van! :) Moet je zeker even doen, de nieuwe collection is zo de moeite waard. :) Bedankt voor je reactie en een fijne avond! Liefs..

      Verwijderen
  4. Ik vind vooral de spulletjes die je gescoord hebt superleuk! Ik ben zelf niet zo van één stijl, maar meer het type 'van niets iets maken' (samengeraapt zooitje dus ;-) ). Ik denk dat mijn schoondochter het helemaal geweldig vindt, ik zal haar het linkje van je blog eens sturen.
    En dat geduw en getrek, daar hou ik ook helemáál niet van. :-)
    Groetjes, Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Leuk, Marijke, daar houd ik ook van (van niets, iets maken)! Ik heb namelijk een leuk idee gekregen met de snijplank, ik dacht, waarom kan ik dat niet zelf maken?! Dus..van niets, ga ik IETS maken..hihi! Wie weet, als ze goed lukt, komt er een blogpost over. :) Dankjewel, wat lief, kben benieuwd wat je dochter ervan vind?! Neej, geduw en getrek ook totaal niet mijn ding, laat mij maar lekker snuffelen zonder mensen..;)! Fijne dag en bedankt voor je leuke reactie!

      Verwijderen
  5. Leuk zeg zo'n toffe persuitnodiging!
    Bij de naam Cortina moest ik ook gelijk denken aan de Cortinafietsen.
    Heb namelijk het afgelopen half jaar op school gewerkt met Cortina, we hebben geholpen om hun fietsbeurs in Utrecht aan te kleden en ideeën en plannen te ontwerpen.
    Hoop er dan ook heen te gaan, zal vast bijzonder zijn, onze ideeën bij zo'n grote beurs...
    fijne zondag!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Heel gaaf inderdaad, Rensina! Hihi..ja en ik denk dat er meerdere zijn die bij Cortina gelijk aan fietsen denken. ;) :) Leuk jo, kben benieuwd, maak maar lekker veel foto`s! :) Bedankt voor je reactie en een fijne dag!

      Verwijderen
  6. Leuk tripje! Maar die drukte.pff ook niets voor mij. Gelukkig heb je gevonden wat je wilde. Jammer van het broodplankje wat je kon laten branden...Maar weer een ervaring rijker toch!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Inderdaad, Vlijtige Lies! Ik ben zeker een ervaring rijker en mooie items! ;) Bedankt voor je reactie en een fijne dag!

      Verwijderen
  7. Wat een mooie foto's Verie, super tof dat je uitgenodigd bent!
    Leuk is dat he om blogger te zijn ;).
    Geniet van al het moois wat nog te wachten staat!

    X Arja

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel voor je lieve woorden, Arja! Ik vind blogger-zijn alleen nog maar leuker worden. Het is echt mijn kindje, heerlijk om daar mijn tijd en energie in te steken! :) Bedankt voor je lieve reactie en een fijne middag nog..

      Verwijderen
  8. RM is prachtig maar helaas iets te prijzig voor mij ;)Ik houd het maar bij de 'neppers' ...
    Leuk dat je daar geweest bent! Mooie dingetjes gescoord hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Helemaal goed hoor, Marijke! Je moet vooral kopen waar je je goed bij voelt! Dankjewel voor je leuke reactie en een fijne middag nog..

      Verwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat!